• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

arkadaşlar merhaba bi soru sorcaktım direk giriyorum acelem var da,

hani şu genel testler var ya kan ve idrar testleri
onların sonuçlarını aynı gün veriyolar mı?çoğunluk yaptırmıştır heralde,cevap bekliyorum teşekkürler şimdiden opuyorumnanaktan

Kızlar bıraz once noldu bılıyomusunuz... kapı caldı ama eşimin çalısı degıl... durbunden baktım.. tanımadıgım bı adam... acmadım bende... ama adam benım evde oldugumu anladı galıba basladı kapıya vurmaya.. eşimi aradım gelıyorum hemen dedı... baktım adam vuruyo hala baya korktum bıraz sonrada cektı gıttı... eşim bı geldı nası korkmus.... noldu nerde adam dedı.. gıttı dedım.. hıc gormemıstım bole onu... şimdi uyuyo yanımda canım benım...

ya evet polisi arıyorum diye duyur sesini.. dün akşamda bizim kapıyla oynama sesi geldi delikten baktım elle kapatılmıştı delik ...arkadaşımla telde konuşuyodum o arada..hemen alarmı girdim kilitledim kapıyı... ev telefonundan polisi arıyorum diye anlatıyorum telde arkadaşıma teli almaya gittim geldim binada ışık yanıyodu gitmişti...balkondan baktım kimse yok... ama polisi aramak şart.çünkü senin evde olmanda durumu değiştirmiyo

“Bebek ayakları altından öpülürse talihsiz olur.”

:roflol: :roflol: :roflol:
Hey Allah'ım ya... Benim rahmetli annem memur olduğu için kendi bakamamış. Bakıcılarla büyümüşüm. Çok affedersiniz bir şerife hanım teyze vardı bakıcım (yaşıyorsa kulakları çınlasın, öldüyse Allah rahmet eylesin), popomu öpermiş ben bebekken. Talihsizliğim burdan da geliyor olabilir.

Tövbe tövbe kim ki?? En iyisini yapmışsın eşini aramakla. Bir daha olursa uyarırsın adamı "polisi arıyorum" diye... Bizim taşınacağımız ev 3 blokluk site. 10 katlı, 30 daire var; 3 bloktan eder sana 90 daire. Hep öğrenci var, aile pek yok. Allah korusun biri kesse kimse bulamaz katilimi :1shok: nasıl korkarım öyle şeylerden. Neler izliyoruz hergün tv'de. :kızgın:

Aman dikkat et şeymacım ama en doğrusunu yapmışsın... ben de bakarım delikten tanımıyosam açmam asla

inanın sok oldum ya bıde bole garıp laylar benı buluyo.. cocuklugumdada deli kovalardı benı ya.... gecen gunde dısardayım arkadasla gıdıyoruz... pesımıze bı cocuk takıldı... aklıdengesı yerınde degıl bellı... bız gıdyoz oda gelıyo duruyoz oda duruyo...arkadasta hamıle... nası korktum ama gelır karnıma falan vurur dıye.. eve nası gıttım hatırlamıyom... mafoldumben

onların sonuçlarını aynı gün veriyolar mı?çoğunluk yaptırmıştır heralde,cevap bekliyorum teşekkürler şimdiden opuyorumnanaktan

aynı gün veriyorlar devlet hastanesiyse bilemem ama 2'li testi 1 hafta sonra felan veriyorlar...

tatlım ıdarı hemn alabılıyosun ama kanı hemen vermıyolar...

