• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

canım ben normal doğum istiyorum. doktor da herşey normal dedi. 20. haftadan sonra normal doğum için egzersizler başlayacak. yüzme çatı açma rahatlama falan. doğum koçumuz da ayşe hanım. çok iyi bir bayan tanıştık bu gittiğimizde. tavsiye ediyorum her hastanede var.

canım yaa hafta sonları oluyor mu bunlar? hafta içi çalışıyorum ya benn :(

canım yaa hafta sonları oluyor mu bunlar? hafta içi çalışıyorum ya benn :(

haftada 6 gğn oluyo diye biliyorum cnm. gittiğin doktora sor istersen hastanede varsa ona göre yapabilirsin. haftada 1 gün bile gitmek iidir bence. bilinçli doğum en güzeli. yoksa zorlanırız çok yani. hayırlısı ile gelsinler de inşallahhhhkaydirigubbakcemile5

seymacım yaa sen şimdi bunları gönderince... aklım fikrim hepten karıştıııı... ayy napsam o da mı yapsam ben de bebeğime yaa ama kullanamaz diye de korkuyorum ooff kararsızım çok fena oldum şimdi bennnn :uhm: :uhm:

tatlım nıye kullanılmasın kı... bence kullanılır... ben bıde buyuyen karyola almayı dusunuyorum 15 yasına kadar kullansın dıye... hanı belkı ilk 1 yıl kullanamazsın ama bence sonra kullanılır... ben bebgımın kucaga alısmasını ıstemıyorum o yuzden bence sart...

Canım tebrikler.. nasıl hissediyorsun? yani nasıl oluyor anlatır mısın? ya bende akşamları birşeyler oluyor içimde ama anlamıyorum tam. biraz bahseder misin ilk nasıl hisettin?

tatlım ılk tam gobegımın yaklasık bı 5 cm altında hıssettım... boyle hanı seyırme derler ya ama baya kuvvetlı bı seyırmeydı.. sankı ıcerden bırı vuruyomus gıbı canım.. hanı damar atarya veya gozun seyırır.. ona benzıyo... hemen eşimin elını koydum bak kıpırdıyo dıye oda sasırdı... ozman dedı hanı bu ne gaz sansısnına ne bagırsak hareketıne benzemıyo demıstık... olelıkle anladık... sımıdde genellıkle gece yattımda cok hıssedıyorum sırt ustu yattıgımda ozman cok net oluyo...

canım ben normal doğum istiyorum. doktor da herşey normal dedi. 20. haftadan sonra normal doğum için egzersizler başlayacak. yüzme çatı açma rahatlama falan. doğum koçumuz da ayşe hanım. çok iyi bir bayan tanıştık bu gittiğimizde. tavsiye ediyorum her hastanede var.

yaa bende bilmiyodum, şimdi ben hastane değilde muayehaneye gidiyorum, bgi soriym doktora , ne diycek, bende normal doğum düşünüyorum bilmiyorumkismile

evet hıssedıyorum tatlım... dınlıyom devamlı... kocıste bıkez dınledı cok gzuel ya...

nasıl bişiy yani neye benziyo biraz anlatsana canım yaa ayy heyecanlandım.
ben de bazen kıpırtı hissdiyorum hafif hafif itme gibi ama nette bu haftalarda hissedemezsiniz gazdır o diye yazıo..kendi kendime uydurma kızım diyorum :)

tatlım nıye kullanılmasın kı... bence kullanılır... ben bıde buyuyen karyola almayı dusunuyorum 15 yasına kadar kullansın dıye... hanı belkı ilk 1 yıl kullanamazsın ama bence sonra kullanılır... ben bebgımın kucaga alısmasını ıstemıyorum o yuzden bence sart...

tatlım ılk tam gobegımın yaklasık bı 5 cm altında hıssettım... boyle hanı seyırme derler ya ama baya kuvvetlı bı seyırmeydı.. sankı ıcerden bırı vuruyomus gıbı canım.. hanı damar atarya veya gozun seyırır.. ona benzıyo... hemen eşimin elını koydum bak kıpırdıyo dıye oda sasırdı... ozman dedı hanı bu ne gaz sansısnına ne bagırsak hareketıne benzemıyo demıstık... olelıkle anladık... sımıdde genellıkle gece yattımda cok hıssedıyorum sırt ustu yattıgımda ozman cok net oluyo...

