aynen bizdede yasak ama üç ay geçtiği için geçenlerde kaçamak yaptık bakalım doktora söyleyeyim diyorum bizimki kesinlikle hayır diyor dktordan tırsıyoruzda biraz kızar diye ne yapacağım anlamadım valla
bizde yapmıştık kanama oldu 1 hafta yattım şimdi bizede yasak ilişki eşim atlıyıcak bigün üstüme zor tutuyorum valla yanında üstümü değiştiremiyorum:))
valla 20 şubata kadar yine kesin yok..çünkü sabah akşam progesteron krem kullanıyorum vajinal yoldan alıyorum..bakalım doktor ne zaman kreme tamam derse o zaman başlayacak diye düşünüyorum...
ya bize de kesin yasak hem de ilk 3 ay değil hep yasak dedi bu myomdan dolayı fialn galiba ama biz arada bir kaçamak yapıyoruz şu ana kadar da kanama filan olmadı çok şükür walla bende durum tam tersi yasak bir kalksa ayyyyyyyyyyy aman aman
walla bu bebişler nelere kadir :)
Kızlar anladığım kadarı ile herkes aynı durumda..bir isteksizlik bir korku durumu var..ama çok normal..eşim diyorki unuttuk zaten artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyorum :)))
Kızlar anladığım kadarı ile herkes aynı durumda..bir isteksizlik bir korku durumu var..ama çok normal..eşim diyorki unuttuk zaten artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyorum :)))
:roflol: ayy hep mi yasak zormuş yaa..aman dikkat et Allah korusun bişi olmasın canım,ne güzel seni etkilememiş hamişlik =)
kıızzlaarrr... pazar günü doğum günüm yaa... burdakiler şimdiden doğum günümü kutladılar.. hiç aklımda yoktuu.. hii bir gördüm pastayıı anaamm şaşırdım kaldımm... çok mutlu oldum ama anlatamam opuyorumnanaktan
Aslı yivrummmmmmmm çok güldürdün beni burada....kaydirigubbakcemile3:) galiba evet zaten haftaya gittiğimizde sorcam son kararın mı emin misin diye umarım tamam artık yumulun der :sm_cool: hala yasak derse unuttun mu iki günde bir yapacaksınız dediğin günleri diye hatırlatırım aaaaaaa karışmasınlar hayatımızda birşeye de biz karar verelim
geçen sene kayınvalidemin bir akrabası düşük yapmıştı dün de onlarla günü vardı kaynanam sormuş sizin neden düşmüştü diye kadında bana söylemediler ama ama yasaktı duramamışlar demiş kaynanam da bunu kocama anlatmış akşam bir sürü dalga geçtim kocişle anan bize mesaj veriyor diye görcez bakalım anamı yaman hatun mu kaydirigubbakcemile3
Bal Böcüğüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm iyi doğdunnnnn..inşallah seneye bebeğinle kutlamayı allah nasip etsin..kıızzlaarrr... pazar günü doğum günüm yaa... burdakiler şimdiden doğum günümü kutladılar.. hiç aklımda yoktuu.. hii bir gördüm pastayıı anaamm şaşırdım kaldımm... çok mutlu oldum ama anlatamam opuyorumnanaktan
kıızzlaarrr... pazar günü doğum günüm yaa... burdakiler şimdiden doğum günümü kutladılar.. hiç aklımda yoktuu.. hii bir gördüm pastayıı anaamm şaşırdım kaldımm... çok mutlu oldum ama anlatamam opuyorumnanaktan
:) galiba evet zaten haftaya gittiğimizde sorcam son kararın mı emin misin diye umarım tamam artık yumulun der :sm_cool: hala yasak derse unuttun mu iki günde bir yapacaksınız dediğin günleri diye hatırlatırım aaaaaaa karışmasınlar hayatımızda birşeye de biz karar verelim
geçen sene kayınvalidemin bir akrabası düşük yapmıştı dün de onlarla günü vardı kaynanam sormuş sizin neden düşmüştü diye kadında bana söylemediler ama ama yasaktı duramamışlar demiş kaynanam da bunu kocama anlatmış akşam bir sürü dalga geçtim kocişle anan bize mesaj veriyor diye görcez bakalım anamı yaman hatun mu kaydirigubbakcemile3
:) galiba evet zaten haftaya gittiğimizde sorcam son kararın mı emin misin diye umarım tamam artık yumulun der :sm_cool: hala yasak derse unuttun mu iki günde bir yapacaksınız dediğin günleri diye hatırlatırım aaaaaaa karışmasınlar hayatımızda birşeye de biz karar verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?