• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Valla cnm ben bu hafta konusunu bi anlamış değilim zaten..bi de bana dr hep haftamı daha fazla söyledi önceki randevularımda..yani sat ıma göre önden gidiyodum o yüzden şimdi kaçım bende bilmiyom :)) benimde sat tarihim 12 kasım..ben kaç oluyom :)) bide mesela sen 15+larda 16.haftamı olarak söylüyon? orayıda anlamadım..

evet canım zaten öyle oluyor 15+... olduğunda aslında 15. haftan bitmiş 16. haftandan ilerliyor oluyorsun...

sen şimdi 12 Kasıma göre 14+1 yani 15. haftan içerisinde oluyorsun :))) gebelik.org die bir site var.. orada daha detaylı görebilirsin canım.. :)

kızlar bu hamıleıkle ılgılı avatarları nerden bulabılılrım... ama ole gobus olmasın... mesela özlemcım senın kı cok tatlı nerden bulabılırım buna benzer...

canım bende hamile tişörtlerine bakıyordum tişörtün üzerinde vardı bu resim :)) kırptım aldım :))) ama başka nereden bulabilrsin hiç bilmiyorum canım.. ama bir google a yaz istersen pregnant hamile gebe gibi şeyler :)

evet canım zaten öyle oluyor 15+... olduğunda aslında 15. haftan bitmiş 16. haftandan ilerliyor oluyorsun...

sen şimdi 12 Kasıma göre 14+1 yani 15. haftan içerisinde oluyorsun :))) gebelik.org die bir site var.. orada daha detaylı görebilirsin canım.. :)

Hahh tamam şimdi anladımmm soho cum..yani bana sorduklarında, ben 15.haftamdayım dicemm..15.haftayı okucam bu hafta..tamamdır..cnm benimde 4 gün sonra randevum var o zaman cinsiyet görülürmü acaba??

Hahh tamam şimdi anladımmm soho cum..yani bana sorduklarında, ben 15.haftamdayım dicemm..15.haftayı okucam bu hafta..tamamdır..cnm benimde 4 gün sonra randevum var o zaman cinsiyet görülürmü acaba??

canım garanti olarak 16. haftadan sonra söylüyorlar okuduklarıma göre en azından sana da bir yorum yaparlar :)))bana onu da yapan olmadı ya neyse... :)

canım bende hamile tişörtlerine bakıyordum tişörtün üzerinde vardı bu resim :)) kırptım aldım :))) ama başka nereden bulabilrsin hiç bilmiyorum canım.. ama bir google a yaz istersen pregnant hamile gebe gibi şeyler :)

Ben bu resme çok benzer tişörtt aldıımmm..benimkinin saçı at kuyruğuydu tek fark :CüvCüv:

Ben de o siteden takip ediyorum. 16+0 16+6 17. hafta görünüyor.

mantıklı olan da o değil mi canımcım :)) yaş gibi :))) ben o siteyi çok seviyorum her gün mutlaka en az 4 5 kere giriyorum aynı şeyleri okuyorum sürekli :)) ama napiim hiç sıkılmıyorum okumaktan aksine zevk alıyorum :))

canım garanti olarak 16. haftadan sonra söylüyorlar okuduklarıma göre en azından sana da bir yorum yaparlar :)))bana onu da yapan olmadı ya neyse... :)

Aynen sohocum banada kimse yanaşmadı en ufak bi yorum bile yapmadılar :)) mesela bizim gelinimizde hamile.aynı haftadyız hatta bu kadar olur dimi bu arada :)) kıza iki hafta önce 2 li testte cinsiyetini söylemiş dr hemde o sormadan..kız demiş :)) biz daha beklicez sanırım..çatlıcam valla artıkkk :))

Kızlar ben geldim valla çok özledim sizi ama malesef iş yerinden rahat giremiyorum artık. Biz de çok iyiyiz maşşalah gördüğüme göre herşey yolunda sizde de. Dünn sağlık ocağına gidip kayıt oldum artık onlar da kontrol edicekler beni(doktorum 1 şeyi atlaarsa uyaracaklar) ayrıca önmüzdeki ay tetenoz aşısı da olmamız gerekiyormuş eğer doktorum 1 sakıncası yok derse onlar yapacaklarmış. bence gidin sağlık ocakları çok ilgili sizi rahatlatıp bilgilendiriyorlar

Kızlar ben geldim valla çok özledim sizi ama malesef iş yerinden rahat giremiyorum artık. Biz de çok iyiyiz maşşalah gördüğüme göre herşey yolunda sizde de. Dünn sağlık ocağına gidip kayıt oldum artık onlar da kontrol edicekler beni(doktorum 1 şeyi atlaarsa uyaracaklar) ayrıca önmüzdeki ay tetenoz aşısı da olmamız gerekiyormuş eğer doktorum 1 sakıncası yok derse onlar yapacaklarmış. bence gidin sağlık ocakları çok ilgili sizi rahatlatıp bilgilendiriyorlar

Hoşgeldin, sefalar getirdin. a.s.

