Ben de bu cumartesi günü gideceğim ve o zaman 13+5 olacağım acaba artık ben de öğrenebilir miyim ..benimki her seferinde sağolsun şimdiye kadar açtı bacaklarını :)))
Ben de bu cumartesi günü gideceğim ve o zaman 13+5 olacağım acaba artık ben de öğrenebilir miyim ..benimki her seferinde sağolsun şimdiye kadar açtı bacaklarını :)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım varya ınan catlıcam gormek ıstıyorum bebişimi...
Evet Allegracım Milanoda yaşıyorum... sen ne iş ile ilgileniyorsun ?erkekse öğrenirsin heralde arkadaşımın da o zamanlarda (hatta biraz daha erken) belli olmuştu oğlu olacağı...Buarada italyada yaşıyorsun heralde. Neresinden merak ettim? Ben çok gidip geliyordum italyaya iş için ama son zamanlarda hamileyim diye göndermiyolar pek sağolsunlar :))
ınşallah şeymacım artık ufak ufak birşeyler almak istiyorum cinsiyetini bilirsem ona göre bakacağım..Sağlıkla gelsin de farketmez ama kız olursa evimizde şenlik olur çünkü eşimin ailesinde hiçççç kız torun yok..6 torun var hepsi erkek :)))tatlım nasıp gorebılırsın belkı ya... netten okudugum kadarıyla 14. haftadan ıntıbaren kesın ogrenılebılıyomus... belkıde ogrenısrsın .. ınsallah ogrenırsın..
Evet Allegracım Milanoda yaşıyorum... sen ne iş ile ilgileniyorsun ?
aynen ben de öyle canım. sen ne zaman gördün en son? ben 12+2yken görmüştüm 6 cm bişeydi kimbilir nasıl büyümüştüürr
Angel ve Sersuma dogum gununuz kutlu olsun arkadaslar...
Allah saglıklı huzurlu mutlu hayırlı bir omur nasip etsin tum sevdiklerinizle birlikte..
ben en son 12+0 dı ve yaklasık 5.5 santım dı... şımdı karnımda bole yavas yavas buyuyo ya... ıcerde neler oluyo cok merak edıyorum...
sağol esteryacım teşekkürler
hoşgeldin nasılsın
selamlar canlarım herkesler iyidir umarım biz yatıyoruz yrın kontrole gideceğiz oğluşumu görücez inşallah hayırlı haberlerler döneriz insan ne olursa olsun tedirgin oluyor o masaya yatınca bebeğinin iyi olduğunu duyunca rahatlıyor bir hafta rahat geçiyor sonra yine bir heyecan sarıyor allahtan ben 15 günde bir kontrole gidyorum
iyiyim canım cok sık acıkıp yemek yiyorum baska bir sorunum yok birde halen net olarak hareketlerini hissedemiyorum endiselenmeye basladım biraz
günaydın canım da... neden bu kadar yoruyorsun kendini... ya şu misafirlere sinir oluyorummklava: ya görüyorsun kadının 9 aylık ufak bebeği var.. biri de karnında daha küçücük.. bu insana 30 kişi nasıl misafir gider yaa Allah aşkına...
Özlem lütfen dikkat et yorulmaaa... bak sonra biliyorsun pişmanlık fayda etmiyor tmm mıa.s
günaydın cnm sanada ooo ne çok işin var senini bugün allah kolaylık versin
bide kalabalık misafirlerin gelcek çokta yorma kendini cnm
günaydın beyaz ya fazla yorma kendini hem iki canlısın hem de küçük bebeğin var valla ben bulaşıkları bile kaldırmıyorum artık evde unttum ev işlerini drda yapma diyince saldım hepten yemek falan yapmak yok
günaydın canımm
Allah kolaylık versin
çok yorma kendini
bu halinle hem de bir minik bebekle iyi kalkıyosun işlerin altından
ben olsam hayatta başaramam yanii:kedi:
ay ya adaşım bende
çok seviyorum doktorumu
doktoru sevmek çok güzel bişey ya
onun yanından gelince kendimi uçacakmışım gibi hissediyorummbayanssulusmile
çok iyi davranıyor herşeyi anlatıyor psikoloğum aynı zamanda o benimmmopuyorumnanaktan
Ayyyy sana yardım edecek birileri yok mu canım yazık ya.....
Ben de bugün temizlik yapıcam ama benim misafirim falan gelmiycek.Rutin temizlik yani.
ben jant üreten bir firmada çalışıyorum canım Fiat'la işlerimiz oluyor da Torino-Napoli-Roma civarlarında daha çok... Milanoya hiç gelmedim merak da ediyorum bir gün gelirsem haber veririm artık heheh :)) Gerçi önümüzdeki 1 yıl içinde çook zor gözüküyo :)
Ben daha dün gittim doktor baktı baktı , anlamadı.2 hafta sonra yine gidicem.opuyorumnanaktan
bende 13+5 de erkek büyük ihtimalle dedi doktor erkek çocukları daha erken belli oluyor benim cd verdi 2 li test zamanı renkli ultrosonda herkes izledi ve erkek olduğunu söylediler sonrada doktor erkek gibi dedi allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?