• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ben de bu cumartesi günü gideceğim ve o zaman 13+5 olacağım acaba artık ben de öğrenebilir miyim ..benimki her seferinde sağolsun şimdiye kadar açtı bacaklarını :)))

erkekse öğrenirsin heralde arkadaşımın da o zamanlarda (hatta biraz daha erken) belli olmuştu oğlu olacağı...Buarada italyada yaşıyorsun heralde. Neresinden merak ettim? Ben çok gidip geliyordum italyaya iş için ama son zamanlarda hamileyim diye göndermiyolar pek sağolsunlar :))

Ben de bu cumartesi günü gideceğim ve o zaman 13+5 olacağım acaba artık ben de öğrenebilir miyim ..benimki her seferinde sağolsun şimdiye kadar açtı bacaklarını :)))

tatlım nasıp gorebılırsın belkı ya... netten okudugum kadarıyla 14. haftadan ıntıbaren kesın ogrenılebılıyomus... belkıde ogrenısrsın .. ınsallah ogrenırsın..

erkekse öğrenirsin heralde arkadaşımın da o zamanlarda (hatta biraz daha erken) belli olmuştu oğlu olacağı...Buarada italyada yaşıyorsun heralde. Neresinden merak ettim? Ben çok gidip geliyordum italyaya iş için ama son zamanlarda hamileyim diye göndermiyolar pek sağolsunlar :))
Evet Allegracım Milanoda yaşıyorum... sen ne iş ile ilgileniyorsun ?

tatlım nasıp gorebılırsın belkı ya... netten okudugum kadarıyla 14. haftadan ıntıbaren kesın ogrenılebılıyomus... belkıde ogrenısrsın .. ınsallah ogrenırsın..
ınşallah şeymacım artık ufak ufak birşeyler almak istiyorum cinsiyetini bilirsem ona göre bakacağım..Sağlıkla gelsin de farketmez ama kız olursa evimizde şenlik olur çünkü eşimin ailesinde hiçççç kız torun yok..6 torun var hepsi erkek :)))

Evet Allegracım Milanoda yaşıyorum... sen ne iş ile ilgileniyorsun ?

ben jant üreten bir firmada çalışıyorum canım Fiat'la işlerimiz oluyor da Torino-Napoli-Roma civarlarında daha çok... Milanoya hiç gelmedim merak da ediyorum bir gün gelirsem haber veririm artık heheh :)) Gerçi önümüzdeki 1 yıl içinde çook zor gözüküyo :)

Ben daha dün gittim doktor baktı baktı , anlamadı.2 hafta sonra yine gidicem.opuyorumnanaktan

aynen ben de öyle canım. sen ne zaman gördün en son? ben 12+2yken görmüştüm 6 cm bişeydi kimbilir nasıl büyümüştüürr :emir_bebek:

ben en son 12+0 dı ve yaklasık 5.5 santım dı... şımdı karnımda bole yavas yavas buyuyo ya... ıcerde neler oluyo cok merak edıyorum...

selamlar canlarım herkesler iyidir umarım biz yatıyoruz yrın kontrole gideceğiz oğluşumu görücez inşallah hayırlı haberlerler döneriz insan ne olursa olsun tedirgin oluyor o masaya yatınca bebeğinin iyi olduğunu duyunca rahatlıyor bir hafta rahat geçiyor sonra yine bir heyecan sarıyor allahtan ben 15 günde bir kontrole gidyorum

ben en son 12+0 dı ve yaklasık 5.5 santım dı... şımdı karnımda bole yavas yavas buyuyo ya... ıcerde neler oluyo cok merak edıyorum...

eşimin çok dahiyane bi fikri var aslında karnına bi pencere taktırsak görsek bebişi deyip duruyo bana kaydirigubbakcemile3 ben de hep eve ultrason cihazı alma hayalleri kuruyorum. ama biraz pahalıya patlar heralde heheh :)))

bende 13+5 de erkek büyük ihtimalle dedi doktor erkek çocukları daha erken belli oluyor benim cd verdi 2 li test zamanı renkli ultrosonda herkes izledi ve erkek olduğunu söylediler sonrada doktor erkek gibi dedi allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

canzi3445 merhaba.medipol hastanesinden memnunmusun.bende senin gibi yavrumu bekliyorum ilk bebeğim olucak tedirginim biraz.sema ovalı nasıl hastane nasıl korkuyorum açıkcası yrn ilk defa sema hanıma gidicem

selamlar canlarım herkesler iyidir umarım biz yatıyoruz yrın kontrole gideceğiz oğluşumu görücez inşallah hayırlı haberlerler döneriz insan ne olursa olsun tedirgin oluyor o masaya yatınca bebeğinin iyi olduğunu duyunca rahatlıyor bir hafta rahat geçiyor sonra yine bir heyecan sarıyor allahtan ben 15 günde bir kontrole gidyorum

hoşgeldin canımm nasılsın
merak etme oğluşun iyidir canım

iyiyim canım cok sık acıkıp yemek yiyorum baska bir sorunum yok birde halen net olarak hareketlerini hissedemiyorum endiselenmeye basladım biraz

canım ya erken daha kaç aylıkki ?
hisseden arkadaşlar var ama ben dr sordum 20.haftaya doğru dedi hissedeceksin tam anlamıyla:Saruboceq:

kızlar selamlar gecmişi okumaktan anca yazabildim ben fazla kalamıycam maalesef kızımı okula götürmem lazım bende 1 martta dr gidiyorum bakalım bizimkide gösterecekmi kendini hareket hissetmeyen arkadaşlar var geliba benim 2. bebek olmasına ragmen bende hissetmiyorum bişi ama benim annem derki erken hissedersen kız gec hissedersen erkek olur derdi bu bir hurafe tabii Allah ne verirse razıyız degilmi sizleri cok öpüyorum ben cıkmak zorundayım sonra görüşmek dileği ileee ....