Aynen sohocum banada kimse yanaşmadı en ufak bi yorum bile yapmadılar :)) mesela bizim gelinimizde hamile.aynı haftadyız hatta bu kadar olur dimi bu arada :)) kıza iki hafta önce 2 li testte cinsiyetini söylemiş dr hemde o sormadan..kız demiş :)) biz daha beklicez sanırım..çatlıcam valla artıkkk :))

canım bende bir eczaneye gitmiştim... oradaki kadnda yeni doğum yapmış ozaman 13 haftalık hamileydim.. belli olmadı mı daha diye sordu hayır dedim sizin ne zaman olmuştu benim daha 10. hafta mı 11. hafta mı ozaman belli oldu dedim şaşırdım adam genetik uzmanıymış bebeğin bilmem nesinden anlıyormuş cinsiyeti :))) oluyor böle farklılıklar napalım bugüne kadar sabrettik bundan sonrada sabredeceğiz artık :)

göbişine oluyor mu? dolduruyor musun içini dolduracağımı bilsem ben de alacağım :)))

Yok :)) ama benim göbiş iyice belirdi valla.normalde vücut tipim ince ve normal kilolu olduğum için,benim gibilerde göbiş çabuk beliriverirmiş :) sanırım benimde ondan.ama tabii içini öle aman aman doldurcak kadar değil..zaten beyaz renkli ve uzun kollu penya tarzı.baharlık yanii..kısa bi süre sonra giyeriz heralde sohocum..ben iyice çıkmasını bekleyemicemm giyerim valla bana belli olmaz hihoyyyt

hoşgeldin şekeriim :)) ben de kayıt oldum bencede çok iyi bir uygulama... bende aşımı orada yaptırmayı düşünüyorum :)

Yok :)) ama benim göbiş iyice belirdi valla.normalde vücut tipim ince ve normal kilolu olduğum için,benim gibilerde göbiş çabuk beliriverirmiş :) sanırım benimde ondan.ama tabii içini öle aman aman doldurcak kadar değil..zaten beyaz renkli ve uzun kollu penya tarzı.baharlık yanii..kısa bi süre sonra giyeriz heralde sohocum..ben iyice çıkmasını bekleyemicemm giyerim valla bana belli olmaz hihoyyyt

ayy ne güzel.. inş. inş... bende yazın gelmesini ve renk renk üfül üfül elbiseler giymek istiyoruummmm.... çok seviyorum ben elbise giymeyi bir de göbekli olunca eminim çok daha yakışacaktır... opuyorumnanaktan

Hoşgeldin cnm..benimde bi gidp halletmem lazım sağlık ocağı işini.söylediğin iyi oldu.ilgili olmalarıda biraz şaşırtıcı ama neysee..:)) bende yaptırayım kaydımı..

Benım 5. ayda anca cıkcak galıba karnım.... bende ıstıyorum o tısortlerden... cok tatlı oluyo ya.. hem olmazsa ben alayım gobek yok ya hamıle oldugum ordan bellı olsun barı... mafoldumben

hoşgeldin canım
bisde seni özledik:emir_bebek:
herşey yolunda maşallah:))
ben daha gitmedim sağlık ocağına yaabilmiyorumkismile önümüzdeki ay dr a gidince sorup kayıt olucam bende çünkü aşılar çok önemliymiş dimi
peki sağlık ocağına kayıt olmazsak dr demezmi şu zaman şu aşı olunmalı diyebilmiyorumkismile

bende alıcam aybaşındaaabayanssulusmile kızılaydanbayanssulusmile
giyicem öyle tatlı tatlı:kedi:

ayy ne güzel.. inş. inş... bende yazın gelmesini ve renk renk üfül üfül elbiseler giymek istiyoruummmm.... çok seviyorum ben elbise giymeyi bir de göbekli olunca eminim çok daha yakışacaktır... opuyorumnanaktan

zemuszemusopuyorumnanaktan

Back
X