Günaydın güzel anneler ve mercimekleri ....hepinize süper bir gün diliyorummmmm...doktora giden arkadaşlara hayırlı haberler ile gelmelerini diliyorum..
canım valla 12 şubatta 2li testimiz var detaylı ultrasona gireceğim inşallah gösterir diye ümit ediyorum ..sen ?Valla aklıma gelem kriterleri yazdım şekerim. opuyorumnanaktanBaşka da bilmiyorum neye bakılıyordu.
Ne zaman belli olacak seninki? Randevun ne zaman?kaydirigubbakcemile5
canımmmm aslıcıımmmmm iyiyim sen nasılsın ? bu sabah pek iştahsız uyandım..şimdi zorla hoşaf içmeye çalışıyorum ..günaydın güzel anne nasılsınız
canım valla 12 şubatta 2li testimiz var detaylı ultrasona gireceğim inşallah gösterir diye ümit ediyorum ..sen ?
Şu çikolata meselesini tavsiye ederim ama. Daha evvel doktorum dürte dürte çevirmişti. Dün kendi kendine döndü sıpa. Resmen hareketlendi.:)
canımmmm aslıcıımmmmm iyiyim sen nasılsın ? bu sabah pek iştahsız uyandım..şimdi zorla hoşaf içmeye çalışıyorum ..
sevilsul un üzerine tıklayıp profilini göster dediğinizde sağ tarafta albüm var tıklayıp ulaşabailsiniz..
evet evetttt burada okudum ve zaten aklımda girmeden hemen yanıma alacağım ve yiyeceğim bi tane ...ayyy çok heyecanlı ...Şu çikolata meselesini tavsiye ederim ama. Daha evvel doktorum dürte dürte çevirmişti. Dün kendi kendine döndü sıpa. Resmen hareketlendi.:)
Şu çikolata meselesini tavsiye ederim ama. Daha evvel doktorum dürte dürte çevirmişti. Dün kendi kendine döndü sıpa. Resmen hareketlendi.:)
Ebru belirtilerimin erkek çocuğa uyup uymadığını sormuşsun. Sanırım uyuyor.
Bulantım (bu sabaha) kadar hiç olmadı.
Gögüslerim fazla büyümedi.
Yüzümde sivilcelerim olmadı. Hatta kendini yeniledi diyebilirim.
Sadece yüzüm çok kuruyor. Yağlar ve nemlendiricilerle idare ediyorum. daha önce böyle olmazdı.
Karnımın sağ tarafı, bebeğin olduğu taraf siviri.
Aklıma gelenler bunlar.
Bir de gören hekes kız derken ben inatla erkek diyordum. Dün doktor söyleyince de biliyordum dedim.
Hissetmiştim yani.
Ebrucummm...herwoodcuğummm..hoppidicikciğim..kaplancığım..ladyfogcuğm..ayyy bal böcüğüm özlemciğim ve angelcığım ....hepinize muck muck diyorum
adile teyze gibi olduummmm zemuszemus
kızlaaar grip olduum çok kötüyüm elımde tuvalet kagıdı rulosu dolasıyorum üfff(
dün akşam hamileliğim en zor akşam ve gecelerinden biriydi.bulantılarım ya jübile yapıyor yada sen daha dur ben yeni başlıyorum diyor.1 tabak çorbayı zorla içtim.mehvetti tüm akşamı yatarak geçirdim başağrısı ve zonklamasısa hediyesiydi
Ben de düşündüm buhar makinesini arkadaşımda varmış bebeği olan herkesin mutlaka olması lazım ben sana veririm benimkini demişti, gittiğimizde alacağız bebeğinin pusetini de bana verecek, çok severek almıştı bayaa da pahalı birşeydi benim hamile olduğumu duyunca ayy çok güzel ben de kime vereyim diye düşünüyordum iyi oldu dedi.
Birşey soracam bu nem makinası ses yapıyor mu ? Ben en ufak bir tıkırtıdan bile uykuya dalamıyorum da ...
Ebru belirtilerimin erkek çocuğa uyup uymadığını sormuşsun. Sanırım uyuyor.
Bulantım (bu sabaha) kadar hiç olmadı.
Gögüslerim fazla büyümedi.
Yüzümde sivilcelerim olmadı. Hatta kendini yeniledi diyebilirim.
Sadece yüzüm çok kuruyor. Yağlar ve nemlendiricilerle idare ediyorum. daha önce böyle olmazdı.
Karnımın sağ tarafı, bebeğin olduğu taraf siviri.
Aklıma gelenler bunlar.
Bir de gören hekes kız derken ben inatla erkek diyordum. Dün doktor söyleyince de biliyordum dedim.
Hissetmiştim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?