günaydın canım da... neden bu kadar yoruyorsun kendini... ya şu misafirlere sinir oluyorumm :oklava: ya görüyorsun kadının 9 aylık ufak bebeği var.. biri de karnında daha küçücük.. bu insana 30 kişi nasıl misafir gider yaa Allah aşkına...

Özlem lütfen dikkat et yorulmaaa... bak sonra biliyorsun pişmanlık fayda etmiyor tmm mı ;) a.s

günaydın cnm sanada ooo ne çok işin var senini bugün allah kolaylık versin
bide kalabalık misafirlerin gelcek çokta yorma kendini cnm

günaydın beyaz ya fazla yorma kendini hem iki canlısın hem de küçük bebeğin var valla ben bulaşıkları bile kaldırmıyorum artık evde unttum ev işlerini drda yapma diyince saldım hepten yemek falan yapmak yok

günaydın canımm
Allah kolaylık versin
çok yorma kendini
bu halinle hem de bir minik bebekle iyi kalkıyosun işlerin altından
ben olsam hayatta başaramam yanii:kedi:

ay ya adaşım bende
çok seviyorum doktorumu
doktoru sevmek çok güzel bişey ya
onun yanından gelince kendimi uçacakmışım gibi hissediyorummbayanssulusmile
çok iyi davranıyor herşeyi anlatıyor psikoloğum aynı zamanda o
benimmmopuyorumnanaktan

Ayyyy sana yardım edecek birileri yok mu canım yazık ya.....
Ben de bugün temizlik yapıcam ama benim misafirim falan gelmiycek.Rutin temizlik yani.

çok sağolun kızlar,eşimin işyerinden arkadaşları gelecek yarın hepsi bayan,en aaz 30 olurlar en fazla 50 bende meraktayım kaç kişi gelecekler diye
zeynebime bebk bakmaya gliyoırlar,onlara bişey diyeceğim yok zaten yeterince anlayış gösterdiler bana okula gidiyorum diye gelmediler,şimdi okul bitince gegelim dediler
annemi çağıracaktım babam ameliyatlı ona bakıyo gelemz
akşam gelecek bi kaç saat zeynebe bakavcak bizde dr.a gideceğiz
bekar bi görümcem var okulan tatile geldi,ablasına gititi o da bi işe yaramaz sağolsun
başka da soranım yok valla
ne çok sevenim var dimi
ama herşeyi yapıcam 4-4 lük olacak temizlik mamalar falan
gece yatmıycam ayarlıycam hepsini
o kadar sinir oldum ki anlatamam
eşimde yarım ederim diyo bi işe yaradığı yok
canım çok sıkkın neyse ben devam edeyim uğrarım yine

bu arada sersuma ve angelin doğum günüymüş,iyi ki doğdunuz kılar,nice mutlu yıllaraŞeniz

ay kızlar annem aradı erken geliyormuşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok sevindim işlerimi biraz toplarlarım valla:lepi:
Allah razı olsun valla annelerimizden ne varsa onlarda var
geri yalannnnnnnn:mymeka:

bende martın ilk haftası gitcem ama bi bahane bulsamda önce gitsem diye düşünüyorum...ya bu sefer doktora söylücem iki haftada bir görmek istiyorum bebeğimi 1 ay çok fazla ..

ben jant üreten bir firmada çalışıyorum canım Fiat'la işlerimiz oluyor da Torino-Napoli-Roma civarlarında daha çok... Milanoya hiç gelmedim merak da ediyorum bir gün gelirsem haber veririm artık heheh :)) Gerçi önümüzdeki 1 yıl içinde çook zor gözüküyo :)

Her zaman beklerim canım..Bebek alışverişi yapardık beraber zemuszemus

Ben daha dün gittim doktor baktı baktı , anlamadı.2 hafta sonra yine gidicem.opuyorumnanaktan

Berrakadacım bence senin kızın olacak ben öyle hissettim ...sağlıla gelsin de değilmi canım..gerisi boş..

bende 13+5 de erkek büyük ihtimalle dedi doktor erkek çocukları daha erken belli oluyor benim cd verdi 2 li test zamanı renkli ultrosonda herkes izledi ve erkek olduğunu söylediler sonrada doktor erkek gibi dedi allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Gözün aydın canım bir erkek annemiz daha oldu :)) ayol be bu erkek patlaması var forumda ..kız anneleriiiii yaşadınız valla bolll bolllll damat varrr hihoyyyt

Back
X