Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkez geçmişi okumaya takılmış bence :)
offf sıkıldım bugün işler de kesattı :) ne malzeme soran vardı ne bişey :))
küstüm kimse benimle konuşmuyooorrr mafoldumben
yada sayfayı açık bırakıp bi yere gittiler... ayy çok fena karnım acıktııııı.... öleceğum açlıktan sanki... mımm şimdi aklıma ne gelse çeker canım
yada sayfayı açık bırakıp bi yere gittiler... ayy çok fena karnım acıktııııı.... öleceğum açlıktan sanki... mımm şimdi aklıma ne gelse çeker canım
:)))
deldimmmm
ay keşke bende acıksam yaaa
4 kg verdim inan valla
inanamıyorum kendimeeee:kedi:
bende acıktım gibi ama akşamı bekliyorum misafirlerim gelecek hazırlıklarımı yaptım şimdiden rahatım anlayacağım :)sırnaşık şey
Canım hiç seni yanlız bırakırmıyız işte mesai bitiyorya toparlanma falan.
Neyse herkese hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzere:1hug:
hoşgeldin canımcım :) sağol yalnız bırakmadın beni :)) diğerlerine küstüümmm :1closedeyes: :)))
eskiden çok sevdiğin yemeğe doyamadığın şeyleri de mis istemiyor canın yaaben hiçbirinden vazgeçemedim valla
acıktıkça aklıma düşüyorlar ama her zaman her zamanda yenmez yanii :)))
yiyorum ama eskisi gibi değil
dün sabah kocişe kahvaltıda çok sevdiğim bişeyi yaptırdım ama azcık yedim kaldı
akşamda öle sevdiğim canımın istediği şeyi yaptım yine ucundan azcık ye bırak
mide bulantım falan yok ama canım istemiyor(
yemek tarzı şeyler canım cok yakın dostum geliyor onun için çok özenmedim menüde yapılacak şeylerdi zaten bilindik yanizemuszemus
angel hiç birşey yemiyormusun yahu ben 3 kilo aldım geçen doktor niye kilo almıyorsun diye sordu 2 aydır aynı kilodayımda ama bebeğim kilosu iyi o yüzden birşey demiyorum dedi 120 gr olmuş erkeğim
aylask sanada iyi akşamlar canım
başlarda bende de oluyordu bu durum ama şu sıralar sürekli yeme eğilimindeyim.. ağzım hiç boş durmuyor anaaam doğurana kadar ne kadar olcağım kimbilir :)))akannehir
anladım angel iyi ne mutlu ozaman sana iyi akşamlar soho
bende kaçıyorum kızlar sizlere doyum olmaz kocaman öpüldünüz hepiniz