2010 Ağustos Anneleri

Ya kızlar bi önerim var cinsiyetler henüz belli değilken anneler içlerine doğanları söylesinler bakalım kimler doğru tahmin yapmış olacak
ben başlıyorum erkek

Kızlar ağda konusunda komşum( benden 4 hafta önde) dediki ağda yapmıyorum bacaklardan bahsediyo onlar doğumdan sonra dökülüyormuş ve bir daha hiç çıkmıyormuş ne güzel dimi Denemeye değer mi

Nasıl yani anlamadım, doğum yapana kadar hiç almayacakmıyız:1shok: Ya eşim den sonra o kadar doktora gideceğiz onlardan falan utanırım, bide yaza gelecek kısmetse hamiişliğin sonları:kedi: Ama sizde de oldu mu benim şimdiden azaldı!:dance:

Ya kızlar bi önerim var cinsiyetler henüz belli değilken anneler içlerine doğanları söylesinler bakalım kimler doğru tahmin yapmış olacak
ben başlıyorum erkek

Benim hiç içime doğan bişey yok valla, ama eşim kız olacak diyo. Onunkini yazabilirsiniz:) Hani annelerin içine doğardı ama yaaaa:))

benimde içime erkek doğuyor.belki de öyle istediğim içindir:)biz 3 kız kardeşiz o yüzden erkek olsun istiyorum.eşiminde 2 erkek kardeşi var.yani onlarda da kız yok.tahmin edin bakalım eşim ne istiyor:)))

hepinize iyi akşamlar.. bugün annemdeydim listeyi geçte olsa güncelledim..
benim burcum kova.. eşim akrep.. içime doğan cinsiyet ise kız:)
hayırlı sağlıklı gelsin inş..

canlarım allah hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmeyi hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bende geçen senenin yani 4 kasım 2008 de hamile yani döllenme olmuş 2009 11 ağustos anne adayıydım şimdi ise anneyim 5 aylık bi kızım var 21 temmuz 2009 da planlı sezryan operesyonuyla dünyaya geldi tam 37 haftalık normal doğumu bekleseydi 11ağustos 2009 daydı ama 27 haftalıkken şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı o yüzde diyet yapmak zorunda kaldım o yüzen 9. ayımız dolar dolmaz kızım ela naz sezeryan la 3 kg doğdu çok zor bi süreç hele son haftalar ve aylar geçmek bilmiyor en son aylar gene hastaneden çıkmıyorsunuz nst ultroson tahliller açlık tokluk şeker takip tahlilleri allah hepinize kolaylık versin inşallah sağ salm bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ağustos anneleri hepinize iyi şanslar bu yolda çokkkkkkkkkkkk uzun biiiiiiiiiii yollllllllll çokta stresliiiiiiii güzel rabbim hep yanınızda olsun

gunaydın kızlar:)) pazaetesı gunu doktoruma gıttım bebeişimin kalp atısını duymak ıcın,doktorum baktı kalp atısı var ama bız duymuyoruz,bebek saglıklı hıcbır sorun yok dedı ama benım kafama cok takıldı 6 haftalık olmasına rahmen neden kalp atısını ben dırek duyamadım.doktorumun sorun yapılacak bırseyın olmadıgını 15 gun sonra tekrar gelmem gerektıgını soyledı.aranızda benım gıbı olan varsa yazabılırmı....?

biz erkek istiyoruz ama benim içime kız doğuyor [çaktırmayın ben kız istiyorum aslında:)))] tekki sağlıklı olsun da

kızlar benim randevum 2 ocakta, daha kese neyim göremedim bile ya, nasıl durcam o zamana kadarklava::sinifsinif:

günaydın kıslar

ben erkek diyorum hep erkek erkek erkek...prensim olacak benim...
rüyamda gördüm bebeğimi ben kumral çok tatlı bir bebekti. allahım sağlıkla gelsin inşallahhhhhh

Ben en başından beri kızım olucak diyordum ama çevremdeki herkes erkek dedi. Sonra ikiz olduklarını öğrendik, heralde biri kız biri erkek olucak. Ben iki kız veya biri kız biri erkek olsun istiyorum. Umarım 2 erkek olmaz evde 3 erkekle naparım hiç bilmiyorum :)))

Allh herkesin gonlune gore olanı hemde hayırlı saglıklı olanı versin arkadaslar..

amin esteryacım inşallah. kıslar bugün de ağrım var ama bu sefer şeyim batıyo resmen yaff... ben anlamadım yaa neden bu kadar ağrı oluyor sizde de oldu mu kıslar yaaa? ne olur yardım edin korkuyorum ben

bende hiçbi belirti yok hala, midem bile bulanmıyor, diyorum testmi yanıldı ya da bebeğime bişe mi oldu, bulansın artık midem de bebeğimin iyi olduğunu bilim enazından((((( arada karnım belim ağrır gibi oluyor sadece o da nazımdan galiba:))laelaelaelaelae

amin esteryacım inşallah. kıslar bugün de ağrım var ama bu sefer şeyim batıyo resmen yaff... ben anlamadım yaa neden bu kadar ağrı oluyor sizde de oldu mu kıslar yaaa? ne olur yardım edin korkuyorum ben

benimde oluyor ağrım zaman zaman.işyerinde ayaklarım hep soğuk hiç ısınmıyor.dr.ayağını belini sıcak tutacaksın dei.sen de soğuk ise ayakların falan belki ondansır.yada sürekli oturarakmı çalışıyosun ondan da olabilir

aynı aynı.bende bulanssın istiyorum.bugün dolmuş beklerken hafiften bi yanma gibi bulantımsı bişiler hissettim ama......

sabah 1 kaşarlı simit domates ve peynir yedim....şuan midem yanıyooo:bbo:

cnm benim de midem bulanmıyor merak etme herkes de farklı oluyor bazen mide bulantısı oluyor bazen olmuyor. annem bana ham,ileyken hiç midesi bulanmamış hiç aş ermemiş mesela. inşallah bebişin iyidir tatlım doktora gitmedin mi daha..:hulya:

aynı aynı.bende bulanssın istiyorum.bugün dolmuş beklerken hafiften bi yanma gibi bulantımsı bişiler hissettim ama......

sabah 1 kaşarlı simit domates ve peynir yedim....şuan midem yanıyooo:bbo:

ben de yalandan bulanıyor sandım sabah, azıcık mideme bişe indi o da gitti geri, yemesemiydim acabaşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…