2010 Ağustos Anneleri

CNM TEŞEKKÜR EDERıM BıLGıLER ıÇıN.

ben muhasebeciyim canım hepsini biliyorum zaten ama vermiyorlar işte. özel şirkette çalıştın mı bilmiyorum ama özel şirketlerde kafalarına göre hareket ediyorlar. ama yine de bilgiler için çok teşekkür ederim....

Yürüyüşe çıktım geldim , duşumu aldım çok rahatladım. Artık hergün sıkı sıkı giyinim açık havada sitenin içinde turlayacağım. Spor salonuna da gidebilirim ama böyle açık havada tempolu yürüyüş daha faydalı diye düşünüyorum. Bizim burası bir de dağ havası çamların içinde mercimek biraz oksijenlensin :)) Sabahtan beri canım birşey yemek istemiyordu ama şimdi acıktım , gidip birşeyler yiyeyim. Sevgiler

Ben de özel şirkette 12 senedir finans şefi olarak çalıştıım. Şubatta ayrıldım üstelik bizimki yabancı şirketti iyice gıcıktılar ama kurumsaldı allah için. Eğer kabul etmiyorlarsa bütün haklarını verip seni çıkartabilirler. En azından kendin ayrılsan yan çizerler kıdemini v.s. vermemek için. böyle almış olursun. Benim yanımda çalışan kızcağız aylarca ücretsiz izin aldı, eleman eksikliğimiz olduğu halde kriz olduğu halde çıkartmadılar. Süt iznini de bütün haklarını da kullandırdılar. Şikayet gelirse cezaları da oluyor herhalde bilmiyorum ama. Sevgiler

Son düzenleme:

Çok iyi yaptın canım keşke ben de senin dediklerini yapabilsem ama biz bütün gün kapalı alandayız malesef; akşamları da ancak uyumakla geçiyor; işallah son aylar oksijenleniriz.:asigim:

Benim bir avukat arkadaşım var canım eğer şirket kıllık çıkarırsa onlardan izin vermediklerine ya da az verdiklerine dair bir kağıt al gerisini bana bırak demişti, Hatta onun dediğine göre alacağım tazminatla(dava sonucu) 2 ev 2 araba alırmışım. Bence sen hakkını ara benimki de özel şirket ama vermek zorundalar, gerçi daha önce doğum yapanlara da vermişlerdi

Çok iyi yaptın canım keşke ben de senin dediklerini yapabilsem ama biz bütün gün kapalı alandayız malesef; akşamları da ancak uyumakla geçiyor; işallah son aylar oksijenleniriz.:asigim:

ayaklarını sarkıtma , çöp kutusu v.s. birşeyin üzerine uzatmayı unutma canım. kolay gelsin

İzin konusu bir muamma. çoğu özel şirket ücretsiz izinleri kullandırtmıyor maalesef. bana kalsa ben de sonuna kadar kullanırım ücretsiz izinlerimi ama bizim şirkette de böyle bi uygulama yok maalesef. 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası doğum iznim ve 4 ay günde 3 saat, sonraki 6 ay ise günde 1,5 saat süt iznim var. doğum öncesi 8 haftanın şayet dayanabilirsem 5 haftasını çalışarak geçirmeyi düşünüyorum ki o 5 hafta doğum sonrasına eklensin ve ben de bebeğimle daha fazla ilgilenebileyim. süt izinlerimi de toplu olarak kullanabilirim belki. bu da tam gün gelmezsem 70 güne tekabül ediyo. hiç yoktan iyidir yani. çünkü şu aşamada işi bırakma gibi bi lüksüm yok maalesef. ev aldık yeni ve onun kredisini tek maaşla karşılayamayız. yılbaşında biletlere ikramiye çıkarsa işler değişir tabi kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım , bilet için de bolşans :)) Bu kadar çok büyük ikramiyeyi 1 kişiye vermeseler de birçok kişi nasiplense ne güzel olurdu. Sevgiler

merhaba hamişlerrrrr ay çok heyecanlı bugün itibari ile benimde tam 6 hafta olmuş arada gelip giden mide bulantılarım oluyo ama daha artmadı inşallah böyle gider yanlız ben fena kabızlık çekiyorum hep sebze kayısı elma yesemde çakiyorum anlamadım yaa ne etcez bilmiyorum bu işi başka çeken varmı acep

Ben de aynı dertten müzdaripim ne yazık ki. Keçiboynuzu pekmezi kayısı iyi gelir dediler ama daha etkisini göremedim. bugün yürüşe de çıktım bakalım belki etkisi olur hiç koltuktan kalkmıyordum günlerdir. Mercimek köftesi bana iyi geliyor ama miğdeme dokunurmu diye çekiniyorum , bağırsaklarımı güzel yumuşatıyor benim. Buharda havuç haşlaması yapmayı düşünüyorum o da iyi geliyor yoğurtla iyi gider. Bugün yine zorlandım yine biryerlerimi yırtıp kanayacak diye korkuyorum geçenlerde yaşadım çünkü. Sevgiler

cnm ne güzel 6 hafta olmuş sana da ticker yapalım yaaaaaaakaydirigubbakcemile

hayrlı olsun Rabbm sag salim bebeginize kavuşmayı nasip eylesin inş..:Saruboceq:

kıslar süper bir doktor buldum avcılar hospitalda. inşallah iyi olur cumartesi ona gideceğiz inşallah meleğimi görürüm yaaaa görmek istiyorum onuu

canım saol valla bende o kadar dikkat ediyorum ki ekmek bile az yiyorum sabahları sadece kepekli hep sebze hep sebze salata meyve ama iştee çekicez sanırım neyse bebişler için artık katalnıcaz :))))

cnm ne güzel 6 hafta olmuş sana da ticker yapalım yaaaaaaakaydirigubbakcemile
yapalım kuzuuuu opuyorumnanaktan

cnm sen bana sat tarihini ve tahmini doğumu yaz ben hemen yapayım sana bir de neli istersin canımmm bebekli mi leylekli mi yoksa senli mi?ne renk istersin

merhaba hamişler...

Dün hastaneye gittim ultrasonla bakıldı.bebişi gördüm.kalp atışları normaldi.Ben 7 haftalık sanıyordum meğersem 8 haftalık çıktı ultrasonda, dr.ocak 20 sine ikili test günü verdi. Tahlil sonuçlarımda iyi.ınşallah böyle bütün sonuçlar iyi çıkar.

hu hu bayanlar nerdesiniz.....

asrewya,aylinda, ebru2205,ersasu,evaa, mim,ozzyy hadi bayanlar çok sessiz kalmış buralar..

canlandıralım biraz...lülülülülülü

maaşallah yaa umarım sorunsuz dertsiz bi hamilelik geçirirsin canım...Allah gölüen göre versin canım...ya acaba bana ne zaman 2test filan vercek doktor henüz hiç bişey demedi bana(

Vallahi can sıkısına 1 paket çubuk yedim. Bu gidişle çubuk uzmanı olacam.Tavsiye ederim krispi sadesi daha güzel tuzlu tuzlu iyi gidiyor.Bulantıya iyi geliyor.Hem yiyorum hem yazıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…