2010 Ağustos Anneleri

bende geldin canlarım yaaaa

kıslar siz daha tecrübelisiniz birşey dicem. siz de kasıklarınızda ağırlık varmış gibi hissediyor musunuz?
ben sanki kasıklarımda ağırlık kütle var gibi hissediyorum yaaaa

ben yarın farklı 3. dr gitcem oda şimdiye kadar yaptırdığım tahlil ve ultrason sonuçlarına bakacak.Bu en son dr.la yola devem edecem 2 si bayandı.Bu sonuncu erkek.Benim sezeryan olacağında bunda karar kıldık bakalım. ınşallah iyi bir karardır. ınasan çok tedirgin oluyor.Sizde öylemisiniz.

hoşgeldin canım

benim kasıklarımda ağırlık değilde şiddetli ağrı vardı dr.ilaç verdi geçti artık.İlk hamileliğimde de kasıklarımda ağrı vardı.Şimdi Allaha şükür ağrı falan yok.

cnm herhalde ağrıdığı için öyle hissediyorum. anlamadım dün çok ağrım vardı üşüttüm bugün çok iyiyim maşallah. sadece wc ye taşınıyoru geldiği gibi gitmem lazım

cnm herhalde ağrıdığı için öyle hissediyorum. anlamadım dün çok ağrım vardı üşüttüm bugün çok iyiyim maşallah. sadece wc ye taşınıyoru geldiği gibi gitmem lazım

benim kasıklarım 6 hafta kadar ağrıdı özellikle gece ağladığımı bilirim çok şiddetliydi gece uykusuz falan yoktu.Senin ki de sanırım 1-2 hafta içinde kaybolur.bende wc ye sık sık çıkıyorum napacan başa gelen çekiliyor.

merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir

parle cnm gözünaydın keseyi görmüşsün

meralcim saolsın canım seni göremedim bugün..

arkadaşlar kabızlık için bi de ıspanak türü şeyler deneyin derim mevsimi zaten geçen gün baya işe yaradı..

Aman cnm dikkat et kendine,verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.Bgn bende de baş dönmesi ve baş ağrısı vardı,sabah tansiyonum düşmüş.Normal doğum en güzeli ve en sağlıklısı.Bnm 14 yaşındayken yumurtalığımın bitanesi alındı.O nedenle sezeryan istemiyorum,ağrısı sancısı fazla fazla yetiyor.Gaz problemimde var..Artık takdirini size bırakıyorum yani naniknanik 5 haftalık dönemde ilaç ne kullanıyorsunuz bacılarım.:ecrin_bebek:

Bugün bir ilk yaşadım kızlar bulantılarım sabah başladı öğleden sonra son buldu (en azından şimdilik) böylece ben de gece bulantısı yerine sabah bulantısı yaşamış oldum sonunda ohh be rahatladım kaydirigubbakcemile2

Buarada bir arkadaşım tavsiye etti bi paket nohut aldım (beyaz leblebi yani) bulandıkça yiyorum pek iyi geldi tavsiye ederim yerimseniben

öyle valla niye gece oluyo diye pek bi endişeleniyodum.
yahu midem bulanıyo diye bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

yaa o zaman ben ağlayacağım senağlama yaa benim hiç bulantım yok sadece iştahsızlık var bendee

neden yok neden mafoldumben

Ebrucum bu bilgiler süper oldu canım sağolasın opuyorumnanaktan Hakkımı sonuna kadar kullanıcam ben de şöyle bi topladım da 4 ay normal izin + 6 ay ücretsiz izin + 70 gün süt izninden 1 sene ediyor hiç fena değilmiş. Yahu insan yaptığı işi de unutur bir sene işe gitmeyince kaydirigubbakcemile3 Bizim şirket de yabancı ve kurumsal bir şirket o yüzden sorun yapacaklarını sanmam. E doğum iznine ayrılırken seneye görüşürüz diyim ben millete o zaman, şimdiden pek heveslendim o son gün için zemuszemus

ya arkadaşlar bu kadar problem etmeyin yaaa...ne güzel işte..her hamileninkaydirigubbakcemile3 bulantısı olacak değil

Canım gözün aydın :))

merhabalar, bugün yürüyüşe gittim duş aldım , üstüne de evi süpürdüm bir de süpürgeyi üst kata taşıdım dikkat ettim ama karnıma biraz ağrı girdi dinleniyorum canlarım. Benim de kasıklarımda şişlik var hele ki günlerdir koltuktaki yumurtalarımı terkedince anladım :)) Biraz iş yapınca hemen ağrı oldu. Benim de bulantım yok ama sindirim sistemim çok rahat değil. Görüşürüz , Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…