• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

offf sıkıldım bugün işler de kesattı :) ne malzeme soran vardı ne bişey :))

:)))

küstüm kimse benimle konuşmuyooorrr mafoldumben

deldimmmmkaydirigubbakcemile4

yada sayfayı açık bırakıp bi yere gittiler... ayy çok fena karnım acıktııııı.... öleceğum açlıktan sanki... mımm şimdi aklıma ne gelse çeker canım

ay keşke bende acıksam yaaa
4 kg verdim inan valla
inanamıyorum kendimeeee:kedi:

yada sayfayı açık bırakıp bi yere gittiler... ayy çok fena karnım acıktııııı.... öleceğum açlıktan sanki... mımm şimdi aklıma ne gelse çeker canım

bende acıktım gibi ama akşamı bekliyorum misafirlerim gelecek hazırlıklarımı yaptım şimdiden rahatım anlayacağım :)sırnaşık şey

:)))

deldimmmmkaydirigubbakcemile4

ay keşke bende acıksam yaaa
4 kg verdim inan valla
inanamıyorum kendimeeee:kedi:

hoşgeldin canımcım :) sağol yalnız bırakmadın beni :)) diğerlerine küstüümmm :1closedeyes: :)))

eskiden çok sevdiğin yemeğe doyamadığın şeyleri de mis istemiyor canın yaa :( ben hiçbirinden vazgeçemedim valla :( acıktıkça aklıma düşüyorlar ama her zaman her zamanda yenmez yanii :)))

angel hiç birşey yemiyormusun yahu ben 3 kilo aldım geçen doktor niye kilo almıyorsun diye sordu 2 aydır aynı kilodayımda ama bebeğim kilosu iyi o yüzden birşey demiyorum dedi 120 gr olmuş erkeğim:emir_bebek:
aylask sanada iyi akşamlar canım

bende acıktım gibi ama akşamı bekliyorum misafirlerim gelecek hazırlıklarımı yaptım şimdiden rahatım anlayacağım :)sırnaşık şey

hii canım yemek tarzı şeyler mi yaptın yoksa kek börek mi? mıımm şimdi neler neler vardır kimbilir menüde :)))

hoşgeldin canımcım :) sağol yalnız bırakmadın beni :)) diğerlerine küstüümmm :1closedeyes: :)))

eskiden çok sevdiğin yemeğe doyamadığın şeyleri de mis istemiyor canın yaa :( ben hiçbirinden vazgeçemedim valla :( acıktıkça aklıma düşüyorlar ama her zaman her zamanda yenmez yanii :)))

yiyorum ama eskisi gibi değil
dün sabah kocişe kahvaltıda çok sevdiğim bişeyi yaptırdım ama azcık yedim kaldı
akşamda öle sevdiğim canımın istediği şeyi yaptım yine ucundan azcık ye bırak
mide bulantım falan yok ama canım istemiyor:((

yiyorum ama eskisi gibi değil
dün sabah kocişe kahvaltıda çok sevdiğim bişeyi yaptırdım ama azcık yedim kaldı
akşamda öle sevdiğim canımın istediği şeyi yaptım yine ucundan azcık ye bırak
mide bulantım falan yok ama canım istemiyor:((

başlarda bende de oluyordu bu durum ama şu sıralar sürekli yeme eğilimindeyim.. ağzım hiç boş durmuyor anaaam doğurana kadar ne kadar olcağım kimbilir :)))akannehir

yemek tarzı şeyler canım cok yakın dostum geliyor onun için çok özenmedim menüde yapılacak şeylerdi zaten bilindik yanizemuszemus

yemek tarzı şeyler canım cok yakın dostum geliyor onun için çok özenmedim menüde yapılacak şeylerdi zaten bilindik yanizemuszemus

ayyy eve gitsem annem şöle farklı bişi yapmış olsa beni şaşırtsaaaaaaa mıımm ne bayılırım ama bu akşam kocişi bekleyemicem çok açım :kedi:

canlar ben izninizle gidiyorummm... kendinize bir dahaki görüşmemize kadar çok iyi bakın lütfen... çok öpüyorummm...

angel hiç birşey yemiyormusun yahu ben 3 kilo aldım geçen doktor niye kilo almıyorsun diye sordu 2 aydır aynı kilodayımda ama bebeğim kilosu iyi o yüzden birşey demiyorum dedi 120 gr olmuş erkeğim:emir_bebek:
aylask sanada iyi akşamlar canım

yiyorum canım ama ben eskiden çok abur cubur yerdim mesela işte akşam 5 çayı bisküvi vs. çayın yanında eve git yemek ye çay yap yine abur cubur vs.
yani boş ye ve kg al durumundaydım
ama şimdi hiçç abur cubur yemiyorum ve o boş kilolardan kurtuldumm:))
sağlıklı beslenerek kilo vermek anlayacağın:))

başlarda bende de oluyordu bu durum ama şu sıralar sürekli yeme eğilimindeyim.. ağzım hiç boş durmuyor anaaam doğurana kadar ne kadar olcağım kimbilir :)))akannehir

ye boşverrr
can boğazdan gelir:))
iki canlıyız dimi:))

anladım angel iyi ne mutlu ozaman sana iyi akşamlar soho
bende kaçıyorum kızlar sizlere doyum olmaz kocaman öpüldünüz hepiniz

canlarrr bende çıkıyorum
sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorumm
Allah a emanet olun hepinizzz

Kızlar yarın dokrotra gidiyorum,aslında randevum 2 hafta sonra ama ilaçlarım bitti bende istanbula anneme gezmeye geldim işgüzarlık yapıp bebişimizin cinsiyetini 2 hafta önceden öğrenmiş olucam hihi :jeyyar: .Bu arada dün gece uyurken karnımın sağ tarafına sanki iğneler batırılıyormuş gibi oldu biraz canım acıdı artık ne yapıyorsa içerde :)) artık yavaş yavaş dönmeme rağmen bir acı girdi karnıma neredeyse ağlayacaktım eskiden çok uyurdum öğlen kalkardım şimdi nerde bütün gece dönüyorum,sürekli uyanıyorum uyanınca midem bulanıyor ve erken kalkıyorum tabi doğru banyoya malumunuz hala devam sabah sporuna ama yine de iyiyim.Size de butür şeyler oluyor mu bazen pıtlama gibi bişiler oluyor ama ben hala anlayamıyorum heralde yavaş yavaş balıyor artık hareketlere galiba 16. haftamdayım daha erken gerçi sizde böyle şeyer yşıyor musunuz?
Herkese sağlıklı günler geceler bebişlerinizle öpüldünüz...

Ben geldimm ben geldiiimm kimler var :)))

Ya benim ders calismam lazim ama nerde bende o istek. Hic canim istemiyor sinavlara da az kaldi napicam ben???

Back
X