• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bunlar nasıl kadın yaa :S:S makine gibiler maşallah hiç mi aşınmaz hiç mi hastalanmaz bıkmaz.... Allah akıl fikir versin... hem yoksulluk hat safhada hem cahillik hem de çocuk sayısı...

sizin aşağıdakilerin durumu nasıl canım? maddi durumları iyi mi çocuklarına bakabiliyorlar mı?

tatlım durumları super guzel bakıyolar cocuklarına ya... yeme ıcme konusunda... ılgı falan nasılsır bılmem.. ama herseylerı var 2 apartmanları var... ev sahıbımız olur kendılerı... tatlımburlar hele bızım oldugumuz ılcenın ınsnaları cok zengınler... ınan bızım orlarda yok burda olan.. 20.000 nufusu var yaklasık ben 6-7 tane cip gordum burda... dıger seylerı sayamıcam yanı...

Kızlar benım assa komsum su anda 7.aya gırmıs... bugun gordum karnı kocamandı... işin garıp yanı ne bılıyomusunuz... 2.5 ay once bana geldı hamıleyım dedi (9. cocuga) ne kadarlık dedım 3 aylık demıstı... bır ay sonra gordum kadını tekrar karnı cıkmıs vazıyette baya buyumus ne kadarlık dedım.. 5 aylık dedı... bugun gordum tekrar kocaman olmus karnı tabı nekadarlık olmus dedım 7. aya gırdım dedı.. ben tabı soklardayım... megersem kadın ne kadarlık hamıle oldugunu bılmıyomus sımdıye kadar gecen doktora gıtmıs orda ogrenmıs... benım kı daha 4. aya gırmedı kadın martın sonunda dogum yapcak... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İlahi cnm yaa güldürdün beni şimdii..yaa ne acayip dimi.tabi oralardaki kadınlar pek dr yüzü görmüyokii..bide 9-10 tane yaptıkları için durum böyle oluyo sanırım..hey allahım yaa..kimi 1 taneyi zar zor yapar, onlarada 9-10 tanee..sen büyüksün rabbimm.ne diyeyimmm trajikomik aslındaaa..:bbo:

tatlım durumları super guzel bakıyolar cocuklarına ya... yeme ıcme konusunda... ılgı falan nasılsır bılmem.. ama herseylerı var 2 apartmanları var... ev sahıbımız olur kendılerı... tatlımburlar hele bızım oldugumuz ılcenın ınsnaları cok zengınler... ınan bızım orlarda yok burda olan.. 20.000 nufusu var yaklasık ben 6-7 tane cip gordum burda... dıger seylerı sayamıcam yanı...

iyi bari en azından sizin ordakiler yapıp yapıp sokağa salanlardan değillermiş kaydirigubbakcemile3

demı ama ... alıyım alıyım bende...

Al tabi canım niye beklicenkii..zaten bu göbiş işi birdenbire çıkıveriyo sanki.yani bende öle oldu..bi sabah kalktımm acayip büyümüş..gerçektennn..birden oldu benimkiii..

bunlar nasıl kadın yaa :S:S makine gibiler maşallah hiç mi aşınmaz hiç mi hastalanmaz bıkmaz.... Allah akıl fikir versin... hem yoksulluk hat safhada hem cahillik hem de çocuk sayısı...

sizin aşağıdakilerin durumu nasıl canım? maddi durumları iyi mi çocuklarına bakabiliyorlar mı?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 4. çocuktan sonra gelenlere o çıkış su kaydırağı gibi geliyordur kesin. :roflol: :roflol: :roflol:

sağol angel daha bir sürü resmi var benim paşamında onlar daha eski en yenisi bu daha 3 gün önce çektidik (sanki fotograf çektirdim)kaydirigubbakcemile3

sen aldınmı şekerim
ben bilmiyordumm

Yeni aldım şekerrrr...bu baş ağrısından hiiiiçççç aklıma gelmediiii :((
Haftaya kısmetse giycemm işe gelirkeenn bananneeee bekleyemicem kocaman bi göbişi..biraz var yeter o..:)

Herwoodd cum maşşallahhhh bebişinee..uzun boylu olduğunu söylüyodun sanırım bebişinde uzun olcakkk ne güzelllll...

öyle miiiii benim bundan haberim yoktuuu
merhaba kızlar bu arada
sağlık ocağına git kayıt yaptır testlerinin sonuclarını pc ye giriyorlar birde senle benim sat aynı gliba beni martın 15 inden sonra gel diye çağırdılar aşı için ihmal etme canım.nrmalde arayıp kayıt için çağırmaları lazım ama umursamıyorlar pek demek...,
bu arada dr gittin mi cinsiyetini öğrendin mi bebişkonun?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 4. çocuktan sonra gelenlere o çıkış su kaydırağı gibi geliyordur kesin. :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

sağol angel daha bir sürü resmi var benim paşamında onlar daha eski en yenisi bu daha 3 gün önce çektidik (sanki fotograf çektirdim)kaydirigubbakcemile3

:)))
maşallah canım
koleksiyon yapıp saklıcaz artık
göstertiriz büyünce inşallah:emir_bebek:

sen aldınmı şekerim
ben bilmiyordumm

Haftaya kısmetse giycemm işe gelirkeenn bananneeee bekleyemicem kocaman bi göbişi..biraz var yeter o..:)

hımm güle güle kullan canımmmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bu arada
sağlık ocağına git kayıt yaptır testlerinin sonuclarını pc ye giriyorlar birde senle benim sat aynı gliba beni martın 15 inden sonra gel diye çağırdılar aşı için ihmal etme canım.nrmalde arayıp kayıt için çağırmaları lazım ama umursamıyorlar pek demek...,
bu arada dr gittin mi cinsiyetini öğrendin mi bebişkonun?

tamam canım hastanedeki doktor yaptır der demez gidip yaptırcağım aşımı...

yook şekerim nerdeee.. martın 6 sında gidicem doktora daha çok var :)))

sen aldınmı şekerim
ben bilmiyordumm

Ben de yeni ciciler aldım kendime ama şimdilik göbiş kısmı biraz bol gibi göbişim çıksın istiyorum artık bende ya :)

kızlar ben kaçar doktora gidiyorum uğraya bilirsem uğrarım hepinizi kocaman öptüm

merhaba arkadaşlar bende inşallah agustosta anne olucam ve karnım oldukça çıktı ama ne hamile kıyafetleri oluyo nede normal kıyafetler sizce ne yapmalıyım

Evet ben de çıkıyorum artık. Hadiyin kendinize iyi bakın. ıyi haftasonları diliyorum. opuyorumnanaktan

Back
X