• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

gercekten mı sey ama benım tum temızlık urunlerım gul uzerıne cok severım gul kokusunu... yumusatıcımdan yuzey temızleyıcıme kadar yaban gulu benım... ondanda bısı olur mu acaba...

yok canım ya sanmam
laf işte:))
ama ben tedbiren gerçeklerinden sakınınıyorum:))

kıslar yemek yediğiniz zaman hareketleniyor mu bıdıklar? kim neler yediğinde hareketlerini hissediyorsunuz? tatlı mı tuzlu mu?

yaa bende hiçbirşey yokkkkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kıslar yemek yediğiniz zaman hareketleniyor mu bıdıklar? kim neler yediğinde hareketlerini hissediyorsunuz? tatlı mı tuzlu mu?

Tatlı yediğimde kıprış kıprış oluyor minik tekvandocu bebişim. Hoş her halükarda oluyor artık ama tatlıda reaksiyonu daha çabuk alıyorum.

deme kız öyleeee :)) ayvayı yemiş olsak böyle mutlu olur bir de bebeğimiz olur muydu hiç :)))

Yok lokumum, ben evlendikten sonra ayvayı yemişler için diyorum, bizim için değil.

Tatlı yediğimde kıprış kıprış oluyor minik tekvandocu bebişim. Hoş her halükarda oluyor artık ama tatlıda reaksiyonu daha çabuk alıyorum.

Yok lokumum, ben evlendikten sonra ayvayı yemişler için diyorum, bizim için değil.

peki ozaman bayanssulusmile bayanssulusmile

Kıpraşmak deyince aklıma geldi: Bizim bir akrabamız var. Kızı 6 aylık hamile; kızı olacakmış. Geçenlerde gelmişlerdi bize. Bebeği tekmeliyordu ama ne tekme... Kıyafetinin üstünden görünüyordu darbeler akannehir . Çok garipti.

ayyy kızlar yaa akşama ne yemek yapıcam diye kara karaaa düşünüyorum aklıma canımın istediği hiçbişey gelmiyor :)) biraz yemek konuşsak çok canı isteyen olur mukine :))

az akıl verin yahuu :)

kızlar şimdi benım kafam seye takıldı... bebege oyun halısı alsak mı acaba? ne dersınız faydası olur mu?

Ama sımdı benım cocugum bana cekerse oyun halısı harıcınde heryerde oynar yanı.. napsam bılemedım...

Kıpraşmak deyince aklıma geldi: Bizim bir akrabamız var. Kızı 6 aylık hamile; kızı olacakmış. Geçenlerde gelmişlerdi bize. Bebeği tekmeliyordu ama ne tekme... Kıyafetinin üstünden görünüyordu darbeler akannehir . Çok garipti.

ayy evet canım eczanedeki bayan da söyledi bana aynısını :) müşterilerle konuştuğum sırada bi başlıyordu müşterilerde aaaa karnınız kıpırdıyoooorrr deyip şaşırıyorlardı dio :)))

olsun olsun.. kocalarımızda faydalansın biraz dimi ama :)) hep bana hep bana olmass opuyorumnanaktan

kızlar şimdi benım kafam seye takıldı... bebege oyun halısı alsak mı acaba? ne dersınız faydası olur mu?

Ama sımdı benım cocugum bana cekerse oyun halısı harıcınde heryerde oynar yanı.. napsam bılemedım...

okadar paraya gerek yok diye düşünüyorum ben.elinden dikiş gelen bi yakının varsa kumaş alıp içine elyaf serip hoş bi oyun halısı yapabilirsin.çok cicili kumaşlar satılıyor.
netten aratabilirsin ben birkaçtane el yapımı görmüştüm.

ben kendim yapmayı planlıyorum.

erkeklerin hareketleri daha çabuk belli oluyormuş diyorlar.

Öyle oluyormuş nedense... kaydirigubbakcemile2

ayy evet canım eczanedeki bayan da söyledi bana aynısını :) müşterilerle konuştuğum sırada bi başlıyordu müşterilerde aaaa karnınız kıpırdıyoooorrr deyip şaşırıyorlardı dio :)))

olsun olsun.. kocalarımızda faydalansın biraz dimi ama :)) hep bana hep bana olmass opuyorumnanaktan

Hatta demişti ki kız: "kimin sevdiğini anlıyormuş bebek. Babası ya da annesi sevince tepki veriyormuş ama yabancı birinde kıpırdamıyormuş.
akannehir

Kızlar ben yarın yokum. Yarın mahkemem var bildiğiniz üzere. Yahu bana mahkeme celbi geldi yarın sabah için; sonra da karar geldi, geçen ayın 28'inde çıkmış. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu anlamadım.

okadar paraya gerek yok diye düşünüyorum ben.elinden dikiş gelen bi yakının varsa kumaş alıp içine elyaf serip hoş bi oyun halısı yapabilirsin.çok cicili kumaşlar satılıyor.
netten aratabilirsin ben birkaçtane el yapımı görmüştüm.

ben kendim yapmayı planlıyorum.

aaaa ttalım supermıs ya kendım yapabılırım hıc dusunmemıstım ya cok cok sagol... olmadı bı battanıye acaryım altına oynasın dursun:D

Back
X