• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Hey Allah'ım, eskiden ağlardım, şimdi krize giriyorum gülmekten. Bir kere de babam bıyıklarını kesmiş ki kendisi bıyıksız olmaması gereken biridir. Çok çirkin olur nedense, ya da gözüm alışmış. 2-3 yaşındayım daha... Akşam eve gelmiş, ben bir korkmuşum annemin arkasına saklanmışım. Babam " gelsene kızım" dedikçe daha çok saklanmışım. Yanıma gelmeye yeltenmiş -tanıyamıyorum ya- ben bir çığlık; ağla ağla korkudan :roflol: :roflol: :roflol: Bıyıkları çıkana kadar adam elini sürememiş bana...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yazık adama uzuldum sımdı...

bende yalvarıyorum eşime devlet hastanesıne gıtmme burda da ozel bı polikıllinik var orda bakıyolar sedece cınsıyetını ogrenıp gelelım dıyom olmaz sabret dıyo... adam bılmıyokı ben catladım catladım...laelaelaelaelae

Ben devlet hastanesine gidiyorum, sordum doktora o da söyledi. Yarın inşallah tam belli olur ama, önce bir sor derim. Soranın bir yüzü kara, söylemeyen zenci kaydirigubbakcemile3

ayy canım ya ben olsam aklım çıkardı sen sakinmişsin bari
yalnızmıydın canım evdee

kalbim çarptı benimde yalnızdım ama arkadaşımla konuşuyodum telde..bi de alarm var ya evde kapıyı açsalar o sesten korkup kaçarlar ona güvendim birazda

Ben devlet hastanesine gidiyorum, sordum doktora o da söyledi. Yarın inşallah tam belli olur ama, önce bir sor derim. Soranın bir yüzü kara, söylemeyen zenci kaydirigubbakcemile3

acaba dıyorum kendım gıtsem sole gızlı gızlı ogrensem olmam mı acaba... benım kızım olcak bılıyorum ııcme doguyo ama kesınlık kazansın ıstıyorum kı esıme dıyı kız olcak hadı alısverıse dıye :hulya: :hulya:

yalnızmıydın canım evdee

kalbim çarptı benimde yalnızdım ama arkadaşımla konuşuyodum telde..bi de alarm var ya evde kapıyı açsalar o sesten korkup kaçarlar ona güvendim birazda

tatlım benım gecmıs olsun... ne cesaret kapıyla falan oynayabılıyolar ya...

ben çin takvimine baktım önce annemle test ettim biz 3 kız kardeşiz teyzemle felanda test ettim kendime baktım kız yazıyor ama bakalım.acaba çin takvimine bakıpta tersi çıkan var mı acaba??? ciinsiyeti öğrenenler baksa yaa bize de söyleseler doğru mu değil mi? :))))

Bende 53-54 civarındaydım.gerçi şu an kaç kiloyum bilmiyorum tartılmadım daha.ilk bikaç ay çok kustum midem bulanıyodu 1-2 kilo verdim gibi oldu ama şimdi toparladım.Aynen benimde artık herkes anlamaya başladı hamile olduğumu..hatta bugün çaycı kadın bile dedi bugün çok belli iyice çıkmaya başlamış artık dedi :))
eşim zaten hergün kalite kontrol yapıyo göbişime:) o da farketti dün akşam..çok çıkmış karnın dedi ve mutlu oldu.karnım çıkınca bi mutluluk basıyo bizim adamı:)) acayip seviniyoo garibim kaydirigubbakcemile3

mutluluk basar tabi basmazmı?
adam sen kusarkende sevincinden havalara uçacaktı nerdeysekaydirigubbakcemile3

Kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşmek üzeree

afiyet olsun şekerr

Hey Allah'ım, eskiden ağlardım, şimdi krize giriyorum gülmekten. Bir kere de babam bıyıklarını kesmiş ki kendisi bıyıksız olmaması gereken biridir. Çok çirkin olur nedense, ya da gözüm alışmış. 2-3 yaşındayım daha... Akşam eve gelmiş, ben bir korkmuşum annemin arkasına saklanmışım. Babam " gelsene kızım" dedikçe daha çok saklanmışım. Yanıma gelmeye yeltenmiş -tanıyamıyorum ya- ben bir çığlık; ağla ağla korkudan :roflol: :roflol: :roflol: Bıyıkları çıkana kadar adam elini sürememiş bana...

ayy ya ne komikmişiz dimi küçükken:))

Angel im hoşbuldukk :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yalnızmıydın canım evdee

hmm alarm varsa evet o zaman iyiymiş canım
Allah korusun bi daha olmaz inşallah canım
eşin geçmi geliyor

tatlım benım gecmıs olsun... ne cesaret kapıyla falan oynayabılıyolar ya...