Aaa benim çocukluğum Buca'da geçti biliyo musun? Eski Buca İstasyonun yanında ananemlerin bahçeli bi evi vardı bizimki de ona yakındı... Sonra üni.yi de Buca'da okudum Dokuz Eylül de... Ama İzmir'de en çok Alsancak'ı severim nerde hareket orda bereket yerimseniben

Alsancak'ı ben de severim, ama gecenin ilerleyen saatlerinde bazı yerleri Tarlabaşı gibi oluyormuş. İstanbuldayken olmazdı da, buraya gelince tırsak oldum fena halde.
Bilmediği şeyden korkuyor tabi insan.

inanın sok oldum ya bıde bole garıp laylar benı buluyo.. cocuklugumdada deli kovalardı benı ya.... gecen gunde dısardayım arkadasla gıdıyoruz... pesımıze bı cocuk takıldı... aklıdengesı yerınde degıl bellı... bız gıdyoz oda gelıyo duruyoz oda duruyo...arkadasta hamıle... nası korktum ama gelır karnıma falan vurur dıye.. eve nası gıttım hatırlamıyom... mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 ay çok özür dilerim, beni de kovalardı ondan gülüyorum. Hatta aziz vardı bir tane. Menenjit geçirmiş 5 yaşındayken zavallıcık, 40'ındaydı ama aklı 5 yaşında kalmıştı. Onu görünce yolumu değiştirirdim.

Kızlaarrrrrrrrr merhabalar ben geldiimmmmm :)
Allegra cım hemşerin burda..ben izmirliyim.ama maalesef ankaraya evlendim :( ailem bütün sülalem arkadaşlarım herkes ordaa..
Buarada benim karnım füze gibi öne fırlıyooo..arkadan belden basenden hiç bişeycik yok..yalnız şunu farkettim göbeğim birdenbire çıktı sanki..dünden beri çok belli olmaya başladı..netten bişey öğrenmiştim.zayıf veya normal kilolu bayanlarda hamileliklerinde karınları daha çabuk belirmeye ve farkedilmeye başlarmış.sanırım bende de böle bi durum var..:)

Ooo hoşgeldin hemşeriiii :)))

Valla benim de karnım acaip çıktı artık görenler anlıyo hamile olduğumu.
bi de 3-4 kilo aldım ben yaa pek zayıftım eskiden 52ydim şimdi yanaklarım falan doldu alışamadım bu halime garip geliyo :CüvCüv:

herkese merhaba geçmişe bakamadım kusura bakmayın...

yarın yeni bi doktorda randevum var bebişimi görücem şimdiden çok heyecanlıyım sanki hiç yarın olmıycak gibi geliyor belki bebeğem cinsiyetinide gösterir öğreniriz artık :utangac:

yarın yeni bi doktorda randevum var bebişimi görücem şimdiden çok heyecanlıyım sanki hiç yarın olmıycak gibi geliyor belki bebeğem cinsiyetinide gösterir öğreniriz artık :utangac:

ayy inşallah ben de cuma gidicem seninki belli olursa benim kide belli olur heralde :D

kaydirigubbakcemile3 ay çok özür dilerim, beni de kovalardı ondan gülüyorum. Hatta aziz vardı bir tane. Menenjit geçirmiş 5 yaşındayken zavallıcık, 40'ındaydı ama aklı 5 yaşında kalmıştı. Onu görünce yolumu değiştirirdim.

bende guluyorum... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 varya cocuklugumu hatırlayınca... bıtane dede vardı bızım mahaledede elınce cuvalla gezerdı... cocuklara tas atardı... nerdeyse benı yakalıyodu annemın arkadası kurtardı benı... ne gunlerdı ya...

ayy inşallah ben de cuma gidicem seninki belli olursa benim kide belli olur heralde :D

bende yalvarıyorum eşime devlet hastanesıne gıtmme burda da ozel bı polikıllinik var orda bakıyolar sedece cınsıyetını ogrenıp gelelım dıyom olmaz sabret dıyo... adam bılmıyokı ben catladım catladım...laelaelaelaelae

Kızlaarrrrrrrrr merhabalar ben geldiimmmmm :)
Allegra cım hemşerin burda..ben izmirliyim.ama maalesef ankaraya evlendim :( ailem bütün sülalem arkadaşlarım herkes ordaa..
Buarada benim karnım füze gibi öne fırlıyooo..arkadan belden basenden hiç bişeycik yok..yalnız şunu farkettim göbeğim birdenbire çıktı sanki..dünden beri çok belli olmaya başladı..netten bişey öğrenmiştim.zayıf veya normal kilolu bayanlarda hamileliklerinde karınları daha çabuk belirmeye ve farkedilmeye başlarmış.sanırım bende de böle bi durum var..:)