sositosositosositososito

evet evet evet işte benim hissettiğğim gibi aynı. ya ben damar seyirmesi sandım. sonra bağırsak hareketleri dedim ama onun gibi de değildi. ayyy bi dahakine babasına da dinletim bariii:lepi:

aaaaaaaaaaaaa

kıslar çok özledim hepinizi yaaaa.....
nasılsınız? nasıl bebişler yaaa....

ay çok heyecan yağtım yaaa canlarım benimmmmmm:dance::dance:

Canım benim, sen bizi boşver asıl sen nasılsın?

inşallah cnm ev değiştiriyoruz inşallah. yeni evimde yeni düzenimde hepinize merhaba diyeceğm inşallah...

kıslar bebiş hareketlerini hisseden var mı?
doktor bana erken hissedersin dedi iç karnım yok benim top gibi karnım dışarda ağrılarım da var. akşamları içimde bir kığırtıla oluyo ne oluyo anlamıyorum yaaa

İnşallah en yakın zamanda aramızda olursun. Ben artık herşeye tepki veren bir bebek annesiyim. Tatlı bir şeyler ye, uzan; o zaman daha çok hissedersin. Doğunca işimiz var bebişle.

haftada 6 gğn oluyo diye biliyorum cnm. gittiğin doktora sor istersen hastanede varsa ona göre yapabilirsin. haftada 1 gün bile gitmek iidir bence. bilinçli doğum en güzeli. yoksa zorlanırız çok yani. hayırlısı ile gelsinler de inşallahhhhkaydirigubbakcemile5

Egzersizler...? Hamile yogası yapacaktım ben de.

nasıl bişiy yani neye benziyo biraz anlatsana canım yaa ayy heyecanlandım.
ben de bazen kıpırtı hissdiyorum hafif hafif itme gibi ama nette bu haftalarda hissedemezsiniz gazdır o diye yazıo..kendi kendime uydurma kızım diyorum :)

canım öyle deme bana doktorum iç karnın yok bebek resmin karın dışında çabuk hisssedersin hareketlerini iyi dinle demişti ama ben bu kadar erken olacağını düşünmedim. bu hafta 3-4 kere oldu ama acaba dedim. şimdi anlıyorum gerçekten bebişimin hareketleriymiş demek ki:tomato:

ben kararsız kaldım şimdi emin diilim gaz mı meleğim mi kaydirigubbakcemile3

sitedeki resmi çaldım ne kötüyüm :jeyyar:

dimi kıslar yaaaa :))) gel beni ısır ısır bitir diyor sırf bu yüzden kız çocuk istiyorum toka takayım etek giydireyim diye...

böle mini etek giydiriyorlar bir de alttan bezi görünüyor ya bitiyorumm bitiyoruummm cokacimcoook

Aynen canım yaa şöyle katkat dantelli kilotlar var etekle giydirmeye bayılıyorum onlara mini mini elbiseler benim oldum olası kız bebekte merağım vardır bakalım artık...

canım öyle deme bana doktorum iç karnın yok bebek resmin karın dışında çabuk hisssedersin hareketlerini iyi dinle demişti ama ben bu kadar erken olacağını düşünmedim. bu hafta 3-4 kere oldu ama acaba dedim. şimdi anlıyorum gerçekten bebişimin hareketleriymiş demek ki:tomato:

ikili testimde doktorum bana da plesanta iç karına yapışık senin iç karnın geniş göbeğin çok belli olmayabilir bebek içeri doğru büyüyebilir demişti. o zaman aksine ben de daha geç mi hissederim anlamadım ki :S

ben kararsız kaldım şimdi emin diilim gaz mı meleğim mi kaydirigubbakcemile3

sitedeki resmi çaldım ne kötüyüm :jeyyar:

tatlım bunu en ıyı sen ayırt edebılırsın... bu bebgın harekelerınde bole devmalı arka arkaya oluyo pı pıt ptıt ptı dıye sonra hop duruyo sonra hemen yıne baslıyo... ya sole dıyelım kendı bagırsagının hareketını bılırsın nası oldugunu bu ondan bıraz daha ıcten gelenı

Canım benim, sen bizi boşver asıl sen nasılsın?

