- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
benimde oluyor ağrım zaman zaman.işyerinde ayaklarım hep soğuk hiç ısınmıyor.dr.ayağını belini sıcak tutacaksın dei.sen de soğuk ise ayakların falan belki ondansır.yada sürekli oturarakmı çalışıyosun ondan da olabilir
cnm benim de midem bulanmıyor merak etme herkes de farklı oluyor bazen mide bulantısı oluyor bazen olmuyor. annem bana ham,ileyken hiç midesi bulanmamış hiç aş ermemiş mesela. inşallah bebişin iyidir tatlım doktora gitmedin mi daha..:hulya:
tatlım doktora hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü gittim, tıp fakültesine, sat'a göre 3hafta 5gunluk hamılesın dedı, ultrasonda baktı bişe görünmüyor zaten görünmez hemen dedi 2hafta sonra gel dedi, daha 1 hafta oldu, başka doktordan 2ocağa randevu almıştım, bugun aradım erkene aldırtım dayanamıyorum dıye ama 5ocağa kadar doluymuş( sm_confused:
cnm sizin oralarda kızılay falan var mı_? varsa orda normal kontrol için gidebilirsin hem uygun hem de doktorları iyi oluyor ama sen bilirsin yine canımm:1hug:
inşallah bir kız bir erkek olur cnm ikisi birden çıkar canımmmm
kızılay var da ben başka bir özel hastaneden randevu aldım, kızılay da randevulu çalışıyor, bir de bu doktoru epey araştırdım çok iyi şeyler söylüyorlar gidenler hep memnunmuş o yüzden sabırla bekliyorumkötükedihüso
İnşallah canım. Allah seninde gönlüne göre versin canım.
bende hiçbi belirti yok hala, midem bile bulanmıyor, diyorum testmi yanıldı ya da bebeğime bişe mi oldu, bulansın artık midem de bebeğimin iyi olduğunu bilim enazından((((( arada karnım belim ağrır gibi oluyor sadece o da nazımdan galiba:))laelaelaelaelae
canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz de inşallahh bulantı olsun ben razıyım annecim bir an önce gelsin kucuşumaaaa
Tabiki en önemlisi o canım sağlıkla kucaklarımıza almak. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Dr. özel hastanede mi devlette mi ? Sizin şirket bütün raporları kabul ediyor mu ? En iyisini yaparsın canım ahde vefa diye birşey vardır. Ama bunlar vefayı bir semt olarak bile bilmezler. Mesailere kalırsın , seyahetler edersin kendinen özveride bulunulunca en iyi eleman sen olursun. Hastalanınca , hamile olunca işlerine yaramayınca kötü eleman. Boşver canım sıkma canını bebişlerin herşeyden önemli. Sevgiler
kızlar benide listeye ekleyinn ..
dün idrar testinde çıktıı hamile olduğumm çok mutluyumm..
21 kasımm son adetimm 30 yaşındayımm 62 kg 28 ağustos gibii bebişimm geliyoo kısmetsee
seygiyle kalınn muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?