hoşgeldin didemcim nasılsın? dün sen gelmeyince merak ettim... neyse iyimişsin.. kolay gelsin canım.. benim de işim çok okuyorum ama yazamıyorum..
para istiyorum insanlardan uuffff en sıkıcı şey...
Aaa 25 gün oldumu sen görmeyeli sanki dünmüş gibi oğluş müjdesini verdiğin gün...
aa ne değişik bi iş zevkli olmalı
Didemcimmmm gözün aydın canım benim..ayy ne güzel yaa ben 12 şubata kadar bekleyeceğim ....Oldu canım ya çok özledim ben onu yarın zaten sülalecek gidiyoruz annem babam eşim ben hihoyyyt
sohocuummmm benim eşimde hava trafik kontrolörü
Kolay gelsin canım malum cuma tahsilat günü di mi?Bizi de mutabakat için çok arayan var
bilmiyorum ya mutlu olmam lazım ama değilim yani olamıyorum midem bulanıyo başım ağrıyo yorgunum halsizim kafamı dağıtıcak bi şeler lazım
Oldu canım ya çok özledim ben onu yarın zaten sülalecek gidiyoruz annem babam eşim ben hihoyyyt
ben biliyorum aslında nedenini şimdi ev işi yapamıyorum mutfağa girip bulaşıkları toplayamıyorum nerdeyse 1 aydır dolabın kapağını açıp bakmadım bunlaar hep huzursuz ediyor beni normalde titizim çünkü yapmadıkça evden kaçmak istiyorum düşündükçe daralıyorum sormayın eşim yaptırmıyor kendi yapıyor ama içime sinmiyor haftasonu biraz temizlik yapınca kendimi mutlu hissediyorum
canım hepimiz öyleyiz bir gece öncesi uyku haram..artık ne senaryolar ne senaryolar..ne dualar..takii görene kadar .ne zamanki kıpr kıpır birşey var ekranda işte o zaman zaman duruyor..Pınarcım çok sağol canım,
Bir de hayırlısıyla iyi olduğunu görsem de rahatlasam gitmeye yakın hep böyle oluyorum evham yapıyorum
ah canım benim bizde 3 aydır tık yok..bize de yasak ..o yüzden ben birşey diyemiyorum...merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor? yaa size bir şey sormak istiyorum benm 3gün önce ilişkiden birkaç saat sonra biraz kanamam oldu çok şükür ertesi gün filan olmadı sadece koyu renkte 1kaç damla gelmişti.çarşamba da doktora gittik serum filan takıldı,doktor ilişkiyi yasakladı,böyle durumla karşı karşıya kalan var mı ne kadar süre beraber olmamamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirir msnz?
senin yine azmış biz 10 kişi gidiyoruz dr bu sefer kesin kovar
Oldu canım ya çok özledim ben onu yarın zaten sülalecek gidiyoruz annem babam eşim ben hihoyyyt
ben biliyorum aslında nedenini şimdi ev işi yapamıyorum mutfağa girip bulaşıkları toplayamıyorum nerdeyse 1 aydır dolabın kapağını açıp bakmadım bunlaar hep huzursuz ediyor beni normalde titizim çünkü yapmadıkça evden kaçmak istiyorum düşündükçe daralıyorum sormayın eşim yaptırmıyor kendi yapıyor ama içime sinmiyor haftasonu biraz temizlik yapınca kendimi mutlu hissediyorum
Pınarcım çok sağol canım,
Bir de hayırlısıyla iyi olduğunu görsem de rahatlasam gitmeye yakın hep böyle oluyorum evham yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?