2010 Ağustos Anneleri

bilmiyorum ya mutlu olmam lazım ama değilim yani olamıyorum midem bulanıyo başım ağrıyo yorgunum halsizim kafamı dağıtıcak bi şeler lazım

hoşgeldin didemcim nasılsın? dün sen gelmeyince merak ettim... neyse iyimişsin.. kolay gelsin canım.. benim de işim çok okuyorum ama yazamıyorum..

para istiyorum insanlardan uuffff en sıkıcı şey...

Kolay gelsin canım malum cuma tahsilat günü di mi?Bizi de mutabakat için çok arayan var

Kolay gelsin canım malum cuma tahsilat günü di mi?Bizi de mutabakat için çok arayan var

canım bizim öle günümüz münümüz yok müdürün ne zaman aklına gelir beni çağırır özlem hanım alacak durumumuz kabarmış firmalara mail atalım der ben de 5 kere 10 ker aynı parayı isterim... artık utanır oldum yahuu.. bazıları da var ki yüzsüzlerin önde gideni 1 yıl olmuş çüş artık hala 170 USD yi ödeyemiyor...

ben biliyorum aslında nedenini şimdi ev işi yapamıyorum mutfağa girip bulaşıkları toplayamıyorum nerdeyse 1 aydır dolabın kapağını açıp bakmadım bunlaar hep huzursuz ediyor beni normalde titizim çünkü yapmadıkça evden kaçmak istiyorum düşündükçe daralıyorum sormayın eşim yaptırmıyor kendi yapıyor ama içime sinmiyor haftasonu biraz temizlik yapınca kendimi mutlu hissediyorum

Pınarcım çok sağol canım,

Bir de hayırlısıyla iyi olduğunu görsem de rahatlasam gitmeye yakın hep böyle oluyorum evham yapıyorum

bilmiyorum ya mutlu olmam lazım ama değilim yani olamıyorum midem bulanıyo başım ağrıyo yorgunum halsizim kafamı dağıtıcak bi şeler lazım

inşallah geçer canım en kısa zamanda bu sıkıntıların
göbeğimiz çıkmaya başlasın bence hamileliğimizi iyice hissedeceğiz ve heycanlanmaya başlayacağız
güzel günler bizi bekliyor canım az kaldııııopuyorumnanaktan

Çok yorma kendini temizlik yapıcam diye. bende senin gibiyim cumaları kadın geliyor ben pazar ev siliyordum ama yok artık yapmıyorum kadın gelince süpürüp siliyor zaten kış. Ben sadece 2 günde bir tuvaletlere çamaşır suyu döküyorum o kadar valla hiç yoramam kendimi bence sende boşver gitsin:teytey:

Bir de hayırlısıyla iyi olduğunu görsem de rahatlasam gitmeye yakın hep böyle oluyorum evham yapıyorum
canım hepimiz öyleyiz bir gece öncesi uyku haram..artık ne senaryolar ne senaryolar..ne dualar..takii görene kadar .ne zamanki kıpr kıpır birşey var ekranda işte o zaman zaman duruyor..

merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor? yaa size bir şey sormak istiyorum benm 3gün önce ilişkiden birkaç saat sonra biraz kanamam oldu çok şükür ertesi gün filan olmadı sadece koyu renkte 1kaç damla gelmişti.çarşamba da doktora gittik serum filan takıldı,doktor ilişkiyi yasakladı,böyle durumla karşı karşıya kalan var mı ne kadar süre beraber olmamamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirir msnz?

ah canım benim bizde 3 aydır tık yok..bize de yasak ..o yüzden ben birşey diyemiyorum...

Oldu canım ya çok özledim ben onu yarın zaten sülalecek gidiyoruz annem babam eşim ben hihoyyyt

:))))
ne güzelllllzemuszemuszemuszemus
darısı başımazemuszemus

annenler uzakmı canımcım
arada gelse yanına
benim annem 15 güne bir geliyor 2-3 gün kalıyor temizlik işinede yardım ediyor ben zaten çalıştığım için haftadan haftaya yapıyoruz pazar günleri kociş önden süpürüyor bende toz al sil derken geçiyor annem gelincede dip köşe giriyor 3-5 tencere yemek yapıp gidiyor yoksa bende baş edemem yani çok zor
ama bunalıma girme ne olur düşünki hayatta en çok istediğimiz şeye kavuşmamıza sadece 6 ay var Allah ın izniyle geçici bi dönem bulantının bile şükrünü yapan var Allahım çok şükür ki hamile kalabildik dimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

görersin görersin merak etme
giderkende çikolata ye tamammı bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…