• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hıımmm üzülme be canım vitamin kalsiyum kadar iyi olmak da önemli bebeğin için. stresten uzak durmalısın. bu doğanın düzeni gibi bişiymiş canım.. vücudun kendini hazır hissetmese rabbim uygun görmese 2. bebişini vermezdi. halsizlik hepimizde oluo dedim ya ben anca şimdi yemek yiyorum. kendini iyi hissetmiosan serum al biraz doktoruna danış olmaz mı? ben 2-3 hafta su bile içemedim serum alıodum toparlanıodum. enerji yapıcak iki lokma bişiy de yesen faydası olur belki tatlım.

cnm benim sağolsın,bi gideyim anlatayım derdimi bakalım ne diyecek,inan su bile içemiyorum böyle olmakda beni rahatsız ediyo
inş toparlarım en kısa zamanda

merhabalar merhabalar,,,

herkes hoşgeldii :) bis de geldiikk yemeğimizii yedik göbişi şişirdik buradayıızz :emir_bebek:

merhabalar merhabalar,,,

herkes hoşgeldii :) bis de geldiikk yemeğimizii yedik göbişi şişirdik buradayıızz :emir_bebek:

Hoşgeldin. bu arada şu içemediğim şuruptan bahsetmiştim ya, adı Gaviscon . 1 kere içtim zar zor.Sonra içemedim. Bu şurubu kullanan var mı ?boshayallersmile

Hoşgeldin. bu arada şu içemediğim şuruptan bahsetmiştim ya, adı Gaviscon . 1 kere içtim zar zor.Sonra içemedim. Bu şurubu kullanan var mı ?boshayallersmile

hoşbuldum canlar sağolun :) ben kullanmıyorum canım o ilacı.. kan şurubuydu değil mi? kan ilacı olarak ben hap kullanıyorum...

ben kullanmıştım canım. reflüm var bnm doktor vermişti. pek hoş bi tadı yok. ama mide yanman falan varsa yediklerin dokunuyosa çok iyi geliyo. ben çok zorlanarak içmiştim ama hap gibi alternatifi varmış şimdi galiba.

hoşbuldum canlar sağolun :) ben kullanmıyorum canım o ilacı.. kan şurubuydu değil mi? kan ilacı olarak ben hap kullanıyorum...

sohocum kan ilacını kendin mi aldın yoksa doktorun bi kan testi yapıp değerlerine göre mi verdi? doktorum bana hiç tetkik yapmadı. halsiz kalıorum kimi zaman çok üşüyorum dedim bana demir hapı verdi o kadar. ben çok zayıf biriyim ama arkadaşlarımdan hatırlıyorum kanlı canlı arkadaşlarım bile ufak şişelerde kan ilacı içiyorlardı merak ettim şimdi?

yok canım, hazımsızlık için verdi doktor. Çok kötü bişey. Kokusu naneli gibi ama ağzıma koyduğum an geri çıkarma hissi geliyo. O yüzden de içemiyorum. akannehir

sohocum kan ilacını kendin mi aldın yoksa doktorun bi kan testi yapıp değerlerine göre mi verdi? doktorum bana hiç tetkik yapmadı. halsiz kalıorum kimi zaman çok üşüyorum dedim bana demir hapı verdi o kadar. ben çok zayıf biriyim ama arkadaşlarımdan hatırlıyorum kanlı canlı arkadaşlarım bile ufak şişelerde kan ilacı içiyorlardı merak ettim şimdi?

Bana da kan ilacı vermedi doktor, demir hapı verdi.

Canım bende 3-4 kilo verdim.Şimdi kilo vermem durdu ama almadım da.Cuma günü doktora gittiğimde hamilelik başlangıç kilomu sordu ve orda da tartıldım.Zayıflamamın sorun olmadığını söyledi.Bazı hamileler ilk aylarda kilo verirlermiş.Hatta bana tatlıyı fazla yemememi , çok kilo almamamı söyledi.Zaten benimde hamileliğimden beri tatlıyla aram yok.62,5 la başladım ben 58,8 e kadar düştüm.bebeğimiz gayet sağlıklı , ayrıca 3 günde ilerden gidiyomuş. Birdebebeğin plesantası rahme yakınmış , yukarı çıkmış sonradan.Doktor böyle dedi.
cnm sağolasıni,bebeğinin iyi olmasıana sevindim
inş benimkide öyledir

bende kullanmıştm ilk gebeliğimde
mide yanması için vermişti dr.um
evet tadı biraz değişik nanlei gibi bi dikişte içiyodum ben

yok canım doktorum test yaptı ve sanırım biraz düşük gördü ve ilaç verdi... bendeki sanırım hem demir hem kan hapı... ama gerçekten çok faydasnı gördüm kabızlığı saymazsam :) artık elim ayağım eskisi kadar üşümüyor :)

ben bi kızıma bakayım bayadır uyuyo ilk defe bu kadar uzun uyudu,beni telaşlandırdı valla
bide oyuncaklarını toplalmıştım kalkar oynar diye onları toplalyayım hemencecik
daha yemeğim yok ooyyyy

yok canım doktorum test yaptı ve sanırım biraz düşük gördü ve ilaç verdi... bendeki sanırım hem demir hem kan hapı... ama gerçekten çok faydasnı gördüm kabızlığı saymazsam :) artık elim ayağım eskisi kadar üşümüyor :)

tatlım kabızlıgın noldu... şimdi nasılsın..

Bende bugün ikili testin kan sonucunu alıcam. ınşallah hayırlı haberlerle gelirim.Gerçi risk var desede 3 lü test yaptırmayı düşünmüyorum.Çünkü ultrasonda gayet sağlıklı dedi doktor.Ense kalınlığı , burun kemiği falan.

Bende bugün ikili testin kan sonucunu alıcam. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim.Gerçi risk var desede 3 lü test yaptırmayı düşünmüyorum.Çünkü ultrasonda gayet sağlıklı dedi doktor.Ense kalınlığı , burun kemiği falan.

inşallah hayırlı sonuclar alırsın canım...

hımmm.. tşk ederim canım çok saol

tatlım kabızlıgın noldu... şimdi nasılsın..

sorma seymacım aynı :) ama artık yapmıyorum... en son cumartesi akşamı yaptım... artık şurup içiyorum günde 2 kez sonra gelmesini bekliyorum sonra wc ye gidiyorum :)) o acıyı bir daha çekemem mafoldumben

Bende bugün ikili testin kan sonucunu alıcam. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim.Gerçi risk var desede 3 lü test yaptırmayı düşünmüyorum.Çünkü ultrasonda gayet sağlıklı dedi doktor.Ense kalınlığı , burun kemiği falan.

merak etme canım zaten ultrason ii çıktıysa.. kötü bişeyle karşılaşmazsın.. içini ferah tut sen

Back
X