ben de yay burcuyum, babamız aslan, bebişim de Allah izin werirse aslan olacakk.....:)
En yakın arkadaşım Aslan , onun babası ve erkek kardeşi de Aslan. Ben Aslan olursa senden nasıl davranacağımı öğrenirim dedim. Çığlık attı annem duyunca çıldıracak "allah yardımıcısı olsun Ebrunun. Nasıl davranırsa davransın , o ne yapacaksa onu yapar diyecektir " dedi. Koca Aslan çocuklar aslan kadının etrafını aslanlar sarmış , delirttiler walla kadını :))
eveet bizde de göründü minik bi kese ( tabi ben görmedim aceleye geldi)
doktor karından ultrasona aldı sadece ve folik asit verdi 15 gün sonrada asıl tetkikler yapılacakmış vajinal ultrasondan kaçış yok sanırım neyse15 gün rahatım artık..
Allah herkese nasip etsin.
Kesesi görünmeyenler merak etmesin. küçük olduğu içindir Allah ın izniyle onlar da görünür yakında..
Nasıl aceleye geldi ki ? Dr. benim eşimi bile çağırdı gel keseyi gör diye ikimiz de gördük bir de fotosunu verdi mercimeğimizin :)) Bundan sonra herhalde artık karından bakarlar değil mi ? Bir arkadaşımız sesi alttan alamıyorlar demişti çünkü bir yazışmada. Hayırlı olsun arkadaşım , allah kucağımıza almayı da inşallah gösterir. Sevgiler
senn bebegin ne kadarlık canım??ya bişi sorcam bu vajinal ultrason herkese yapılıyor mu ??
Hepimize yapıldı , bana simir testi de yapıldı 1 seneyi geçmiş en son simirim. Hiç sevmesek de kaçış yok :)) 6 hafta bitti ultrasona göre , SAT (27 ekim) 'a göre daha büyük ama dr. 12 aralıkda 5 haftalık demişti.
esterya, ebru ve asrevya çok teşekkür ederim.
özel hastaneydi bu doktor randevulu çalışmıyormuş 1 saat falan bekledik kalabalıktı ve ben iyice gerildim.isterdimki az hasta olsun ben de rahat rahat herşeyi sorayım gereken bilgileri versin. neyse ultrason için başka bi odaya geçtik su falan da içmedim hatta heyecandan ya da üşütmeden dolayı evden çıkmadan 3 kez lavaboya gittim oraya gidince yine geldi. ultrason isteyebilir diye biraz bekleteyim dedim bi yandanda vajinal olur büyükbi ihtimal diye düşündüm ve lavaboya giitim o ara sıram gelmiş . yani mesane boşken gördü doktor. sonra hemen sana vitamin yazıcam dedi çıktı odadan. sonrada ben geçtim yanına tekrar. herhalde 15 sonra daha çok ilgilenir inşallah tabi..
Selam kızlar!
Offf çok dertliyim yaa! Bi müdürüm var resmen bugünü burnumdan getirdi. Sanki ona hamile olduğumu söylediğimden beri daha da kötü davranıyo bana suç işlemişim gibi. Normalde de gıcık ve stres dolu bir insandı ama son zamanlarda o kadar zorluyor ki hem strese giriyorum hem yoruluyorum hem de sinirleniyorum, yani bir hamilenin yaşamaması gereken herşey... Bazen gözümü karartıp gidesim geliyor ama maddi durumları da düşünmem lazım, hele ki ikizlerimin ikisine de hayırlısıyla kavuşursam daha çok para gerekecek. İş değiştirmem de mümkün değil hamileyken. Ooooff offff çok dertliyim çoookk mafoldumben
Bilmiyorum ki, bende sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Bakalım ilk randevuda doktoruma soracağım. Ben aşıları yaptırmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar, ağdaya gidiyorsanız ağdacınızın da hepatit aşısı yaptırmış olmasına dikkat edin. Bu hepatit paradan da bulaşıyor, parayı elledikten sonra ağzınıza yüzünüze sürmeyin.
Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?