Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arKadaslar Klavyem bozuldu burdayim ama yazamiyrum
KoPyala yaPistir yaPtim teK teK:bbo:
umarim iyisinizdir opuyorumnanaktan
ekran klavyesi nedir ( sitareye yardımcı olmak için yazıyorum ) opuyorumnanaktan
arkadaşlar bende internetten okuyorum, ama çok olumlu şeyler göremedim
Ben çıkıyorum kızlar, kendinize iyi bakın...
uykum geldı ya yıne uyumak ıstemıyorum.....
Hemşerim hoşgeldin aramıza:) iştah, bulantı,kusma konusunda benim kadar kimse olamaz merak etme) ama şükürki artık nazar değmesin pek yaşamıyorum ve normal iştahımı yakaladım gibi..bebek beslenemiyor diye hiiiçç üzülmee zaten ilk 3 ay yediklerimizden değilde vücudumuzdan alıyormuş gerekli şeyleri..aynı zamanda benim bebişimde allahıma şükürler olsun normal haftasından ileride gözüküyor hep usg de..o yüzden üzülme..yavaş yavaş düzeleceksin sende.ben düzeldiysem herkes düzelir :)))
merhaba arkadaşlar, kafam hiç kalkmıyor ufak tefek birşeyler yaptım ama gözümü açamıyorum. Banyo yapıp biraz yatmayı düşünüyorum sonra da Akşam yemeğini hazırlayacağım. Sabah tartıldım 77 çıktım, toplam 6 kg aldım 4 ayda gidişat parlak maşallahhh... Hepinizi çok öptüm
ayy ben de yaa daha doğrusu eve gidip 1 saat boş boş tv izlemek sonra da ders çlaışmak istiyoruumm