2010 Ağustos Anneleri

Teste başladım da kocacığıma kalmıyacak pohaça galiba :)) Birer ikişer gidiyorlar miğdeye :)) Çok kolaymış yapması bir daha yaparım olmazsa :))

evet zaten hergördüğümü istemem yüzünden hamile olsam da kocam isteklerimi umursamıyor artık, yarım akıllı bi kocan olsaymış batırırmışsın diyor:))))))

Burçlarınız ne benimki ikizler , aslan burcu ile iyi anlaşırım en iyi arkadaşım aslan burcudur. İnşallah bebişimle de iyi anlaşırım. Eşim yengeç burcu biraz tutumludur bu yüzden bebişle biraz çatışabilir aslanlar para harcamayı markayı v.s. çok sever. Allahtan bize olan sevgisinden hiç kıyamaz 70 yaşında çalışmaya devam eder :)) Pazar günü Eşim spora başladı , sitedeki antrenör ona programda yazmış . Git kollarını falan güçlendir kas yap 42 yaşında çocuk taşımaya başlayacaksın dedim. Ne yapayım gidim çalışayım bari dedi gitti :)) totoşum benim

Son düzenleme:
benim burcum balık, ıyyy çok hassas, allahtan yükselenim akrep de ordan kurtarıyorum:) bebişiminde burcu normal doğarsa başak, erken doğarsa aslan olcak, hep de başak burcu olsun isterdim çocuğum, olmasa da aslan da güzel:))

Benim burcum Terazi, bebeklerimin doğumu 13 Ağustos ama eğer ikiz gebeliğim devam ederse, ikizler erken doğdukları için Yengeç veya ıkizler olurlar büyük ihtimal ile.

hoçgeldin cannnım gözün aydın

Merak edenler için bir siteden alıntı:

"Eğer bir sağlık ocağı tarafından takibiniz yapılıyorsa, size 4.aydan itibaren, 2 doz tetanos aşısı önerilecektir. Doğumun steril koşullarda yapılması, tetanoz riskini büyük ölçüde ortadan kaldırır. Ama bu hizmet ayağınıza kadar gelmişken, değerlendirmeniz faydalı olur.Ayrıca oluşan bağışıklık, doğum sonrasında bebeğiniz için de koruyucu olacaktır. Bu aşıyı yaptırmanızı tavsiye ederim.

Hepatit B aşısı için de benzer şeyler söylenebilir.Bu mikrobun taşıyıcılığı ülkemiz koşullarında çok yüksek olmakla birlikte,steril şartlarda yapılacak doğum Hepatit B mikrobu ile karşılaşma riskinizi büyük oranda ortadan kaldırır.Şu an rutin aşı programında olmamakla birlikte,doğumunuzu genel hastanelerde gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, bu aşıyı yaptırmanızı tavsiye ederiz.Toplam 3 dozda yapılır.

Gebelik esnasında antijen aşıları yapılabilir, ama canlı aşılar kontrendikedir, yani yapılması sakıncalıdır. Tetanoz ve Hepatit B haricinde, yapılması planlanan aşılar hakkında mutlaka önceden bilgi alınız."

Hamileyken bu aşıları yapacaklar mı ? tehlikesi olur mu acaba ? Bizim bir akrabamız doğumda hepatit bulaşmıştı ve hayatı berbat olmuştu. Uzak bir akraba olduğu için son durumunu bilmiyorum ama durumu çok kötüydü. Ben özel hastaneye gidiyorum sağlık ocağına kayıd yaptırmamız gerekiyor mu tekrardan ?

benim de bebişim başak olacak inşallahhh erken gelirse aslan.

ben başak burcuıyum babamız da aslan =)

ben boğa burcuyum babamız balık burcu bebisimiz aslan burcu olacak sanırım :)

ksıalr yaa benim yanağımda kocaman bir sivilce çıktı çok acıyooo sizde de var mı?

gözün aydın cnm ıns kalp atısında duyarın. ben henuz kesecıgımı gormeye gıdemedım ıs durumalrından dolayı persembe gunu gıdecegım ınsallah tam 6 haftalık oluyor ıns. gorurum cok merak edıyorum( ama beklemekten baska carem yoksenağlama

ksıalr yaa benim yanağımda kocaman bir sivilce çıktı çok acıyooo sizde de var mı?

Başı var mı yoksa kist şeklinde mi ? Kist şeklinde olunca çok pis acıyor kemiğe de baskı yapar. Eczaneye sor bebeğe dokunmayacak yatıştıcı jel veya Teramicin (bunu da sor hamilelikte bilmiyorum kullanılıyor mu ) sür istersen biraz iyi gelir belki, sabah akşam gül suyu ile de temizleyebilirsin hormonlardan ve sıkıntıdan cilt yağlanıp sivilce yapıyormuş. Sakın sıkma izi kalıyormuş. 2008'de bu konuyu konuşmuşlar kız çocuk geliyor diyorlar :)) Başka net öneri göremedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/173708-hamilelikte-sivilcelenme-2.html

her burcun kendine özel güzel veya kötü huyları oluyor . Yengeç uyumludur, temizdir , çalışkandır, dersini çalışır diklenmez. Aslan liderdir kendini göstermek ister , parayı kazanmayı da harcamayı da sever , markacıdır , ailesine bağlıdır, sadıktır. Başak da yengeç gibidir dersini çalışır, oyuncak elinde kendi kendine oynar gıgı çıkmaz , temizdir, okuma hayatında problem çıkarmaz. Tabi yükselenleri falan da etkileyecek. Gerçi sezeryanlarda bu burçları araştırmak lazım çünkü tam doğması gereken zamanda gelmiyorlar biraz doğaya müdale ediliyor. Kabala ile ilgili biri gelmişti çocukların normal doğurulması gerekiyor bütün dengeler bozuluyor falan demişti. Ama mecbursan ne yapacan ki değil mi ?

ayyh kız cocuk gelırken sıwılcemı cıkarmıss :)) du bakıyım bı ayaya bendede warmı:)) kızlar bu çin takwımıne bakan oldumu? tutuyor dıyolar bakanlar deneyenler bılmıyrum ama .? benım kızım olucak dogruysa şayet.. allahım hayırlısını wersın tabıkıde ama kızım olmasında ıcımden gecırıyorum hep demmekkı ıstıyorum :))

Bilmiyorum ki, bende sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Bakalım ilk randevuda doktoruma soracağım. Ben aşıları yaptırmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar, ağdaya gidiyorsanız ağdacınızın da hepatit aşısı yaptırmış olmasına dikkat edin. Bu hepatit paradan da bulaşıyor, parayı elledikten sonra ağzınıza yüzünüze sürmeyin.

Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…