merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor? yaa size bir şey sormak istiyorum benm 3gün önce ilişkiden birkaç saat sonra biraz kanamam oldu çok şükür ertesi gün filan olmadı sadece koyu renkte 1kaç damla gelmişti.çarşamba da doktora gittik serum filan takıldı,doktor ilişkiyi yasakladı,böyle durumla karşı karşıya kalan var mı ne kadar süre beraber olmamamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirir msnz?
ah canım benim bizde 3 aydır tık yok..bize de yasak ..o yüzden ben birşey diyemiyorum...
Bize de sadece haftada 1 serbest oysa ne kanamam ne ağrım oluyor. Neyse o iyi olsun da.
canım hepimiz öyleyiz bir gece öncesi uyku haram..artık ne senaryolar ne senaryolar..ne dualar..takii görene kadar .ne zamanki kıpr kıpır birşey var ekranda işte o zaman zaman duruyor..
CANIM KİM O 10 KİŞİ ÇOK MERAK ETTİM BEN DE KOVULUR MUYUM DİYODUM:içelim:
bizde yapmıştık kanama oldu 1 hafta yattım şimdi bizede yasak ilişki eşim atlıyıcak bigün üstüme zor tutuyorum valla yanında üstümü değiştiremiyorum:))
merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor? yaa size bir şey sormak istiyorum benm 3gün önce ilişkiden birkaç saat sonra biraz kanamam oldu çok şükür ertesi gün filan olmadı sadece koyu renkte 1kaç damla gelmişti.çarşamba da doktora gittik serum filan takıldı,doktor ilişkiyi yasakladı,böyle durumla karşı karşıya kalan var mı ne kadar süre beraber olmamamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirir msnz?
ah canım benim bizde 3 aydır tık yok..bize de yasak ..o yüzden ben birşey diyemiyorum...
bizde yapmıştık kanama oldu 1 hafta yattım şimdi bizede yasak ilişki eşim atlıyıcak bigün üstüme zor tutuyorum valla yanında üstümü değiştiremiyorum:))
siz de istek var mı kızlar? valla ben öle yapmak için yapıyorum eşim üzülmesin diye zaten yapmamak için bir sebebim de yok. eskisi kadar isteğim yok. acaba doğumdan sonra düzelir mi? ya hep böyle olursa hiiii
merhaba canım hoşgeldin
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 kere beraber olduk o da kociş 1 hafta eğitimdeydi dönüşünde :kedi:
bize dr hiçbişey demedi ama ben istemedim kocişte istemedi hiç, bişey falan olur 3 ayı atlatalım diye:)))
Bizde yasak falan yok hiç olmadı ama ben artık zevk alamıyorum ağladım hatta geçen gün , inşallah doğumdan sonra düzelir...
ay Ebrucum yeminle demin ben yazacaktım sana seyrediyormusun diye ..ayneeennnn bende merak ediyorum ama bak gör bi şeyim yapamayacak herif..çok konuşan boş konuşuyor malum...yemekteyizi seyrediyor musun bu adamın ne yapacağını deli gibi merak ediyorum...
Biz de akşama arkadaşlara gideceğiz malum konken gecemiz :)) 1 aydır oynamıyorduk , king oynuyoruz bakalım akşama hangi çift batacak ....
valla 20 şubata kadar yine kesin yok..çünkü sabah akşam progesteron krem kullanıyorum vajinal yoldan alıyorum..bakalım doktor ne zaman kreme tamam derse o zaman başlayacak diye düşünüyorum...3aydır mıı?ben 1ay filan diye düşünüyordum,doktorun süre verdi mi sana canım??? CADIARZU
hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür.. biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri max. 4-5 kere beraber olmuşuzdur. ilk kez dr a gittiğimizde ve keseyi gördüğümüzde doktor 10 gün sonra gelin ve bu süre içinde ilişki olmasın demişti. ondan sonraki kontrolde ise tamam bundan sonra olabilir dedi. ama hiçbir ilişkimden sonra herhangi bir farklılık ağrı veya kanamam olmadı herşey normaldi canım.
saol canım hoşbulduk,yaa kanama olana kadar normal bir şekilde oluyordu bizde fakat doktor yasaklayınca süresini merak ettim...inş. sagsalim atlatırsın 3ayını canım benm.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?