valla ben çok iyiyim cnm bel ağrılarım başladı. gece ayaklarımı topluyorum sabah kasıklarım çok ağrıyor o zamanda. valla bebişde çok ii maşallah. 12 martt randevumuz var inşallah cinsiyetini göreceğiz bakalım çok heyecanlıyım yaaa.... büyüdükçe daha çok hisseder oluyo insan. kendimi daha anaç hissediyorum artık. çok mutluyum yaaa.....
bir de koca bir göbüş daha şimdiden böyle valla ne yapacam bilemiyorum yaff...:hulya:

İnşallah en yakın zamanda aramızda olursun. Ben artık herşeye tepki veren bir bebek annesiyim. Tatlı bir şeyler ye, uzan; o zaman daha çok hissedersin. Doğunca işimiz var bebişle.

Egzersizler...? Hamile yogası yapacaktım ben de.

tatlı mı diyorsun canım
dur akşamları çok oluyo deniyim ama her zaman olmuyor daha 3-4 kere oldu. akşama da deniyim bakalımmm... ayy heyecan yaptım ne güzel yaa....

allahım canlarına can versin sağlık versin inşallahhhopuyorumnanaktan

ikili testimde doktorum bana da plesanta iç karına yapışık senin iç karnın geniş göbeğin çok belli olmayabilir bebek içeri doğru büyüyebilir demişti. o zaman aksine ben de daha geç mi hissederim anlamadım ki :S

hmmm olabilir canım ama doktoruna sor yine bana öyle dedi.

tatlı mı diyorsun canım
dur akşamları çok oluyo deniyim ama her zaman olmuyor daha 3-4 kere oldu. akşama da deniyim bakalımmm... ayy heyecan yaptım ne güzel yaa....

allahım canlarına can versin sağlık versin inşallahhhopuyorumnanaktan

Ay canım yaa :asigim: Ben sana mail attım mı cinsiyeti ile ilgili. Bizim doktora söyledik, "göremiyorum" dedi başta. Sonra dürtükledi dürtükledi bacaklarını açsın diye. "Tam emin değilim ama erkeğe benziyor" dedi. 3'lü teste girdim, orda poposu dönüktü, göremedi doktor.
İnşallah görürüsünüz cinsiyetini... boshayallersmile

Arkadaslar bu arada bı bılgı vereyım sıze... gecen gun bır hadıs okudum nette hamılelıkle ılgılı... hadıste dıyoduku: bı kavım gelmıs peygamber efendımıze cocuklarının cok cırkın oldugunu nası guzel cocuklara sahıp olabılceklerını sormuslar. Peygamberımız ıse hamıle olan kadınlarınıza soyleyın gebelıklerınde bol ayva ve hurma tuketsınler demıs....

Arkadaslar bu arada bı bılgı vereyım sıze... gecen gun bır hadıs okudum nette hamılelıkle ılgılı... hadıste dıyoduku: bı kavım gelmıs peygamber efendımıze cocuklarının cok cırkın oldugunu nası guzel cocuklara sahıp olabılceklerını sormuslar. Peygamberımız ıse hamıle olan kadınlarınıza soyleyın gebelıklerınde bol ayva ve hurma tuketsınler demıs....

kaynanam ümreye gidiyor 15 martta. bol bol hurma yerim. ayva pek sevmem ama yemeye çalışırım:D

kaynanam ümreye gidiyor 15 martta. bol bol hurma yerim. ayva pek sevmem ama yemeye çalışırım:D

ooo ne guzelll.. soyle nolur bızım ıcınde dua etsın... dogumlarımız kolay olsun ıns... saglıkla kucagımıza alalım bebsılerımızı...

annemin dediklerini yazıyorum:
bebeğinin hayırlı,nur yüzlü,efendi vs.. olmasını istiyorsan namaz kıl kızım bugünlerini boşa harcama biz zamanında yapmadık hamileyken açık saçık dolaştık..............namaz kıl dua et bebeğin hayırlı olsun namazdan sonraki duanda bebeğinle ilgli dua et allah kabul eder......
Daha şimdiden torununa sübhaneki öğreteceğinin hayallerini kurup çocuk söylermiş gibi taklit yapıo kopuyorum walla..
Bu arada anne karnında ruku yapan secdeye yatan bebekler görmüştüm bebekte anne karnında ibadet edermiş...

Back
X