yarım gün çalışıyroum canım malesef ama kurtulucam doğumdan sonra bankaya giricem işallah
evet doğururken ismin söylediğin kişi peşinden doğururmuş bilmiyorum o acıyla aklıma gelirmi ama ahtım var kesin söyliyicem:)
göbek ismi olabilir adı fark yapmaz tabi erkek olursa yapar:))
Bankalar da zor yaa hele şu son zamanlarda, eleman çıkarıyorlar sonra bir elemanı yarım gün bir şubede yarım gün kendi şubesinde çalıştırıyorlar, mesaileri aysonu yılsonu denetimler v.s. sonra kart başvurularını veriyorlar çık kapının önüne kart sat diye zorlamalar v.s. bir de çoğu çok az maaş veriyor canını çıkarıyorlar...
ben geldimm:))
napıyosunuz bakalım
yemekteydim birde iş yavaşlatma krizi çıktı :)) oturmadım masama
serdem bankalarda çok zor geç saatlere kadar çıkamıyorsun gerçi her iş zor kolay iş yok
Hoşgeldinizzzzzzz:dance:
hoşbuldukkk
nasılsınız canımmmopuyorumnanaktan
Çok heyecanlıyım ya bebişi 25 gündür görmüyordum yarın görücem artık cinsiyet de kesinleşir işallah ama ben iyiyim bu aralar siz de iyisiniz işallah teyzesinin bitanesi nasıl
soho siz ne satıyorsunuz??
Canım ben işbankasını düşünüyorum benim annem de oradan emekli 2 emekli maaşı alıyor bir de özel sandıkları var sağlık sigortası vs. (gerçi eşimin işyeri bana ve çocuğa da sigorta yapıyor y a olsun) Hem 2 senede şeflik sınavına giriyorsun başarırsan şefsin sonra da 5 senede müdürlük sınvaı var. 2. müdür tanıdığımız var ortalama 4,5milyar maaş alıyorumuş. Zaten 2 ay tek 1 ay çift maaş var. Bakalım hayırlısı
bende tam tersi mutsuz yorgun bitkin uykulueşim yine kızdı dün mutlu ol azcık diye 13. haftaya kadar süre verdi yoksa çok kızıcam seni böyle görmek istemiyorum artık dedi
Çok heyecanlıyım ya bebişi 25 gündür görmüyordum yarın görücem artık cinsiyet de kesinleşir işallah ama ben iyiyim bu aralar siz de iyisiniz işallah teyzesinin bitanesi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?