- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
CNM TEŞEKKÜR EDERıM BıLGıLER ıÇıN.
ben muhasebeciyim canım hepsini biliyorum zaten ama vermiyorlar işte. özel şirkette çalıştın mı bilmiyorum ama özel şirketlerde kafalarına göre hareket ediyorlar. ama yine de bilgiler için çok teşekkür ederim....
Yürüyüşe çıktım geldim , duşumu aldım çok rahatladım. Artık hergün sıkı sıkı giyinim açık havada sitenin içinde turlayacağım. Spor salonuna da gidebilirim ama böyle açık havada tempolu yürüyüş daha faydalı diye düşünüyorum. Bizim burası bir de dağ havası çamların içinde mercimek biraz oksijenlensin :)) Sabahtan beri canım birşey yemek istemiyordu ama şimdi acıktım , gidip birşeyler yiyeyim. Sevgiler
CNM TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN.
ben muhasebeciyim canım hepsini biliyorum zaten ama vermiyorlar işte. özel şirkette çalıştın mı bilmiyorum ama özel şirketlerde kafalarına göre hareket ediyorlar. ama yine de bilgiler için çok teşekkür ederim....
Çok iyi yaptın canım keşke ben de senin dediklerini yapabilsem ama biz bütün gün kapalı alandayız malesef; akşamları da ancak uyumakla geçiyor; işallah son aylar oksijenleniriz.:asigim:
merhaba hamişlerrrrr ay çok heyecanlı bugün itibari ile benimde tam 6 hafta olmuş arada gelip giden mide bulantılarım oluyo ama daha artmadı inşallah böyle gider yanlız ben fena kabızlık çekiyorum hep sebze kayısı elma yesemde çakiyorum anlamadım yaa ne etcez bilmiyorum bu işi başka çeken varmı acep
merhaba hamişlerrrrr ay çok heyecanlı bugün itibari ile benimde tam 6 hafta olmuş arada gelip giden mide bulantılarım oluyo ama daha artmadı inşallah böyle gider yanlız ben fena kabızlık çekiyorum hep sebze kayısı elma yesemde çakiyorum anlamadım yaa ne etcez bilmiyorum bu işi başka çeken varmı acep
kızlar benide listeye ekleyinn ..
dün idrar testinde çıktıı hamile olduğumm çok mutluyumm..
21 kasımm son adetimm 30 yaşındayımm 62 kg 28 ağustos gibii bebişimm geliyoo kısmetsee
seygiyle kalınn muckkk
Ben de aynı dertten müzdaripim ne yazık ki. Keçiboynuzu pekmezi kayısı iyi gelir dediler ama daha etkisini göremedim. bugün yürüşe de çıktım bakalım belki etkisi olur hiç koltuktan kalkmıyordum günlerdir. Mercimek köftesi bana iyi geliyor ama miğdeme dokunurmu diye çekiniyorum , bağırsaklarımı güzel yumuşatıyor benim. Buharda havuç haşlaması yapmayı düşünüyorum o da iyi geliyor yoğurtla iyi gider. Bugün yine zorlandım yine biryerlerimi yırtıp kanayacak diye korkuyorum geçenlerde yaşadım çünkü. Sevgiler
yapalım kuzuuuu opuyorumnanaktancnm ne güzel 6 hafta olmuş sana da ticker yapalım yaaaaaaakaydirigubbakcemile
merhaba hamişler...
Dün hastaneye gittim ultrasonla bakıldı.bebişi gördüm.kalp atışları normaldi.Ben 7 haftalık sanıyordum meğersem 8 haftalık çıktı ultrasonda, dr.ocak 20 sine ikili test günü verdi. Tahlil sonuçlarımda iyi.İnşallah böyle bütün sonuçlar iyi çıkar.
maaşallah yaa umarım sorunsuz dertsiz bi hamilelik geçirirsin canım...Allah gölüen göre versin canım...ya acaba bana ne zaman 2test filan vercek doktor henüz hiç bişey demedi bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?