Ben anadolu yakasındayım,kartalda İŞyerİm gebze de
Kızlar bnm bİ toplantım var..yarın gÖrÜŞÜrÜz..hepİnİzİ kucakladım..ÖpÜldÜnÜz.
kıslar nerelerde oturuyorsunuz ben küçükçekmecede oturuyorum. ş yerim de atatürk hava alanında yeşilköy
Kızlar bnm bİ toplantım var..yarın gÖrÜŞÜrÜz..hepİnİzİ kucakladım..ÖpÜldÜnÜz.
herkese ii akşamlarr.. kıslar bende hamileyim.. bugün dr.a gittik. kesemizi de gördük. kalp atışları daha yoktu. 5 haftalık bu arada.. allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
herkese ii akşamlarr.. kıslar bende hamileyim.. bugün dr.a gittik. kesemizi de gördük. kalp atışları daha yoktu. 5 haftalık bu arada.. allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
güle güle cnm dikkat et kendine de bebişimizede:1hug:
bende kartalda çalışıyorum evlenmeden öncede burdaydım evim dudulludaa oof kii ne oof yaniii sen istanbulun bi ucu ben bi ucuuu kaydirigubbakcemile3
merhaba canım maşallah maşallahh çok tebrik ederim seniiii allahım tamamına erdirmeyi nasip eder inşallahh opuyorumnanaktan[/QUOT
HOŞGELDİN ARAMIZA..BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.
merhaba canım maşallah maşallahh çok tebrik ederim seniiii allahım tamamına erdirmeyi nasip eder inşallahh opuyorumnanaktan[/QUOT
HOŞGELDİN ARAMIZA..BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.
cnm hemen sana da yapim bir tane ticker yaaa
kimsenin boş kalmasın istiyorumm y
evaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm tebriklerrrrrr
sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim canımmm allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu ay ne çok arkidişim hamile yaa çok sevindimmmmmmmm
Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
valla toprakyolda sahil tarafında anamın evi iş yerimde atalar sahilde şekercim
canımm saolasın.. allah sağlıklı kucağımıza versin inaşşallahh.. benim sat16 kasım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?