Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN::
ya kızlar bu bas agrısı yaşayan arkdaslar aynı zamanda tansıyonlarnında olctuyorlarmı benım 10-6 cıkıyor basımızor kaldırıyorum ne yapıcagımı bılemıyorum mıdem bulanıyor cok basım agrıyor 3 aydan sonra rahatlarız dedık 3 dn sonra sıkayetlerım basladı benım bu baş agrısı cnmı sıkıyor ılacta alamaıyorum alsamda fayda etcegını sanmıyorum? warmı aynı durumda olan onerısı olan şaşrdrım((( inş. bebeğıme bı zararı olmaz dusuk tansıyon bılmıyorumkı
(
burcucum adımızda aynı yaşımızda bebeklerimizde benim bebeğimde 12+1 tabi senin ticker doğruysa:)
günaydın canım
ben de bi yaş yaşladın 26 oldum:))))
ama dediğin gibi bebeğimle olmak çok güzellllopuyorumnanaktanzemuszemus
günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
başımı kaşıyacak vaktim yok hemen kaçıcam
akşam dr.a gidiyorum randevu aldım yarın kan falan vericem
temizlik yapmam lazım
yarın en az 30 kişilik bir misafrim olacak
kek börek yapmam lazım
alışverişe çıkacağım daha
banyo tuvalet temizlenecek hepsi yetişir inş
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
Ayy angel seninde doğum günün kutlu olsun, allah uzun ömürlü sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah
Kızlar Günaydıınnnnnnnnnn :)) Hepinizi muckkkk mucckkkkkk öpüyorummmmmm..
Angel ve Sersuma arkadaşlarıma da süperrr ama süperrrrr bebeişleri ile sevdikleri ile beraber uzun güzel bir ömür diliyorum..İyiki doğdunuz kızlar ....
Kızlar Günaydıınnnnnnnnnn :)) Hepinizi muckkkk mucckkkkkk öpüyorummmmmm..
Angel ve Sersuma arkadaşlarıma da süperrr ama süperrrrr bebeişleri ile sevdikleri ile beraber uzun güzel bir ömür diliyorum..İyiki doğdunuz kızlar ....
kusura bakma canım... dün ben çıkmışım sen yazmışssın :)
ayy çok sevindim hayırlı olsuuuunn.. erkekiinn :)) anam burası erkeka anneleri topiği olacak neredeyse... kaydirigubbakcemile3 Allah sonuna kadar hayırlı sağlıklı devam ettirsin çiğdemcim çook öptmm...
bana gelince bugün anladım ki benim kabızlık sorunum tamamı ile içtiğim demir ilacından kaynaklanıyor.. 3 gündür bittiği için içemedim ve bu sabah doğal yollarla yani şurup vs içmeden tuvaletimi yapabildim.. ilk fırsatta doktorumla görüşüp yeni bir ilaç vermesini isteyeceğimm... aaaaa çekilr mi böyle yaşam yahuu... :kedi:
günaydın herkese,
angel ve sersuma yeni yaşınız hayırlı, kutlu, mutlu olsun sositososito
herkesler iyidir inş. biz gittikçe daha iyi oluyoruz.
nivea nın bebe yağını aldım kızlar çatlaklar için nasıl kullanıyorsunuz hergün mü?
Teşekkür ederim özlemcim.Benim de normalde kabızlığım yok ama ferrum fortu içmeye başladığımdan berri çok fazla olmasada biraz kabızlık yaşıyorum ben de.Dün dr a sordum kuru incir ve kayısı önerdi gelir gelmez aldı eşim yedim bende bo bol akşam bir baktım i oooh rahat rahat:roflol:
Yaaa hakikaten erkek bebişler bayağı bir önde gidiyor ama ben diyorum acaba kızlar sonradan mı çoğalacak.Hani hep derler ya erkeklerinki önce belli olur diye.Merak ediyorum ama bence sonun da hemen hemen eşit olacak erkek ve kız bebekler.
Bir de diyorum ki ben herkesin bütün cinsiyetler belli olunca tatlımı yedik ekşimi yedik yazalım bakalım şu YE TATLIYI DOĞUR HAKKI YI.YE EKŞİYİ DOĞU AYŞEYİ.tezini çürütecekmiyiz.Normalde tatlıyı çooook severken ben deli gibi ekşi ve tuzlu yiyorum ve oğlum olcak.gamyoncuiremsu
kıslaarr biliyor musunuz benim yanaklarımda bölee isilik gibi şeyler çıkmaya başladııııı bir kayboluyorlar bir kgeliyor böle kızamık gibi ele gelmiyorlar ama kırmızı kırmızı duruyorlar.. temizliyorum, nemlendiriyorum gidiyorlar sonra yine geliyorlar... bebekten mi acaba daha önce çıkmazdı hiç:1no2:
Canım senin bebiş kız o zaman %90 . Arkadaşım ilk bebeğine hamileyken kaymak gibi cildi vardı ve oğlu oldu. Şimdi ikinci bebeğine hamile ve aynı anlattığın gibi suratında kırmızı kırmızı özellikle yanak bölgesinde isilik gibi küçük küçük kabartı şeklinde birşeyler çıktı ve bebişi kız :))
Canım senin bebiş kız o zaman %90 . Arkadaşım ilk bebeğine hamileyken kaymak gibi cildi vardı ve oğlu oldu. Şimdi ikinci bebeğine hamile ve aynı anlattığın gibi suratında kırmızı kırmızı özellikle yanak bölgesinde isilik gibi küçük küçük kabartı şeklinde birşeyler çıktı ve bebişi kız :))