Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunyadin canim .. hic merak etme cok normal benimde internete gore 17 haftalik doktoruma gore 15, ozel ultrason olcumu yapan doktoruma gorede ikisinin ortasi .. benim zaten gec dollenme oldugu icin 2 hafta geriden geliyo bebek son adet tarihime gore .. normalmis boyle olmasi ileriki aylarda bebek o arayi kapatirmis, kapatmasa bile uc bucuk kilo dogacagina 3 200 dogar hic kafana takma demisti .. saglikli olsunlarda varsin geriden gelsinler :)
kızlar günaydın. 1/2500 olarak tanımladı dr ikili test sonucumu , risk çok düşük bu yüzden ileri düzeyde bir araştırmaya gerek yok dedi. kalp atışarına baktı. karnımda hareket etmesizi sağladı bebişime baktı baktı , kesin olarak 2 hafta sonra tam 16. hafaad söyleyeceğim ama be bebek erkeğe benziyor dedi. evet kzılar sanırım erkek annesi olacağım , kız isterdim ama olsun bebişim sağlıklı ya oda bana yeter. allah eşimi kalbine göre verditam bir erkek hastası kendileri...
günaydın canım
çok sevindim bir sorun olmadığına maşallah sende erkek annesi olucaksın:))
bence benimde oğlum olcak ama daha 1 ay var öğrenmeme:)
diyorum bazen gidip dışarda baktırtsammı diye ama sonra vazgeçiyorum:)
HERKESE MERHABA
bende yeni katıldım aranıza... uzun bir prolaktin tedavisinden sonra hamdolsun rabbime bende burdayım . allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..
inş.bebişleri konuşacağımız günlerde gelecek...sağlıklı olsunlarda beklerizzzzzcnm hoşgeldin aramıza , buarada hamiş olduğumuzun haberlerini vererek başladık , inşllh doğum anlarımızıda müjdeler sonrasında sadece bebişlerimizi konuşuruz.
sağol cnm teşekkür ederim , önce sağlıklı olmak kaydıyla herkese yaradanım gönlüne göre versin. 2 hafta sonra 16. haftam bitiyor ozaman söyleyecek tam doğruyu
duygucum bak okadar telaş edecek bişey yokmuş :))) tebrik ederim canımAllah sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin.. :))
bu arada herkese günaydın canlarrr... öpüyor öpüyor öpüyoruuummmm opuyorumnanaktan
HERKESE MERHABA
bende yeni katıldım aranıza... uzun bir prolaktin tedavisinden sonra hamdolsun rabbime bende burdayım . allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..
sağol cnm teşekkür ederim , önce sağlıklı olmak kaydıyla herkese yaradanım gönlüne göre versin. 2 hafta sonra 16. haftam bitiyor ozaman söyleyecek tam doğruyu
duygucum bak okadar telaş edecek bişey yokmuş :))) tebrik ederim canımAllah sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin.. :))
bu arada herkese günaydın canlarrr... öpüyor öpüyor öpüyoruuummmm opuyorumnanaktan
ayyy sabah sabah cinlerimi tepeme çıkardılar... herşey bitiyor bunlar başlıyor beni sinir etmeye.. alsanaalsanasmile sinir olmayayım diyorum... ama yok olmuyor... nasıl sakinleşicem ben yaa
canım benim sinirlenme diyeceğim ama olmuyor , bende bazen öyle anlar yaşıyorumki , oturup zırlıyorum ki geçen hafta yaşamıştım aynını.
umursamamaya çalış , işyeri hep stres stres
herkese günaydııınnnnn ben hepinizi çok özlediimmmmmm
ayyy sabah sabah cinlerimi tepeme çıkardılar... herşey bitiyor bunlar başlıyor beni sinir etmeye.. alsanaalsanasmile sinir olmayayım diyorum... ama yok olmuyor... nasıl sakinleşicem ben yaa
herkese günaydııınnnnn ben hepinizi çok özlediimmmmmm
sinirlenme cicişim
boşverrrrkaydirigubbakcemile2
dediğin gibi bis varıssbayanssulusmile
günaydın canım nasılsın
iyiyim cnm sen nasılsın?nası gidiyo?