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan

ya evet polisi arıyorum diye duyur sesini.. dün akşamda bizim kapıyla oynama sesi geldi delikten baktım elle kapatılmıştı delik ...arkadaşımla telde konuşuyodum o arada..hemen alarmı girdim kilitledim kapıyı... ev telefonundan polisi arıyorum diye anlatıyorum telde arkadaşıma teli almaya gittim geldim binada ışık yanıyodu gitmişti...balkondan baktım kimse yok... ama polisi aramak şart.çünkü senin evde olmanda durumu değiştirmiyo

ayy canım ya ben olsam aklım çıkardı sen sakinmişsin bari
yalnızmıydın canım evdee

“Bebek ayakları altından öpülürse talihsiz olur.”

:roflol: :roflol: :roflol:
Hey Allah'ım ya... Benim rahmetli annem memur olduğu için kendi bakamamış. Bakıcılarla büyümüşüm. Çok affedersiniz bir şerife hanım teyze vardı bakıcım (yaşıyorsa kulakları çınlasın, öldüyse Allah rahmet eylesin), popomu öpermiş ben bebekken. Talihsizliğim burdan da geliyor olabilir.

:roflol::roflol:

selam canım hoşgeldin
herşey güzel olur inşallah cinsiyeti öğrenirsin hayırlısıylaa

Ooo hoşgeldin hemşeriiii :)))

Valla benim de karnım acaip çıktı artık görenler anlıyo hamile olduğumu.
bi de 3-4 kilo aldım ben yaa pek zayıftım eskiden 52ydim şimdi yanaklarım falan doldu alışamadım bu halime garip geliyo :CüvCüv:

Bende 53-54 civarındaydım.gerçi şu an kaç kiloyum bilmiyorum tartılmadım daha.ilk bikaç ay çok kustum midem bulanıyodu 1-2 kilo verdim gibi oldu ama şimdi toparladım.Aynen benimde artık herkes anlamaya başladı hamile olduğumu..hatta bugün çaycı kadın bile dedi bugün çok belli iyice çıkmaya başlamış artık dedi :))
eşim zaten hergün kalite kontrol yapıyo göbişime:) o da farketti dün akşam..çok çıkmış karnın dedi ve mutlu oldu.karnım çıkınca bi mutluluk basıyo bizim adamı:)) acayip seviniyoo garibim kaydirigubbakcemile3

bende guluyorum... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 varya cocuklugumu hatırlayınca... bıtane dede vardı bızım mahaledede elınce cuvalla gezerdı... cocuklara tas atardı... nerdeyse benı yakalıyodu annemın arkadası kurtardı benı... ne gunlerdı ya...

Hey Allah'ım, eskiden ağlardım, şimdi krize giriyorum gülmekten. Bir kere de babam bıyıklarını kesmiş ki kendisi bıyıksız olmaması gereken biridir. Çok çirkin olur nedense, ya da gözüm alışmış. 2-3 yaşındayım daha... Akşam eve gelmiş, ben bir korkmuşum annemin arkasına saklanmışım. Babam " gelsene kızım" dedikçe daha çok saklanmışım. Yanıma gelmeye yeltenmiş -tanıyamıyorum ya- ben bir çığlık; ağla ağla korkudan :roflol: :roflol: :roflol: Bıyıkları çıkana kadar adam elini sürememiş bana...

Ne güzel cnm senin 1 gün kalmış görmene..benimde 6 gün var randevuma.bende yeni bi dr a görüncem..günler geçmek bilşmiyor..inş.bebişinde gösterir kendini cinsiyetini öğrenirsiniz..şimdiden hayırlısı olsun..;)

Back
X