• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

GÜNAYDIN::
ya kızlar bu bas agrısı yaşayan arkdaslar aynı zamanda tansıyonlarnında olctuyorlarmı benım 10-6 cıkıyor basımızor kaldırıyorum ne yapıcagımı bılemıyorum mıdem bulanıyor cok basım agrıyor 3 aydan sonra rahatlarız dedık 3 dn sonra sıkayetlerım basladı benım bu baş agrısı cnmı sıkıyor ılacta alamaıyorum alsamda fayda etcegını sanmıyorum? warmı aynı durumda olan onerısı olan şaşrdrım :(((( inş. bebeğıme bı zararı olmaz dusuk tansıyon bılmıyorumkı :((

Arkadaşım ben en çok baş ağrısı çekenlerden biriyim.Zaten normalde de migrenim vardı.1 kaç hafta önce tam 4 gün gece gündüz hç kesilmeden başım ağrıdı ne yaptıysam geçiremedim.Minosetten başka brşey içilmiyor biliyorsundur.Ama ben geçirmek için yaptıklarımı yazıym.vazelinle başıma masaj yaptırdım.Sirkeli bez koydum başıma.Çiğ patates bağladım.Lavanta yağı duymuştum ondan aldırdım eşime onunla masaj yaptırdım kokusu çok hoş olduğu için rahatlatıyordu.En sonunda buradan bir arkadaş birkaç öneride bulunmuştu onları denedim.Örneğin ayak banyosu.Dayanabileceğim kadar sıcak su tuttum ayaklarıma sonra yavaş yavaş soğuk su tuttum 5-6 dk.kadar bir de muzun baş ağrısına iyi geldiğiini duymuştum.Bunları yaptıktan sonra 2 saat kadar uyudum kalktığımda 4 günlük baş ağrım geçmişti.Neyden ve nasıl geçti hiç bilmiyorum.Allaha şükür birdahada öyle şiddetli ve uzun ağrımadı.
Bir de tansiyonum hep düşük benim zaten 9-5 10-6 daha fazla çıkmıyor.O da baş ağrısı yapabilir.

günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
başımı kaşıyacak vaktim yok hemen kaçıcam
akşam dr.a gidiyorum randevu aldım yarın kan falan vericem
temizlik yapmam lazım
yarın en az 30 kişilik bir misafrim olacak
kek börek yapmam lazım
alışverişe çıkacağım daha
banyo tuvalet temizlenecek hepsi yetişir inş
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi

Ayyyy sana yardım edecek birileri yok mu canım yazık ya.....
Ben de bugün temizlik yapıcam ama benim misafirim falan gelmiycek.Rutin temizlik yani.

Kızlar Günaydıınnnnnnnnnn :)) Hepinizi muckkkk mucckkkkkk öpüyorummmmmm..

Angel ve Sersuma arkadaşlarıma da süperrr ama süperrrrr bebeişleri ile sevdikleri ile beraber uzun güzel bir ömür diliyorum..ıyiki doğdunuz kızlar ....

Angel ve Sersuma arkadaşlarıma da süperrr ama süperrrrr bebeişleri ile sevdikleri ile beraber uzun güzel bir ömür diliyorum..İyiki doğdunuz kızlar ....

günaydııııınnnnn :))) hoşgeldiniz efeniimmm buyrunnnnnnnnn

Angel ve Sersuma arkadaşlarıma da süperrr ama süperrrrr bebeişleri ile sevdikleri ile beraber uzun güzel bir ömür diliyorum..İyiki doğdunuz kızlar ....

hahaha sen süpersin hihoyyyt

kıslaarr biliyor musunuz benim yanaklarımda bölee isilik gibi şeyler çıkmaya başladııııı bir kayboluyorlar bir kgeliyor böle kızamık gibi ele gelmiyorlar ama kırmızı kırmızı duruyorlar.. temizliyorum, nemlendiriyorum gidiyorlar sonra yine geliyorlar... bebekten mi acaba daha önce çıkmazdı hiç :(:1no2:

günaydın herkese,

angel ve sersuma yeni yaşınız hayırlı, kutlu, mutlu olsun sositososito

herkesler iyidir inş. biz gittikçe daha iyi oluyoruz.
nivea nın bebe yağını aldım kızlar çatlaklar için nasıl kullanıyorsunuz hergün mü?

kusura bakma canım... dün ben çıkmışım sen yazmışssın :)

ayy çok sevindim hayırlı olsuuuunn.. erkekiinn :)) anam burası erkeka anneleri topiği olacak neredeyse... kaydirigubbakcemile3 Allah sonuna kadar hayırlı sağlıklı devam ettirsin çiğdemcim çook öptmm...

bana gelince bugün anladım ki benim kabızlık sorunum tamamı ile içtiğim demir ilacından kaynaklanıyor.. 3 gündür bittiği için içemedim ve bu sabah doğal yollarla yani şurup vs içmeden tuvaletimi yapabildim.. ilk fırsatta doktorumla görüşüp yeni bir ilaç vermesini isteyeceğimm... aaaaa çekilr mi böyle yaşam yahuu... :kedi:

Teşekkür ederim özlemcim.Benim de normalde kabızlığım yok ama ferrum fortu içmeye başladığımdan berri çok fazla olmasada biraz kabızlık yaşıyorum ben de.Dün dr a sordum kuru incir ve kayısı önerdi gelir gelmez aldı eşim yedim bende bo bol akşam bir baktım i oooh rahat rahat:roflol:
Yaaa hakikaten erkek bebişler bayağı bir önde gidiyor ama ben diyorum acaba kızlar sonradan mı çoğalacak.Hani hep derler ya erkeklerinki önce belli olur diye.Merak ediyorum ama bence sonun da hemen hemen eşit olacak erkek ve kız bebekler.

