• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

günaydınlar arkadaşlaropuyorumnanaktan
hepinize hayırlı cumalarrropuyorumnanaktan
Rabbim şu mübarek günler hürmetine hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz hamilelikler geçirip hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

gunyadin canim .. hic merak etme cok normal benimde internete gore 17 haftalik doktoruma gore 15, ozel ultrason olcumu yapan doktoruma gorede ikisinin ortasi .. benim zaten gec dollenme oldugu icin 2 hafta geriden geliyo bebek son adet tarihime gore .. normalmis boyle olmasi ileriki aylarda bebek o arayi kapatirmis, kapatmasa bile uc bucuk kilo dogacagina 3 200 dogar hic kafana takma demisti .. saglikli olsunlarda varsin geriden gelsinler :)

sağol canım biraz olsun rahtladım.

kızlar günaydın. 1/2500 olarak tanımladı dr ikili test sonucumu , risk çok düşük bu yüzden ileri düzeyde bir araştırmaya gerek yok dedi. kalp atışarına baktı. karnımda hareket etmesizi sağladı bebişime baktı baktı , kesin olarak 2 hafta sonra tam 16. hafaad söyleyeceğim ama be bebek erkeğe benziyor dedi. evet kzılar sanırım erkek annesi olacağım , kız isterdim ama olsun bebişim sağlıklı ya oda bana yeter. allah eşimi kalbine göre verditam bir erkek hastası kendileri...

kızlar günaydın. 1/2500 olarak tanımladı dr ikili test sonucumu , risk çok düşük bu yüzden ileri düzeyde bir araştırmaya gerek yok dedi. kalp atışarına baktı. karnımda hareket etmesizi sağladı bebişime baktı baktı , kesin olarak 2 hafta sonra tam 16. hafaad söyleyeceğim ama be bebek erkeğe benziyor dedi. evet kzılar sanırım erkek annesi olacağım , kız isterdim ama olsun bebişim sağlıklı ya oda bana yeter. allah eşimi kalbine göre verditam bir erkek hastası kendileri...

günaydın canım
çok sevindim bir sorun olmadığına maşallah sende erkek annesi olucaksın:))
bence benimde oğlum olcak ama daha 1 ay var öğrenmeme:)
diyorum bazen gidip dışarda baktırtsammı diye ama sonra vazgeçiyorum:)

HERKESE MERHABA
bende yeni katıldım aranıza... uzun bir prolaktin tedavisinden sonra hamdolsun rabbime bende burdayım . allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..

günaydın canım
çok sevindim bir sorun olmadığına maşallah sende erkek annesi olucaksın:))
bence benimde oğlum olcak ama daha 1 ay var öğrenmeme:)
diyorum bazen gidip dışarda baktırtsammı diye ama sonra vazgeçiyorum:)

sağol cnm teşekkür ederim , önce sağlıklı olmak kaydıyla herkese yaradanım gönlüne göre versin. 2 hafta sonra 16. haftam bitiyor ozaman söyleyecek tam doğruyu

HERKESE MERHABA
bende yeni katıldım aranıza... uzun bir prolaktin tedavisinden sonra hamdolsun rabbime bende burdayım . allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..

cnm hoşgeldin aramıza , buarada hamiş olduğumuzun haberlerini vererek başladık , inşllh doğum anlarımızıda müjdeler sonrasında sadece bebişlerimizi konuşuruz.

sağol cnm teşekkür ederim , önce sağlıklı olmak kaydıyla herkese yaradanım gönlüne göre versin. 2 hafta sonra 16. haftam bitiyor ozaman söyleyecek tam doğruyu

duygucum bak okadar telaş edecek bişey yokmuş :))) tebrik ederim canımAllah sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin.. :))

bu arada herkese günaydın canlarrr... öpüyor öpüyor öpüyoruuummmm opuyorumnanaktan

duygucum bak okadar telaş edecek bişey yokmuş :))) tebrik ederim canımAllah sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin.. :))

bu arada herkese günaydın canlarrr... öpüyor öpüyor öpüyoruuummmm opuyorumnanaktan

cnm çok teşekkür ederim , darısı bu mutlu haberi duymayı dört gözle bekleyenlere olsun.

HERKESE MERHABA

günaydın canım hoşgeldin aramıza
Allah ım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah

amin canım hepimize meleklerine sağlık sıhhat beraberce hayırlı ömür versin inşallah

günaydın cicişimmmopuyorumnanaktan
bisde seni öpüyorrropuyorumnanaktanöpüyoruzzzopuyorumnanaktan

ayyy sabah sabah cinlerimi tepeme çıkardılar... herşey bitiyor bunlar başlıyor beni sinir etmeye.. alsanaalsanasmile sinir olmayayım diyorum... ama yok olmuyor... nasıl sakinleşicem ben yaa

ayyy sabah sabah cinlerimi tepeme çıkardılar... herşey bitiyor bunlar başlıyor beni sinir etmeye.. alsanaalsanasmile sinir olmayayım diyorum... ama yok olmuyor... nasıl sakinleşicem ben yaa

canım benim sinirlenme diyeceğim ama olmuyor , bende bazen öyle anlar yaşıyorumki , oturup zırlıyorum ki geçen hafta yaşamıştım aynını.

umursamamaya çalış , işyeri hep stres stres

canım benim sinirlenme diyeceğim ama olmuyor , bende bazen öyle anlar yaşıyorumki , oturup zırlıyorum ki geçen hafta yaşamıştım aynını.

umursamamaya çalış , işyeri hep stres stres

canım aslında bana dokunan bişey yok ama haksızlık var ve bunu göre göre kimse bişey yapmıyor ona deliriyorum.. allahtan siz varsınız :)))

herkese günaydııınnnnn ben hepinizi çok özlediimmmmmm

günaydııııınnnn... hoşgeldiiiinn :)))

sinirlenme cicişim
boşverrrrkaydirigubbakcemile2
dediğin gibi bis varıssbayanssulusmile

herkese günaydııınnnnn ben hepinizi çok özlediimmmmmm

günaydın canım nasılsın

ficil kusura bakma sana da hoşgeldin diyemedimm...

hoşgeldin arkadaşım hamileliğin hayırlı olsun.. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Back
X