• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

sağolun ama bilmiyorum işte insan panik oluyor keşke evlerimizde ultrason olsaymışta her dakka iyimi değilmi bakabilseymişiz :kedi:

masallah... ınsallah benımde oyle olur.. bebekler beslencek bıyer buluyolarmıs ole dıyodu bızım bı arkadas.. ınsallah ole olur... benden alsın kendı buyusun ıns...[/QUOTE]

mesela benim doktorum illaki şunları yemek zorunda hissettirme kendini diyo. zaten bütün vitaminler vücudumuzda depolanıyormuş ve bebek gerektiği yerden alıyomuş zaten. ama işte bizlerin içine sinmiyo. annelik çok farklı bişeymiş ya

ben her gün işyerine koca bi çıkınla geliyorum eşiim diyor ki ne zaman odanın kapısında geçsem bi şey yiyosun ama dedim ya meyvesiz asla:)) siz napıyosunuz evde olunca unutuyorum ben su içmeyi yemek yemeyi ama iş yerinde daha iyiyim:)

günaydın herkese, gece hiç uyuyamadım bişe sorucam sizlere göbek deliğimin hizasında sol tarafımda bi ağrı var 3-5 sn. ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo ben acaba bebeğim hareket ediyıorda kendine yer açmaya çalışıyorda onun ağrısımı acaba dedim ama geçmiyo sürekli var bie kasıklarım çok ağrıdı gece sizde de oluyormu böyle ağrılar korktum ben gece baya

günaydın canımm hoşgeldin
bendede oluyor bazen ama normal deniliyor
bebek yukarı çıkmaya başlıyormuşya ondanmış :))

angel canim herseyi paylasabiliriz burda...ama yinede hurafe seyleri umursamamak lazim...zaten cok sinir oldugum seyler bu koca kari laflari...öyle cok seyler söyleniyorki bazen düsünüyorum..bunlari nasil neye dayanarak eski hanimlarimiz uydurdular diye..almanlardada cok hurafe söylentiler var...sadece bizde deyil....

tabi canım orası öle umursamamak lazımda işte bizler kendimize engel olamıyoruz:))

amin canım inşallah

bende aynı durumdayım canım ya
ne yapıcam bilmem
yoğurdu falan da zorla yiyorum:(

ben onuda yıyemıyorum hergun bı bardak sut ıcıyorum ınan zorla ya esım hergun yumurta yedırıyo bıtane... yumurtadan tıksındım..[/QUOTE]

bende süt içemiyorum canım yaa:(
yumurtadanda tiksindim dediğin gibi:(

aman kızlar gözünüzü seveyim vermeyin şu meyvelerin isimlerini.. canı isteyen olur okuyunca falan.. bulunmuyorlarda kolay kolay... lütfenn :))

ben de onu kullanıyorum canım gerçektenn mis gibi kokuyor :)) eşim de bayılıyor :asigim:

günaydınnnn :)) canım belki bebek hareket ediyorduuuurrr :)))

evet çok güsell:kedi:

Ben daha hıc kullanmadım yagı... ıns bugun kullanayım olmazsa..sadece banyodan sonra mı kullanıyosun canım yoksa hergun kullanıyomusun... bıde benım ıc camasırlarım olmuyo artık bana... kalcam acayıp genısledı...

masallah... ınsallah benımde oyle olur.. bebekler beslencek bıyer buluyolarmıs ole dıyodu bızım bı arkadas.. ınsallah ole olur... benden alsın kendı buyusun ıns...

bende daha dün akşam aldım canım marketten bugün sabah kullandım ben her sabah duş aldığım için artık her sabah kullanırım:kedi::kedi:
evet iç çamaşırıda almak lazım birazz:kedi:
özellikle sütyenler sıkmaya başladı:kedi:

sağolun ama bilmiyorum işte insan panik oluyor keşke evlerimizde ultrason olsaymışta her dakka iyimi değilmi bakabilseymişiz :kedi:

ay keşke yaaaa:kedi:

günaydın kızlar,
foruma bayadır giremiyorum sürekli ş.dışına gidip geldiğim için.dün de biz doktora gittik(5 hafta sonra gel demişti).bizimki ensesini göstermedi bi türlü misafirliğe gidicem diye de aç gitmiştim biraz bizimki uyku modundaydı sanırım.doktor hareket ettirmeye çalıştı ama bizimki inat etti :) haftaya tekrar gidicem o yüzden,cinsiyet için daha erken dedi.ben erkek olsun istiyorum ama kısmet bakalım:) Allah gönlüme göre verir inşallah ;) hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

masallah... ınsallah benımde oyle olur.. bebekler beslencek bıyer buluyolarmıs ole dıyodu bızım bı arkadas.. ınsallah ole olur... benden alsın kendı buyusun ıns...

mesela benim doktorum illaki şunları yemek zorunda hissettirme kendini diyo. zaten bütün vitaminler vücudumuzda depolanıyormuş ve bebek gerektiği yerden alıyomuş zaten. ama işte bizlerin içine sinmiyo. annelik çok farklı bişeymiş ya[/QUOTE]

aynen annelık cok farklıymıs...

Günaydın arkadaşlar...

gunaydın canım... hosgeldın

kızlar aranızda kansızlık sorunu yaşayan var mı benim kanım düşükte ilaç alıyorum.

ben varım canım... demir ve kan ilacı içiyorum... ama faydasını da görüyorumm :)) her ne kadar kabızlık yapıp beni saatlerce kıvrandırsada artık eskisi kadar üşümüyorumm :)

mesela benim doktorum illaki şunları yemek zorunda hissettirme kendini diyo. zaten bütün vitaminler vücudumuzda depolanıyormuş ve bebek gerektiği yerden alıyomuş zaten. ama işte bizlerin içine sinmiyo. annelik çok farklı bişeymiş ya

gunaydın canım... hosgeldın[/QUOTE]

günaydın datlum :))) nasılsınnn??? :) dün goktun yineeeee

Günaydın yavru kuşlarım. Dün yoktum, gezmeye gittik çünkü. Yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladım nihayet.
Dün de yengeme şu gece yatarken giren krampvari şeyi sordum, ilk tepiğimi yemişim; vatana millete hayırlı uğurlu olsun... Siz napıyorsunuz, iyisinizdir inşallah?? kaydirigubbakcemile2

var dımı ?benım ilk çocuğumda erkek çin takvimine görede 2.bebişimde erkek çıkıyo tabıkı allahtan başkası bılemez ama tutmayanlarda var sanırım.

Günaydın yavru kuşlarım. Dün yoktum, gezmeye gittik çünkü. Yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladım nihayet.
Dün de yengeme şu gece yatarken giren krampvari şeyi sordum, ilk tepiğimi yemişim; vatana millete hayırlı uğurlu olsun... Siz napıyorsunuz, iyisinizdir inşallah?? kaydirigubbakcemile2

maşallah maşallah Allah bize de nasip etisn tez zamanda inş :) iyi diyelim ii olalım canımcım :)

ben varım canım... demir ve kan ilacı içiyorum... ama faydasını da görüyorumm :)) her ne kadar kabızlık yapıp beni saatlerce kıvrandırsada artık eskisi kadar üşümüyorumm :)

bende içiyorum ilaç ama allahtan beni kabız yapmadı.

Back
X