2010 Ağustos Anneleri

:)) bizim doktor Allah tan sakin biri :)) bana kalsa çocuk dogana kadar olmasa da farketmez valla

bizde yapmıştık kanama oldu 1 hafta yattım şimdi bizede yasak ilişki eşim atlıyıcak bigün üstüme zor tutuyorum valla yanında üstümü değiştiremiyorum:))

bana da öyle dediler şimdi hiç bir iş yapmıyorum valla,bizimki henüz 3gün oldu ilerleyen zmanlarda kesin bende aynı durumda olurum :roflol:

ya ben hiç zevk almıyorum hatta olurken bile itekliyorum adamı bebeğe bişey olucak diye çok geriliyor artık kociş yapmayalım daha iyi diye

Kızlar anladığım kadarı ile herkes aynı durumda..bir isteksizlik bir korku durumu var..ama çok normal..eşim diyorki unuttuk zaten artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyorum :)))

valla 20 şubata kadar yine kesin yok..çünkü sabah akşam progesteron krem kullanıyorum vajinal yoldan alıyorum..bakalım doktor ne zaman kreme tamam derse o zaman başlayacak diye düşünüyorum...

hımm bana öyle krem filan vermedi,kanaman artarsa hemen gel dedi.çok şükür olmadı ondan sonra...neyse sorunsuz saglıklı olsunda bebişler gerisi hiç önemli degil yaa...

:roflol: ayy hep mi yasak zormuş yaa..aman dikkat et Allah korusun bişi olmasın canım,ne güzel seni etkilememiş hamişlik =)

Kızlar anladığım kadarı ile herkes aynı durumda..bir isteksizlik bir korku durumu var..ama çok normal..eşim diyorki unuttuk zaten artık nasıl yapılıyordu hatırlamıyorum :)))

katılıyorum canımmmzemuszemus
herkes aynı durumda ve kocişlerde aynı durumda artık kardeş gibi sarılıp yatıyoruzolumunekankayizsmile

:roflol: ayy hep mi yasak zormuş yaa..aman dikkat et Allah korusun bişi olmasın canım,ne güzel seni etkilememiş hamişlik =)

:) galiba evet zaten haftaya gittiğimizde sorcam son kararın mı emin misin diye umarım tamam artık yumulun der :sm_cool: hala yasak derse unuttun mu iki günde bir yapacaksınız dediğin günleri diye hatırlatırım aaaaaaa karışmasınlar hayatımızda birşeye de biz karar verelim
geçen sene kayınvalidemin bir akrabası düşük yapmıştı dün de onlarla günü vardı kaynanam sormuş sizin neden düşmüştü diye kadında bana söylemediler ama ama yasaktı duramamışlar demiş kaynanam da bunu kocama anlatmış akşam bir sürü dalga geçtim kocişle anan bize mesaj veriyor diye görcez bakalım anamı yaman hatun mu kaydirigubbakcemile3

kıızzlaarrr... pazar günü doğum günüm yaa... burdakiler şimdiden doğum günümü kutladılar.. hiç aklımda yoktuu.. hii bir gördüm pastayıı anaamm şaşırdım kaldımm... çok mutlu oldum ama anlatamam opuyorumnanaktan

yaa kızlar ben sizi arkadaş listeme ekleyemiyoruummm hem ben resim nası koycam yaaa teknoloji özürlüyüm yardım edin yaaaa senağlama

nice senelere canım, bebiş ile eşinle mutlu nice nice yıllar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun, öptüm

Aslı yivrummmmmmmm çok güldürdün beni burada....kaydirigubbakcemile3

Bal Böcüğüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm iyi doğdunnnnn..inşallah seneye bebeğinle kutlamayı allah nasip etsin..

cadısın kızım sen
bak ne kadar çok seviyorlar seni işte şımar biraz

inş. yasagınız tez zamanda biter canım...benm kayınvalidede diyip duruyor dikkat edin kendinze filan diye=) bence hatun daha yaman olur herzamn :roflol:

bak yaa bak yaaa çok fenasın aslı yivruumm :)))) :roflol: yazık beni kocanın bazen istemeye de hali kalmıyor ki ikimiz için de olağan bir durum gibi bu :)) isteyipte vermeme durumu pek olmuyor sanki ama belki de kocam belli etmiyordur okadarını bilemiyorum :)) ... :kedi:

dogum günün şimdiden kutlu olsun canım,tüm güzellikler yeni yaşınla beraber senn olur inş..opuyorumnanaktan

Eşimden çok ben istekliyim aslında ama üff org..mımı kaybettim sinirden ağladım... Sex and the city'i seyrediyor muydun bir bölümde samantha da kaybetmişti onun gibiyim... Umarım doğumdan sonra düzelir yoksa çok mutsuz olurum ben.

Başladı bizimki yemek pişirmeye bakalım, bu adam "ebru " dedikçe sinir basıyor bana ne biçim bir ebru demek... Şarkıcı kıza ihtiyacı yok dedi ve eksik puan verdi adi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…