bende iyiyim canım bebeğimle ilgili de hamilelikte ilgili bir sorun yok çok şükür
ama iş sıkıcı artık çekemiyorum ya
şu masaya gel otur off off gel temmuz gel ki bende çıkayım:))
ben de aynı durumdayım... artık minicik bir heves yok içimde çalışmak için mafoldumben eskiden heyecanlı gelirdim işe ne güzel...
Günaydın kızlar nasılsınız, iyi misiniz?? :CüvCüv:
Günaydın kızlar nasılsınız, iyi misiniz?? :CüvCüv:
Kısslar günaydın
biliyosunuz ikili testimde kan sonuçlarının bitanesi çok düşük çıkmıştı ve bu nedenle doktorum beni çok endişelendirmişti. bende internetten araştırdığımda endişem iki katı artmıştı. dün başka bir doktora gittim ve bütün endişelerimin boşaolduğunu öğrendim. üstümden sanki 100 tonluk yük kalktı, çok rahatladım. artık doktorumuda değiştirdim. bu adama gidicem. gerçi avrupa yakasında ama olsun ayda 1 kontrole gidilir napiym. çok mutluyum, merak eden arkadaşlar vardı sonuç çok iyi... sevgiler hepinizeee
günaydın canım hoşgeldin
orta haldeyim ben bugün
sen nasılsın canım
Günaydın canımcım... hoşgeldin nasılsııınn? :)
Kısslar günaydın
biliyosunuz ikili testimde kan sonuçlarının bitanesi çok düşük çıkmıştı ve bu nedenle doktorum beni çok endişelendirmişti. bende internetten araştırdığımda endişem iki katı artmıştı. dün başka bir doktora gittim ve bütün endişelerimin boşaolduğunu öğrendim. üstümden sanki 100 tonluk yük kalktı, çok rahatladım. artık doktorumuda değiştirdim. bu adama gidicem. gerçi avrupa yakasında ama olsun ayda 1 kontrole gidilir napiym. çok mutluyum, merak eden arkadaşlar vardı sonuç çok iyi... sevgiler hepinizeee
Kısslar günaydın
Sağolun kızlar iyiyim çok şükür. İzmir'de süper bir hava var 2 gündür. Dün hastanedyedim malum. 3'lü teste girdim. Bebeğim çok iyi durumda (ultrasonda göründüğü kadar), omurları düzgün, ense kalınlığı hala 1mm, haftası haftasına uyuyor boyutları, suyum da yeterliymiş çok şükür Rabbime. Yalnız benimki yine poposunu dönüp minik bacaklarını topladığı için teyid ettiremedik cinsiyetini. Artık bir dahaki ay muayene için gittiğimde sorarım tekrar. Bir de kan aldılar 1 tüp. sonucu haftaya salı çıkacak. Hastaneden sonra bir güzel gezdik k. validemle. Yani öyle bir şey ki ayaklarım ayak olalı böyle zulüm görmedi kaydirigubbakcemile3 kimbilir ne küfür ettiler bana.
Siz neler yaptınız ben yokken??
Şimdiki doktorlar pimpirikli. Biraz da haklılar belki. Sonuçta, emin olmadıkları, endişelendikleri şeyleri saklarlarsa vicdan yapabilirler (ben olsaydım yapardım). Bize düşen görev, kafamız karışırsa başka doktora da gideceğiz; hakkımız sonuçta.
ben hep diyorum diyorum kimse beni dinlemiyor... küstüm sana sersumaa mafoldumben
Kısslar günaydın
Şimdiki doktorlar pimpirikli. Biraz da haklılar belki. Sonuçta, emin olmadıkları, endişelendikleri şeyleri saklarlarsa vicdan yapabilirler (ben olsaydım yapardım). Bize düşen görev, kafamız karışırsa başka doktora da gideceğiz; hakkımız sonuçta.
biraz pimpirikli.. birazda para gözler... para için karşısındaki insana söyleyemeyeceği şey yok bunlarınklava:
Sağolun kızlar iyiyim çok şükür. İzmir'de süper bir hava var 2 gündür. Dün hastanedyedim malum. 3'lü teste girdim. Bebeğim çok iyi durumda (ultrasonda göründüğü kadar), omurları düzgün, ense kalınlığı hala 1mm, haftası haftasına uyuyor boyutları, suyum da yeterliymiş çok şükür Rabbime. Yalnız benimki yine poposunu dönüp minik bacaklarını topladığı için teyid ettiremedik cinsiyetini. Artık bir dahaki ay muayene için gittiğimde sorarım tekrar. Bir de kan aldılar 1 tüp. sonucu haftaya salı çıkacak. Hastaneden sonra bir güzel gezdik k. validemle. Yani öyle bir şey ki ayaklarım ayak olalı böyle zulüm görmedi kaydirigubbakcemile3 kimbilir ne küfür ettiler bana.
Siz neler yaptınız ben yokken??
kısslar günaydın
biliyosunuz ikili testimde kan sonuçlarının bitanesi çok düşük çıkmıştı ve bu nedenle doktorum beni çok endişelendirmişti. Bende internetten araştırdığımda endişem iki katı artmıştı. Dün başka bir doktora gittim ve bütün endişelerimin boşaolduğunu öğrendim. üstümden sanki 100 tonluk yük kalktı, çok rahatladım. Artık doktorumuda değiştirdim. Bu adama gidicem. Gerçi avrupa yakasında ama olsun ayda 1 kontrole gidilir napiym. çok mutluyum, merak eden arkadaşlar vardı sonuç çok iyi... Sevgiler hepinizeee
Bende aynı fikirdeyim seninle, dün gittiğim doktor bana benim anlayabileceğim dilde anlattı herşeyi yani türkçe konuştu, çok mutlu oldum ve ilk defa doktora böle ısındım. tavsiye isteyen olursa adını sölerim,:)) türkiyede ilk beşe girmiş doktorlardan biri, inşallah kimsenin ihtiyacı kalmaz herşey yolunda ve güzel gider allahım herkesin yüzünü güldürsün, ben 1 günde çöktüm, ahh annelik bölemiymiş daha doğmamış bebeğe ağlıyosun ah ah annem diyoki bak ne kıymetli yavrun dimi diyo, sizde benim için ölesiniz diyo...
sen bana bakma canım... çok sevindim sonucuna :))) ama demiştik bu kadar takma diye ben artık hiç araştırmıyorum.. sadece o hafta nasıl bir gelişmenin beni beklediğini okuyorum okadar :) tekrar söylüyorum cahillik bazen insana çok iyi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?