2010 Ağustos Anneleri

yarım gün çalışıyroum canım malesef ama kurtulucam doğumdan sonra bankaya giricem işallah

Bankalar da zor yaa hele şu son zamanlarda, eleman çıkarıyorlar sonra bir elemanı yarım gün bir şubede yarım gün kendi şubesinde çalıştırıyorlar, mesaileri aysonu yılsonu denetimler v.s. sonra kart başvurularını veriyorlar çık kapının önüne kart sat diye zorlamalar v.s. bir de çoğu çok az maaş veriyor canını çıkarıyorlar...

evet doğururken ismin söylediğin kişi peşinden doğururmuş bilmiyorum o acıyla aklıma gelirmi ama ahtım var kesin söyliyicem:)
göbek ismi olabilir adı fark yapmaz tabi erkek olursa yapar:))

aspiriinnn canım eşim italyan evet..sormuşsun..biz bir kongrede tanıştık 2005 yılında..ilk görüşte aşk oldu sonrada evlendik canım..Özlemciğim detayları biliyor o da sormuştu :))

ben geldimm:))
napıyosunuz bakalım
yemekteydim birde iş yavaşlatma krizi çıktı :)) oturmadım masama

Canım ben işbankasını düşünüyorum benim annem de oradan emekli 2 emekli maaşı alıyor bir de özel sandıkları var sağlık sigortası vs. (gerçi eşimin işyeri bana ve çocuğa da sigorta yapıyor y a olsun) Hem 2 senede şeflik sınavına giriyorsun başarırsan şefsin sonra da 5 senede müdürlük sınvaı var. 2. müdür tanıdığımız var ortalama 4,5milyar maaş alıyorumuş. Zaten 2 ay tek 1 ay çift maaş var. Bakalım hayırlısı

bende tam tersi mutsuz yorgun bitkin uykulu eşim yine kızdı dün mutlu ol azcık diye 13. haftaya kadar süre verdi yoksa çok kızıcam seni böyle görmek istemiyorum artık dedi

Çok heyecanlıyım ya bebişi 25 gündür görmüyordum yarın görücem artık cinsiyet de kesinleşir işallah ama ben iyiyim bu aralar siz de iyisiniz işallah teyzesinin bitanesi nasıl

hoşgeldin didemcim nasılsın? dün sen gelmeyince merak ettim... neyse iyimişsin.. kolay gelsin canım.. benim de işim çok okuyorum ama yazamıyorum..

para istiyorum insanlardan uuffff en sıkıcı şey...

o banka da bir ara yeni mezunları sınavla alıyordu 800 tl veriyor falan diye duymuştum ama yalan doğru bilmiyorum. İnşallah canım istediğin gibi olur, dediğin gibi hayırlısı olsun tatlım.

pınar peki sen italyanca biliyormuydun o zamanlarda nasıl anlaştınız vay be büyük aşkmış kaç yıl oldu peki?

Ben de dün beyazları yıkamıştım onları topladım yerleştirdim geldim. Ya bu çamaşırlar istediğim gibi yumuşacık olmuyor sinir oluyorum. Eşya kaliteli detarjanlar yumuşatıcılar kaliteli çamaşırlar havlular kazık gibiiii . Annem yumuşatıcı bile atmıyor bazen yine de yumuşak, detarjana soda katıp karıştırıyormuş ben de deneyecem bakalım .

bende tam tersi mutsuz yorgun bitkin uykulu eşim yine kızdı dün mutlu ol azcık diye 13. haftaya kadar süre verdi yoksa çok kızıcam seni böyle görmek istemiyorum artık dedi

canım ya neden ölesin?

Çok heyecanlıyım ya bebişi 25 gündür görmüyordum yarın görücem artık cinsiyet de kesinleşir işallah ama ben iyiyim bu aralar siz de iyisiniz işallah teyzesinin bitanesi nasıl

ay canım çok heycanlandım öle teyzesinin bitanesi falan deyince:kedi:
iyi çok şükür bi zararı yok ya çok seviyorum onu ve kavuşmaya gün sayıyorum:Saruboceq:
ama benimde perşembe randevum var bakalım nasıl olcak:ecrin_bebek:

Aaa 25 gün oldumu sen görmeyeli sanki dünmüş gibi oğluş müjdesini verdiğin gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…