• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

arKadaslar Klavyem bozuldu burdayim ama yazamiyrum:kızgın:
KoPyala yaPistir yaPtim teK teK:bbo:
umarim iyisinizdir opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar, kafam hiç kalkmıyor ufak tefek birşeyler yaptım ama gözümü açamıyorum. Banyo yapıp biraz yatmayı düşünüyorum sonra da Akşam yemeğini hazırlayacağım. Sabah tartıldım 77 çıktım, toplam 6 kg aldım 4 ayda gidişat parlak maşallahhh... Hepinizi çok öptüm

Hemşerim hoşgeldin aramıza:) iştah, bulantı,kusma konusunda benim kadar kimse olamaz merak etme ;)) ama şükürki artık nazar değmesin pek yaşamıyorum ve normal iştahımı yakaladım gibi..bebek beslenemiyor diye hiiiçç üzülmee zaten ilk 3 ay yediklerimizden değilde vücudumuzdan alıyormuş gerekli şeyleri..aynı zamanda benim bebişimde allahıma şükürler olsun normal haftasından ileride gözüküyor hep usg de..o yüzden üzülme..yavaş yavaş düzeleceksin sende.ben düzeldiysem herkes düzelir :)))

çok teşekkürler siercim. burada konuşunca bende rahatladım biraz. 3 aya kadar vücudumuzdan alıyormuş bebek ama benim ki 14 hafta oldu ya ben ondan çok telaşlıydım. akşamları yemek yiyemiyorum, gündüz yağsız bir iki şey atıyorum ağzıma onunla idare ediyorum, o yüzden endişenmiştim ama şimdi biraz daha rahatım sayenizde....

merhaba arkadaşlar, kafam hiç kalkmıyor ufak tefek birşeyler yaptım ama gözümü açamıyorum. Banyo yapıp biraz yatmayı düşünüyorum sonra da Akşam yemeğini hazırlayacağım. Sabah tartıldım 77 çıktım, toplam 6 kg aldım 4 ayda gidişat parlak maşallahhh... Hepinizi çok öptüm

Merhaba Ebrucum :) hoşgeldin... ne güzel evdesin istediğin gibi dinlen :) bu arada çok mu yiyorsun yoksa eskisi gibi yediğin halde fazla mı kilo alıyorsun? iştahın çok mu açık? istersen birazcık dikkat et... ben pilav ve makarna yemiyorum artık... çünkü ben de başladım yavaş yavaş kilo almaya

Back
X