2010 Ağustos Anneleri

Aslı yivrummmmmmmm çok güldürdün beni burada....kaydirigubbakcemile3

öyle ama bebişim adam ödev verir gibi şu günler arasında gün aşırı yapacaksınız diyorlardı ağlıyordum walla böyle iş mi olur diye şimdi stres sıfır ödevimizi yapmışız zamanında çalışmışız memişler olmuş bılgıl bıngıl ne karışıyon di mi yasak masak

nice senelere canım, bebiş ile eşinle mutlu nice nice yıllar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun, öptüm

Bal Böcüğüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm iyi doğdunnnnn..inşallah seneye bebeğinle kutlamayı allah nasip etsin..

cadısın kızım sen
bak ne kadar çok seviyorlar seni işte şımar biraz

dogum günün şimdiden kutlu olsun canım,tüm güzellikler yeni yaşınla beraber senn olur inş..opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canlar çok sağolunnn :))) Allah seneye bebeğimle beraber kutlayı nasip eder inş :)))

sevgili hallisna
ya, ben sana özel mesaj attım ama 50 mesaj a ulaşmadan özel mesaj yollayamıyorum,
en baştaki listede benim eksikler var onları tamamlim dedimde.
yaşım 25, hamiş kaldığım kilo 66, bebeğimi bebişim diye seviyorum ama adını öyle yaz istersen.
cinsiyeti belli değil henüz, inş 1 ay sonra belli olcakta...

yaa kızlar ben sizi arkadaş listeme ekleyemiyoruummm hem ben resim nası koycam yaaa teknoloji özürlüyüm yardım edin yaaaa senağlama

arkadaş olarak eklemek istediğin kişinin isminin üstünü tıkla " mesaj gönder v.s. irtibat listesine ekle diye yazacak ordan yapabilirsin. Resim eklemek de albüm oluşturacaksın profilinin oraya bak, sonra yükleme yapacaksın bilgisayarında kayıtlı olan dosyadan.

yok hayatım baksana bu adam birşey yapabileceğe benziyormu allah aşkına..şaşkın şaşkın mutfakta dönüp duruyor....hepimizin samantha olduğu zamanlar oluyorrr ve takmıyorum ( dum ) ben kafama..sende takma boşver zaten hassassın ve hormonlar havada ..o yüzden ağlamışsın ..

merhaba sevgılı hamişler bende agustos annesı olcam ıns ya 13. haftadayız ıns hepınzı opuyorum

Bu arada 8-6 pipililer önde gidiyor listede :)) hepsini maşallah allah nazardan korusun hepsini

merhaba sevgılı hamişler bende agustos annesı olcam ıns ya 13. haftadayız ıns hepınzı opuyorum

merhaba canım sen listeye eklenmiş miydin ? Eğer yeni katıldıysan aramıza 1. sayfayı bir incele gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönder, gönderemiyorsan buraya yaz tatlım. öptüm hayırlı olsun bebişin & Allah tamamına erdirsin

ya bende çok merak ediyorum,bebeğimin cinsiyetini.
internette bütün tahmin ve hurafeleri okudum, nedense belirtiler yarı yarıya çıkıyo...bende meraktan ölcemmm....ama biraz daha beklemeliyim sanırım.

bu arada bütün anneleri öpüyorum, birazdan çıkacağımda...

bye bye

tabi ki sen kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ay canım benim doğum günün kutlu olsun
nice mutlu yıllara sağlıkla sıhhatle bebeğinle sevdiklerinle beraber inşallahopuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmm
inşallah hepimiz hayırlısıyla ağustos annesi olacağız canımm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…