2010 Ağustos Anneleri

cnm bir çorap bir de patik var. ayaklar sıcak gibi belim de sıcak ama sürekli oturuyorum. bir lavaboya kalkıyorum ondan mı oluyor acaba?vereliniortak

tatlım doktora hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü gittim, tıp fakültesine, sat'a göre 3hafta 5gunluk hamılesın dedı, ultrasonda baktı bişe görünmüyor zaten görünmez hemen dedi 2hafta sonra gel dedi, daha 1 hafta oldu, başka doktordan 2ocağa randevu almıştım, bugun aradım erkene aldırtım dayanamıyorum dıye ama 5ocağa kadar doluymuş(sm_confused:

sürekli oturmak yada hareketsiz kalmak kan dolaşımını yavaşlatıyor ve ağrılara sebep olabiliyor.ar ara yürüyorum işyeri içinde ben.yukarı çıkıp iniyorum falan

cnm sizin oralarda kızılay falan var mı_? varsa orda normal kontrol için gidebilirsin hem uygun hem de doktorları iyi oluyor ama sen bilirsin yine canımm:1hug:

kızlar benide listeye ekleyinn ..
dün idrar testinde çıktıı hamile olduğumm çok mutluyumm..
21 kasımm son adetimm 30 yaşındayımm 62 kg 28 ağustos gibii bebişimm geliyoo kısmetsee
seygiyle kalınn muckkk

6 haftadan önce gözle rahat görünüm zor oluyormuş ultrasonda.allah korusun bebiklere işi olsa zaten sinyal verir rahat olamayız.herşeyin bir süresi var demekki.beklemek sabretmek lazım

cnm sizin oralarda kızılay falan var mı_? varsa orda normal kontrol için gidebilirsin hem uygun hem de doktorları iyi oluyor ama sen bilirsin yine canımm:1hug:

kızılay var da ben başka bir özel hastaneden randevu aldım, kızılay da randevulu çalışıyor, bir de bu doktoru epey araştırdım çok iyi şeyler söylüyorlar gidenler hep memnunmuş o yüzden sabırla bekliyorumkötükedihüso

o zaman sabredelim cnm az kaldı hadiii... muckk

İnşallah canım. Allah seninde gönlüne göre versin canım.

amin canım inşallah sağlık versin bebişlerimizee :asigim: :1hug:

Canım bende aynı senin gibi düşünüyordum ve 6 hafta 2 günlükken bulantılarla tanıştım, tanışmaz olaydım. Bütün günüm mahvoluyor berbat birşey, hasta gibi hissediyorsun kendini, devamlı mide bulantısı, bütün sinirleri bozuluyor insanın ( Gün sayıyorum şu an tek duam Allahım biran evvel bulantılarım geçsinde normale döniyim.

canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz de inşallahh bulantı olsun ben razıyım annecim bir an önce gelsin kucuşumaaaa

o ne cnm valla benim daha birşey yapılmadı. efsanur sen neden ticker yapmadın tatlım yaa böyle boş oluyor ama bebişin yerii

tahlilerim çıkmış herşey normal çok şükür.ikitane bişi var ne olduğunu anlayamadığım sdece sınırın çok az altınd kansızlıkla ilgili herhalde.

Ben doktora özelden gidiyorum ama aslında devlet hastanesinde çalışıyo canım yani raporu devlet hastanesinden alıcam.Aynı dediğin gibi işlerine yaramıyorum diye benden kötüsü yok şimdi ve ben bu işe senelerimi verdim yeri geldi gece 1lere kadar mesailere kaldım ama hepsi unutuluyor işte... Bundan iki üç ay önce düşük yaşamıştım şimdi patronuma hamileyim deyince ilk tepkisi "yine mi?" demek oldu adamın yaa düşün yani.....! Ama biraz ilerlesin hamileliğim azıcık zaman geçsin dediğim gibi alıvercem raporları hadi bakalım.:umursamaz:

kıslar ben 5. aydan sonra çalışmayı düşünmüyorum aslında. evde durup bebeğimin gelişini beklemek istiyorum inşallahhh

tebrıkler blackrose allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…