merhaba kızlar
ağustos anne adayları herbirinizin hamileliği sağlıcaklan hayırlısıylan tamamlanır inşallahh bebelerimizi hayırlsııylan sağlcıaklan kucağımıza almak nasip olur
bende ağustosta anne olucam allah nasip ederse hala inanamıyorum kesemizide gördük
sat 11 kasım kilom 58 di ama 59 oldum bile :))) yaşımda 31 ama 1 ay sonra 32 olucam :))))
bayanlar doktordan geliyorum:))) kesemizi gördük teyzeleri birde yolk saçına benzer birşeyde gördük sanırım. çooooooook mutluyum.2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl bekerim bilemiyorum.Rabbim sen isteyen herkese nasip et yarabbimmmm(amin)hala inanamıyorum yahuuu
ksıalr yaa benim yanağımda kocaman bir sivilce çıktı çok acıyooo sizde de var mı?
Hamileyken bu aşıları yapacaklar mı ? tehlikesi olur mu acaba ? Bizim bir akrabamız doğumda hepatit bulaşmıştı ve hayatı berbat olmuştu. Uzak bir akraba olduğu için son durumunu bilmiyorum ama durumu çok kötüydü. Ben özel hastaneye gidiyorum sağlık ocağına kayıd yaptırmamız gerekiyor mu tekrardan ?
ksıalr yaa benim yanağımda kocaman bir sivilce çıktı çok acıyooo sizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?