2010 Ağustos Anneleri

bırak alt katta kalsın süpürge,taşıma hayatım,allah korusun bişey olur,düşersin falann..AYYYYY Allahım korusun ...

benim eşim de geçen gün süpürgeyi kaldırmama izin vermedi, ama bilmiyorki koca damacanayı kucağıma alıp mutfağa götürdüğümü-tatlicadiarzu- ben de cok karın agrısı cektım ama sonra bıdaha elımı surmem, duysa boşar

mim arkadaşımı tebrik ediyorum..ve herkesten alkış bekliyorumklava:

bravoooooooo

valla ben eve gidince bırak kaldırmayı iş yapamıyorum. akşamları yemek yemiyoruz zaten biz meyve bitki çayı mısır falan. yemek yemeğe hiç alışmadım eşimde öyle rahatsız oluruz ama şimdi meyve yemeğe bile fırsatım yok hemen yatıyorum valla 2 öçamaşırlık çamaşırım var ufak odamda kurudu ama toplayacak insan yokkıslar yaaa... allahtan kocişin sesi çıkmıyor dün bir tente toplamış saolsun. hiç iş yapamaz oldum halsizimmm çokkk

cnm sen bana sat tarihini ve tahmini doğumu yaz ben hemen yapayım sana bir de neli istersin canımmm bebekli mi leylekli mi yoksa senli mi?ne renk istersin

canım ya bi şey oldu birden sayfada açılmadı falan kapadım bende kusura bakmaa 11 kasım benim son reglim 18 ağustos diye gözüküyo muhtemel doğum diye doktor daha bişey demedi 4 ocakta kalp atışları için gidicez inşallahh bakalım valla farketmez benim için bebekli leylekli yeşil sarı mavi pembee kaydirigubbakcemile3

yalnız midem çok fena ara ara bulantım var ama artmıyo şimdilik normalmi bulantısı başlayan arkadşlar da böyle sinyaller olduda mı başladı yoksa direk bulantımı başladıı merak ediyorum doğrusu:)))

aman benim kocam çok aşırı titiz ya, çamaşırlar ıkı gun kaldı da odada, o camasırlar da kurumadı gıttı dıye dalga gectı hemen, heraksam da mutlaka taze yemek olucak, oncekı gunden kalmıs olanı da yemeyız gercı hakkını yemeyım şimdi kocacığımın, işleri bitirdikten sonra hadi hemen üstüne battaniye al da uzan diyor canım benimmmmzemuszemus

o halsizlik bende de var,sürekli uykum var.Eve gidince yatıyorum,tw karşısında sızıp kalıyorum.Yemekten sonra mutfağı zor toparlıyorum.8 ay ne yapacağım ben ya..Gçen hafta farenjit oldum hamile olduğumu öğrendikten snra 1 hafta evdeydim,sağolsun annem bütün ütülerimi yaptı,çamaşırımı yıkadı..Çalışan hamile arkadaşlarıma allah kolaylık versin diyorum:CüvCüv:

Neee damacana mııı, Sen benden de kötü çıktın yapma arkadaşım. İnsan duramıyor ki kadın geliyor ama sağolsun saçlar falan çok dökülüyor benim de gözüme batıyor . Birşey olacak diye de korktum bir daha yapmam bir gün aşağıyı süpürür eşime çıkarttırırım supürgeyi ertesi günü de yukarıyı süpürürüm artık :)) Kadın gelince de bütün ev kalkıyor daralıyorum bitene kadar daha da yeni geldi şimdi bir süpürge için de çağrılmaz ki ... eskiden annelerimiz sanki iş yapmıyor mu diye düşündüm ama ilk 3 ay son 3 ay çok dikkat edilmesi gerekiyormuş. Sevgiler

http://lbdf.lilypie.com/FTWKp2.png

cnm bak bunu profilimi düzenleye geliyorsun en altta çizelge takip yerine yapıştırıyorsun. sonra kaydet diyorsun ve oluyorrrr

İLK ÜÇ AY KABULLENME,SON ÜÇ AY REDDETME EVRESİ..ARKADAŞLAR CANINIZI SOKAKTA BULMADINIZ..DİKKATLİ OLUN ÜZMEYİN BİZLERİ..:gitme:

Keşke hepimiz mesela bizim sitede otursaydık ne güzel olurdu , 60 tane hamiş beraber sürü halinde yürüyüşe çıkar, imece usulü işleri yapar sonra da muhabbet eder, hayaller kurardık. Çok makara olurdu hayal ettim de mesela güvenlikler hamişler geliyor kaçın falan diyormuş biz yürüyüşteyken :)) Eşlerimiz de hep birlikte spora gider deşarj olur , bizi çekiştirir dertleşirlerdi :))

Son düzenleme:

60 TANE HAMİŞ :) BAYAĞI GÜZEL OLURDU YAAAAA....:sm_cool:

kıslar nerelerde oturuyorsunuz ben küçükçekmecede oturuyorum. ş yerim de atatürk hava alanında yeşilköy

http://lbdf.lilypie.com/FTWKp2.png

cnm bak bunu profilimi düzenleye geliyorsun en altta çizelge takip yerine yapıştırıyorsun. sonra kaydet diyorsun ve oluyorrrr

hehehe yaptım şekercim ellerine sağlık çok ciciymişşş nedense üşenirim böyle şeylerle uğraşmayaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok teşkür ederimmmmm opuyorumnanaktan

hahahaha bu süper olurduuuuuu millet korkardı yalnız noluyo diyeee bizde çıkartma yapıyoruz derdikk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…