sevgili herwood ben de hergün clexane 0,4 oluyorum hergün canım..ben de toplam 4 düşük ki 3 tanesini arkaya arkaya yaşadım son 1.5 senede..o yüzden şimdi ilaç kullanıyorum çok şükür herşey yolunda :) seninde gözün aydın canım..umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimi..arkadaşlar benim gibi her gün iğne kullanmak zorunda olan annelerimiz mevcutmu merak ettimde
tebrik ederim canım...gözün aydın, darısı başımıza...Arkadaşlar iyi akşamlar.
Geçmişi bile okumadan yazmak istedim.
Bugün babamızla test sonuçlarını göstermeye doktora gittik.
İlk sonuçlarımız tertemiz. Önemli olan bu dedi doktorumuz.
Ultrasona girmeden önce bir lokma çikolata yedim. Bizim sıpa resmen dans gösterisi sundu babasına.
Ve doktorumuz keyfine düşkün bir prensimiz olacağının müjdesini verdi.gamyoncuiremsu
Çok mutluyum.Umarım 16sında da böyle mutlu haberlerle gelirim.
Öptük hepinizi...:)
Ebrucum üzüldüm canım kardeşine ..neymiş ki problem acaba ..yani yeni evlilikte oluyor alışma dönemidir aslında..belki düzelirler..sen üzme kendini sakın ...merhaba arkadaşlar, sabah geçmişi bir okuyayım diye oturdum ama şimdi bitirmek kısmet oldu. Tam ortalardaydım ki erkek kardeşim msn'den mesaj gönderdi çocuk dolmuş daha yeni evli boşayacam ben bu kadını diyor, ne diyeceğimi şaşırdım.... biz de görüyorduk bazı şeyleri ama kardeşimize saygıdan sesimizi çıkarmıyorduk o görsün istiyorduk... yine de körükle gitmedim olumlu konuşmaya çalıştım v.s. hayırlısı olsun dedim pişman olacak birşey yapmayın dedim... sıkıldım biraz tabi bütün gün mesajlaştık. Neyse böyle bakalım bu akşam konuşacaklar...
Ladyfog gözünaydın sonuçlar iyi çıkmış ve prensss geliyor , hayırlı olsun. Senin hamileliğin erkek bebek belirtilerine uyuyor muydu ? hangi tahmin tuttu ?
hepinizi öptüm
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Ultrasona girmeden önce bir lokma çikolata yedim. Bizim sıpa resmen dans gösterisi sundu babasına.
Ve doktorumuz keyfine düşkün bir prensimiz olacağının müjdesini verdi.gamyoncuiremsu
Ebrucum üzüldüm canım kardeşine ..neymiş ki problem acaba ..yani yeni evlilikte oluyor alışma dönemidir aslında..belki düzelirler..sen üzme kendini sakın ...
Arkadaşlar iyi akşamlar.
SLM KIZTLAR BUGFUN DOKTOR KONTROLUM VARDI SUAN 12 haftadayim doktorum bebegimin erkek olabilecegini soyledii cok hareketliyidi hop hop hopladi hep ve tam yuz ustuu bakarken gercektende pipisi gozukuyordu cok saskinimm insallah dogrudur ilk bebegimm esim erkek olmasini cok istemistii
SLM KIZTLAR BUGFUN DOKTOR KONTROLUM VARDI SUAN 12 haftadayim doktorum bebegimin erkek olabilecegini soyledii cok hareketliyidi hop hop hopladi hep ve tam yuz ustuu bakarken gercektende pipisi gozukuyordu cok saskinimm insallah dogrudur ilk bebegimm esim erkek olmasini cok istemistii
ebrucum;
canını sıkma canım herşey yoluna girer inşallah, senin kendini üzmemen lazım...
iyi akşamlar kims eyok mu?
eşim maç izliyo bizde fındık kurdumla nete girelim dedik.
sevgili herwood ben de hergün clexane 0,4 oluyorum hergün canım..ben de toplam 4 düşük ki 3 tanesini arkaya arkaya yaşadım son 1.5 senede..o yüzden şimdi ilaç kullanıyorum çok şükür herşey yolunda :) seninde gözün aydın canım..umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimi..
iyi yaptınız ben de aşk-ı memnuyu seyrediyorum arada da bakıyorum, nasılsın nasıl gidiyor ?
eşimde öyle söylüyor ama işte insanın ister istemez aklı takılıyor... Sen nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?