Bir de diyorum ki ben herkesin bütün cinsiyetler belli olunca tatlımı yedik ekşimi yedik yazalım bakalım şu YE TATLIYI DOĞUR HAKKI YI.YE EKŞİYİ DOĞU AYŞEYİ.tezini çürütecekmiyiz.Normalde tatlıyı çooook severken ben deli gibi ekşi ve tuzlu yiyorum ve oğlum olcak.gamyoncuiremsu

günaydın herkese,

angel ve sersuma yeni yaşınız hayırlı, kutlu, mutlu olsun sositososito

herkesler iyidir inş. biz gittikçe daha iyi oluyoruz.
nivea nın bebe yağını aldım kızlar çatlaklar için nasıl kullanıyorsunuz hergün mü?

canım ben banyodan banyoya sürüyorum şimdilik :) bende aynısını kullanıyorum

Teşekkür ederim özlemcim.Benim de normalde kabızlığım yok ama ferrum fortu içmeye başladığımdan berri çok fazla olmasada biraz kabızlık yaşıyorum ben de.Dün dr a sordum kuru incir ve kayısı önerdi gelir gelmez aldı eşim yedim bende bo bol akşam bir baktım i oooh rahat rahat:roflol:
Yaaa hakikaten erkek bebişler bayağı bir önde gidiyor ama ben diyorum acaba kızlar sonradan mı çoğalacak.Hani hep derler ya erkeklerinki önce belli olur diye.Merak ediyorum ama bence sonun da hemen hemen eşit olacak erkek ve kız bebekler.

Bir de diyorum ki ben herkesin bütün cinsiyetler belli olunca tatlımı yedik ekşimi yedik yazalım bakalım şu YE TATLIYI DOĞUR HAKKI YI.YE EKŞİYİ DOĞU AYŞEYİ.tezini çürütecekmiyiz.Normalde tatlıyı çooook severken ben deli gibi ekşi ve tuzlu yiyorum ve oğlum olcak.gamyoncuiremsu

bence de yazalım :)) ama muhakki tutanlar tutmayanlar olacaktır... bazı tesadüfler olacaktır :)

kıslaarr biliyor musunuz benim yanaklarımda bölee isilik gibi şeyler çıkmaya başladııııı bir kayboluyorlar bir kgeliyor böle kızamık gibi ele gelmiyorlar ama kırmızı kırmızı duruyorlar.. temizliyorum, nemlendiriyorum gidiyorlar sonra yine geliyorlar... bebekten mi acaba daha önce çıkmazdı hiç :(:1no2:

Canım senin bebiş kız o zaman %90 . Arkadaşım ilk bebeğine hamileyken kaymak gibi cildi vardı ve oğlu oldu. Şimdi ikinci bebeğine hamile ve aynı anlattığın gibi suratında kırmızı kırmızı özellikle yanak bölgesinde isilik gibi küçük küçük kabartı şeklinde birşeyler çıktı ve bebişi kız :))

Günaydın kızlaaarr!
Napıyosunuz bakalım?
Angel ve Sersuma doğum gününüzü kutlarım ikinizin de, nice güzel senelere...

Neyse ben şimdi gidiyorum kızlar temizlik yapıcam sabah bir posta ortalık toparladım çamaşır falan attım makinaya şimdi de bi süpürüp sileyim bakayım hep kalpazanlık olmuyor değilmi ama:jeyyar:

Canım senin bebiş kız o zaman %90 . Arkadaşım ilk bebeğine hamileyken kaymak gibi cildi vardı ve oğlu oldu. Şimdi ikinci bebeğine hamile ve aynı anlattığın gibi suratında kırmızı kırmızı özellikle yanak bölgesinde isilik gibi küçük küçük kabartı şeklinde birşeyler çıktı ve bebişi kız :))

ayy öyle mi dersinn :)) hiii ya aslında yine de cildimde bir kötülük yok hani çirkinleşmedim ama hiç böle şeyler de çıkmazdı :)))

hadi hayırlısı :))

hadi yaaa benim de var o kabarcıklardan, yüzümde pek yok ama sırtım ve göğüslerim de çook var benimki de mi kız acaba :ecrin_bebek: kocaman önden giden karnımı gören herkes erkek diyo ama doktora son gittiğimde 12+2ydim bişey diyemem bi dahaki kontrole söylicem cinsiyetini demişti. Hani erkekler önceden belli oluyo ya kız mı acabaaaa :CüvCüv:

Back
X