Kızlar ağda konusunda komşum( benden 4 hafta önde) dediki ağda yapmıyorum bacaklardan bahsediyo onlar doğumdan sonra dökülüyormuş ve bir daha hiç çıkmıyormuş ne güzel dimi Denemeye değer mi
Ya kızlar bi önerim var cinsiyetler henüz belli değilken anneler içlerine doğanları söylesinler bakalım kimler doğru tahmin yapmış olacak
ben başlıyorum erkek
Ya kızlar bi önerim var cinsiyetler henüz belli değilken anneler içlerine doğanları söylesinler bakalım kimler doğru tahmin yapmış olacak
ben başlıyorum erkek
amin esteryacım inşallah. kıslar bugün de ağrım var ama bu sefer şeyim batıyo resmen yaff... ben anlamadım yaa neden bu kadar ağrı oluyor sizde de oldu mu kıslar yaaa? ne olur yardım edin korkuyorum ben
bende hiçbi belirti yok hala, midem bile bulanmıyor, diyorum testmi yanıldı ya da bebeğime bişe mi oldu, bulansın artık midem de bebeğimin iyi olduğunu bilim enazından((((( arada karnım belim ağrır gibi oluyor sadece o da nazımdan galiba:))laelaelaelaelae
bende hiçbi belirti yok hala, midem bile bulanmıyor, diyorum testmi yanıldı ya da bebeğime bişe mi oldu, bulansın artık midem de bebeğimin iyi olduğunu bilim enazından((((( arada karnım belim ağrır gibi oluyor sadece o da nazımdan galiba:))laelaelaelaelae
aynı aynı.bende bulanssın istiyorum.bugün dolmuş beklerken hafiften bi yanma gibi bulantımsı bişiler hissettim ama......
sabah 1 kaşarlı simit domates ve peynir yedim....şuan midem yanıyooo:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?