saol canım valla oynuyolar bizim apartmanın ve evinde hırsızlık sabıkası var o yüzden tedbirliyiz alarmın varlığı çok rahatlatıyo evde olman hırsız için bişey değiştirmiyo
bilirsinizki evinize giren hırsızı vurunca suçlu siz olursunuz o yüzden tedbir almaktan başka yapacak bişey yok
bide kapının hemen yan ında bayıltıcı sprey falan bulundurmak gerek

slm kızlar biraz önce hastaneden geldim üçlü testimizi verdikte yarın saat 4 gibi sonuç almaya gideceğim bu arada bebeğim 140 gr ve 16 cm olmuş doktor senin gibi uzun boylu olacak anlaşılan dedi cünkü en uzun yerleri bacaklarıymış :emir_bebek:
geçmişe bakıp geleceğim zemuszemus

slm kızlar biraz önce hastaneden geldim üçlü testimizi verdikte yarın saat 4 gibi sonuç almaya gideceğim bu arada bebeğim 140 gr ve 16 cm olmuş doktor senin gibi uzun boylu olacak anlaşılan dedi cünkü en uzun yerleri bacaklarıymış :emir_bebek:

ay canım maşallah
kocaman olmuş bebeğin
41 kere maşallahhhopuyorumnanaktan

mutluluk basar tabi basmazmı?
adam sen kusarkende sevincinden havalara uçacaktı nerdeyse

Hiihihihi evet doğru söylüyosunnn şeker..

hmm alarm varsa evet o zaman iyiymiş canım
Allah korusun bi daha olmaz inşallah canım
eşin geçmi geliyor
[/QUOTE]

inşallah canım ya hamile olmak tedirgin ediyo..korkmak falan iyi değil ya...hafta sonları geç geliyo hafta içi 7.30da falan geliyo ama bi daha öyle bişey olursa evi eşyaları toplamaya başlıcam zaten ev aryoruz taşınmak için ...

acaba dıyorum kendım gıtsem sole gızlı gızlı ogrensem olmam mı acaba... benım kızım olcak bılıyorum ııcme doguyo ama kesınlık kazansın ıstıyorum kı esıme dıyı kız olcak hadı alısverıse dıye :hulya: :hulya:

Ahh ah, benim de içime kız doğuyordu....

Kızlar Günaydınnnnnnnn..insanın en çok kendine nazarı değiyor sanırım..Dün başkanım Hallisna sormuş bana başın ağrıyormu diye bende yookkkkk hiççççç falan gibi cevaplar verdim..sen misin bu cevabı veren anacım bugün kafam kazan gibi..:(( Herwoodcuğum maşalahhhhh maşallahhhhhhhhh bebeğine..kocaman olmuş ayol ..:nazar:

ay canım maşallah
kocaman olmuş bebeğin
41 kere maşallahhhopuyorumnanaktan

sağol canım benim bebek kocaman oldu ama benim karnım hala armut gibi büyümek yok boyunla alakalı dedi doktor bakalım oğluşum ne zaman sivriltçek karnımı:sm_cool:

saol canım valla oynuyolar bizim apartmanın ve evinde hırsızlık sabıkası var o yüzden tedbirliyiz alarmın varlığı çok rahatlatıyo evde olman hırsız için bişey değiştirmiyo
bilirsinizki evinize giren hırsızı vurunca suçlu siz olursunuz o yüzden tedbir almaktan başka yapacak bişey yok
bide kapının hemen yan ında bayıltıcı sprey falan bulundurmak gerek

ya bu hırsızların gercekten ellerını keseceksın bak bıdaha yapabılıyolarmı gercekten sınır bozucu bı durum.. Rabbım korusurun sizleri... bende bıber gazı tasıyom evde... nolur nolmaz dıye... burdakılerde biber gazına alısık

Üçlü test bu haftalardamı yapılıyooo?? ben daha ileriki zamanlarda diye biliyordumm..
Maşşallah bebeğinin ölçüleri çok güzelll..ya benim dr bu ölçüler konusunda daha hiç bişey demedi şimdiye kadar.hep güzel,gayet normal herşey deyip ölçü söylemiyo..gerçi artık haftaya başka bi dr a başlıcam allahın izniyle.o zaman sanırım herşeyi detaylı öğrenirim bende..

masallah masallah canım benım :nazar:

Ahh ah, benim de içime kız doğuyordu....

eşimde erkek dıyodu hep ruyalarımda da erkek gordum hep.. bıde doktor erkek dıyomus.. anammmm ozman napcam ben hep kızım dıye sevdım... ondan nası bı erkek cocugu olur dusunsene....

Kızlar Günaydınnnnnnnn..insanın en çok kendine nazarı değiyor sanırım..Dün başkanım Hallisna sormuş bana başın ağrıyormu diye bende yookkkkk hiççççç falan gibi cevaplar verdim..sen misin bu cevabı veren anacım bugün kafam kazan gibi..:(( Herwoodcuğum maşalahhhhh maşallahhhhhhhhh bebeğine..kocaman olmuş ayol ..:nazar:

gecmıs olsun canım... ben bu bas agrılarının sebebı olarak vucuttakı kan artısı dıye bılıyorum..

Üçlü test bu haftalardamı yapılıyooo?? ben daha ileriki zamanlarda diye biliyordumm..
Maşşallah bebeğinin ölçüleri çok güzelll..ya benim dr bu ölçüler konusunda daha hiç bişey demedi şimdiye kadar.hep güzel,gayet normal herşey deyip ölçü söylemiyo..gerçi artık haftaya başka bi dr a başlıcam allahın izniyle.o zaman sanırım herşeyi detaylı öğrenirim bende..

benımkıde solemıyo sadece gelısmı guzel duzgun dıyo... rahmın seklını bebgın elını kolunu tırnaklarına varana kadar gostermıstı.. ama boy kılo solemedı.. benımde sormak aklıma gelmedı bebgımı gorunce herseyı unutuyom ben...

Back
X