Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese, gece hiç uyuyamadım bişe sorucam sizlere göbek deliğimin hizasında sol tarafımda bi ağrı var 3-5 sn. ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo ben acaba bebeğim hareket ediyıorda kendine yer açmaya çalışıyorda onun ağrısımı acaba dedim ama geçmiyo sürekli var bie kasıklarım çok ağrıdı gece sizde de oluyormu böyle ağrılar korktum ben gece baya
angel canim herseyi paylasabiliriz burda...ama yinede hurafe seyleri umursamamak lazim...zaten cok sinir oldugum seyler bu koca kari laflari...öyle cok seyler söyleniyorki bazen düsünüyorum..bunlari nasil neye dayanarak eski hanimlarimiz uydurdular diye..almanlardada cok hurafe söylentiler var...sadece bizde deyil....
amin canım inşallah
bende aynı durumdayım canım ya
ne yapıcam bilmem
yoğurdu falan da zorla yiyorum![]()
aman kızlar gözünüzü seveyim vermeyin şu meyvelerin isimlerini.. canı isteyen olur okuyunca falan.. bulunmuyorlarda kolay kolay... lütfenn :))
ben de onu kullanıyorum canım gerçektenn mis gibi kokuyor :)) eşim de bayılıyor :asigim:
günaydınnnn :)) canım belki bebek hareket ediyorduuuurrr :)))
Ben daha hıc kullanmadım yagı... ıns bugun kullanayım olmazsa..sadece banyodan sonra mı kullanıyosun canım yoksa hergun kullanıyomusun... bıde benım ıc camasırlarım olmuyo artık bana... kalcam acayıp genısledı...
masallah... ınsallah benımde oyle olur.. bebekler beslencek bıyer buluyolarmıs ole dıyodu bızım bı arkadas.. ınsallah ole olur... benden alsın kendı buyusun ıns...
sağolun ama bilmiyorum işte insan panik oluyor keşke evlerimizde ultrason olsaymışta her dakka iyimi değilmi bakabilseymişiz :kedi:
masallah... ınsallah benımde oyle olur.. bebekler beslencek bıyer buluyolarmıs ole dıyodu bızım bı arkadas.. ınsallah ole olur... benden alsın kendı buyusun ıns...
Günaydın arkadaşlar...
Günaydın arkadaşlar...
bende onu düşünüyordum tam,şimdi ne yapıyo kim bilir benimki :CüvCüv:sağolun ama bilmiyorum işte insan panik oluyor keşke evlerimizde ultrason olsaymışta her dakka iyimi değilmi bakabilseymişiz :kedi:
kızlar aranızda kansızlık sorunu yaşayan var mı benim kanım düşükte ilaç alıyorum.
bende onu düşünüyordum tam,şimdi ne yapıyo kim bilir benimki :CüvCüv:
kızlar şu cin takvimine inanan varmı yada tutan ya....
mesela benim doktorum illaki şunları yemek zorunda hissettirme kendini diyo. zaten bütün vitaminler vücudumuzda depolanıyormuş ve bebek gerektiği yerden alıyomuş zaten. ama işte bizlerin içine sinmiyo. annelik çok farklı bişeymiş ya
günaydın datlum :))) nasılsınnn??? :) dün goktun yineeeee
kızlar şu cin takvimine inanan varmı yada tutan ya....
aynen annelık cok farklıymıs...
Günaydın yavru kuşlarım. Dün yoktum, gezmeye gittik çünkü. Yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladım nihayet.
Dün de yengeme şu gece yatarken giren krampvari şeyi sordum, ilk tepiğimi yemişim; vatana millete hayırlı uğurlu olsun... Siz napıyorsunuz, iyisinizdir inşallah?? kaydirigubbakcemile2
ben varım canım... demir ve kan ilacı içiyorum... ama faydasını da görüyorumm :)) her ne kadar kabızlık yapıp beni saatlerce kıvrandırsada artık eskisi kadar üşümüyorumm :)