Aslı yivrummmmmmmm çok güldürdün beni burada....kaydirigubbakcemile3
nice senelere canım, bebiş ile eşinle mutlu nice nice yıllar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun, öptüm
Bal Böcüğüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm iyi doğdunnnnn..inşallah seneye bebeğinle kutlamayı allah nasip etsin..
cadısın kızım sen
bak ne kadar çok seviyorlar seni işte şımar biraz
dogum günün şimdiden kutlu olsun canım,tüm güzellikler yeni yaşınla beraber senn olur inş..opuyorumnanaktan
Özlemcim doğum günün kutlu olsun canımcım çoook öpüyoruz seni
yaa kızlar ben sizi arkadaş listeme ekleyemiyoruummm hem ben resim nası koycam yaaa teknoloji özürlüyüm yardım edin yaaaa senağlama
yok hayatım baksana bu adam birşey yapabileceğe benziyormu allah aşkına..şaşkın şaşkın mutfakta dönüp duruyor....hepimizin samantha olduğu zamanlar oluyorrr ve takmıyorum ( dum ) ben kafama..sende takma boşver zaten hassassın ve hormonlar havada ..o yüzden ağlamışsın ..Eşimden çok ben istekliyim aslında ama üff org..mımı kaybettim sinirden ağladım... Sex and the city'i seyrediyor muydun bir bölümde samantha da kaybetmişti onun gibiyim... Umarım doğumdan sonra düzelir yoksa çok mutsuz olurum ben.
Başladı bizimki yemek pişirmeye bakalım, bu adam "ebru " dedikçe sinir basıyor bana ne biçim bir ebru demek... Şarkıcı kıza ihtiyacı yok dedi ve eksik puan verdi adi...
mutlu yıllar özlemmm,
seneye bebişle kutlarsınız artık:))))
merhaba sevgılı hamişler bende agustos annesı olcam ıns ya 13. haftadayız ıns hepınzı opuyorum
:) galiba evet zaten haftaya gittiğimizde sorcam son kararın mı emin misin diye umarım tamam artık yumulun der :sm_cool: hala yasak derse unuttun mu iki günde bir yapacaksınız dediğin günleri diye hatırlatırım aaaaaaa karışmasınlar hayatımızda birşeye de biz karar verelim
geçen sene kayınvalidemin bir akrabası düşük yapmıştı dün de onlarla günü vardı kaynanam sormuş sizin neden düşmüştü diye kadında bana söylemediler ama ama yasaktı duramamışlar demiş kaynanam da bunu kocama anlatmış akşam bir sürü dalga geçtim kocişle anan bize mesaj veriyor diye görcez bakalım anamı yaman hatun mu kaydirigubbakcemile3
kıızzlaarrr... pazar günü doğum günüm yaa... burdakiler şimdiden doğum günümü kutladılar.. hiç aklımda yoktuu.. hii bir gördüm pastayıı anaamm şaşırdım kaldımm... çok mutlu oldum ama anlatamam opuyorumnanaktan
merhaba sevgılı hamişler bende agustos annesı olcam ıns ya 13. haftadayız ıns hepınzı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?