• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızım bugün beni çok şaşırttı tam 3 saat uyudu şok oldum valla
arada nefes alıyomu diye baktım hep
bende yaaa
3 camı sildim,2 camım kaldı onları da halledeyim hemen
gerçi yağmur yağacak lodos var amam olsun leş gibi ya çamurlu bütün camlar
kzucum da uyandı doyurdum halledeyim hemen şu camları

canım sen kaç yaşındasın? :) çok merak ettim 2. çocuk bir de Alah bana da kısmet etsin inş. :)

bir de şu başkanımız hallisnanın adını öğrenebilsek :) söyledi yada ben okumadı... başkanım senin isim nedir???

Kızlaarrrrr selaammmmm hepinize süper bir hafta diliyorum..2li test sonucumu aldım..kan sonuçlarımda çıktı doktorum herşey çok normal dedi..ama yaşım itibari ile yine de amniosentez yaptır diyor..eee o zaman ben niye 2li test yaptırdım direk amniosentez yaptırırdım değil mi ama..neyse kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah fazla geçmiş okuyamadım çünkü..

Canım merhaba çok doğru söylüyorsun ambiyosentes istecekmi maden neden ikili test yaptırdı benim oğlumda da yaştan dolayı doktorum direk ambiyosentez istemişti sadece ambiyosentez ve şeker yüklemesi yaptırmıştım onun dışında hiç bir test yaptırmamıştım.valla bende yaptırmıcam diye çok direndim ama doktorlar öyle griyorki seni acaba hatamı yapıyorum diyorsun ve sonunda dayanamayıp yaptırıyorsun sorun yoksa bende yaptırma derim ama işte insanın içine bir kere amayı soktularmı doktorlar ?????????

selam kızlar
sohbetiniz güzel gidiyor arada bişey sorsam ben
ya bu akıntılarımızın ne kadarını normal karşılamalıyız benim ilk haftamda hiç akıntım olmamıştı o kadar güzel bi duyguydu ki anlatamam kendini tertemiz hissediyosun. sonra yine başladı tabi devam ediyo hep, acaba bi tehlikesi varmıdır bebek için, doktoruna soran var mı hiç aranızda..

ayyyyy hakkaten küçük özlem mişsin:))))))))))

evet biraz küçüküm ama napiimm :asigim: herşeyi erken yaşadığım gibi anneliği de erken yaşda tadacağım :hulya:

edit: Allah nasip kısmet eder de bebeğimi kucağım alabilirsem

Son düzenleme:
kızım bugün beni çok şaşırttı tam 3 saat uyudu şok oldum valla
arada nefes alıyomu diye baktım hep
bende yaaa
3 camı sildim,2 camım kaldı onları da halledeyim hemen
gerçi yağmur yağacak lodos var amam olsun leş gibi ya çamurlu bütün camlar
kzucum da uyandı doyurdum halledeyim hemen şu camları

Maşallah maşallah allah kolaylık versin canım
ya bende merak ettim kızın 9 aylık herhalde değilmi isteyerekmi tekrar hamile kaldın
Benimde 15 aylık bir oğlum var isteyerek tekrar hamile kaldım şimdi bir kızım olacak
bazen çok sıkıntıya giriyorum naparım yapabilirmiyim bakabilirmiyim diye ama allahtan ailem çok yardımcı oluyor bana....

selam kızlar
ya bu akıntılarımızın ne kadarını normal karşılamalıyız benim ilk haftamda hiç akıntım olmamıştı o kadar güzel bi duyguydu ki anlatamam kendini tertemiz hissediyosun. sonra yine başladı tabi devam ediyo hep, acaba bi tehlikesi varmıdır bebek için, doktoruna soran var mı hiç aranızda..

canım hoşgeldiin.. bende durum eskiden neyse şimdi de o.. ne azaldı ne çoğaldı.. bir farklılık görmediğim için doktora bişey sormadım şimdiye kadar

selam kızlar

selam bence doktoruna bir danış derim çünkü bazı akıntıların baktari vb. şeylerden kaynaklandığı için tedavi edilmesi gerek diye biliyorum....

herkeslere merhaba kızlar nasılsınız bakalım
biz cuma gününden beri yatıyoruz yine cuma akşamı acile gitmek zorunda kaldım
hafif kanamam ve ufak bi parça gibi bişey geldi çok ama çok korktum bebeğimi kaybedicem diye
doktorumu aradım teli kapalıydı hemen hasteneye gittim ve hamile olduğum için beni doğumhaneye göderdiler tam oraya giderken doktorumun asistanını gördüm meğerse doktorumda doğumdaymış
hemen gittim doktorumun yanına odama gel orda bakim ben sana dedi çünkü kadının biri orda sancı çekiyodu etkilenmem için odasına çıktık
hemn baktı bebeğime çok şükür yaşıyo yerinde bebek dedi aşağı falanda inme olmamış rahimde kapalı dedi o gün biraz yorulmuştum evde biraz temizlik yapmıştım yorgunlıktan dedi doktorum
yine yatıcaksın ve bol bol su içiceksin dedi
bebeğim bile bana küsmüş heralde ban sırtını dönmüştü sonra doktor döndürdü onu biraz hareket etmeye başladı sonra
gitmişken 2'li test sonucumada baktı herşey iyi çıkmış dedi ve bizi bi daha bir ay sonra çağırdı kontrol için
cinsiyetide o zaman söyliycek heralde benimde o zaman aklıma gelmedi cinsiyet falan yeterki iyi olsunda

meralcim geçmiş olsun biraz daha dikkat et kendine, evet temizlik falan yapınca artık ben de feci halde yoruluyorum ve belim ağırıyor ee yapmasan olmuyor ama dikkat etmemiz lazım işte..

slm kızlar inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadım bu arada herkez ikili testler hakkında konuşmuş temiz çıkanları tebrik ediyorum bende çarşamba günü gidip üçlü test yaptıracağım her halde daha üçlü test yaptıran olmadı hiç

Back
X