canımcım hoşgeldinn
oo bir erkek daha geliyorrrr
hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım inşallahopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar..bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarada tebrikler..allah sağlıkla doğumlar nasip etsin..erkek bebişler iyice artıyor sanırım..:))
merhaba kızlar.
herkes iyi maşallah allahım dahada iyi etsin.yarın kandil biliyorsunuz.bol bol tüm bebek bekleyenlere,isteyenlere annelere dua edelim
Kandil 25 şubat değil mi??
SLm kızlar ben aranızda yeniyim listeye eklenmişim hallisna ççok teşekkür ederim bakalım bebeklerimize kavuşucamız bu yolda bizleri neler bekliyor...hepimize rabbim yardım etsin...Çocuğu olmayanlara kandil dışında da o kadar dua ediorum ki çünkü bu bambaşşka duyguyu her bayanın yasaması gerektiğine inanıorum hak ettiğini düşünüorum...Ama tabiki yarın daha çk edicem hayırlı gnler hepinize...
Kandil 25 şubat değil mi??
mevlid kandili peygamber efendimiz(sav)in doğum gecesi.inşallah bizlerde onun yolunda onun ahlakı ile ahlaklanmış evlatlar doğururuz öyle yetiştirebiliriz.
SLm kızlar ben aranızda yeniyim listeye eklenmişim hallisna ççok teşekkür ederim bakalım bebeklerimize kavuşucamız bu yolda bizleri neler bekliyor...hepimize rabbim yardım etsin...Çocuğu olmayanlara kandil dışında da o kadar dua ediorum ki çünkü bu bambaşşka duyguyu her bayanın yasaması gerektiğine inanıorum hak ettiğini düşünüorum...Ama tabiki yarın daha çk edicem hayırlı gnler hepinize...
selam canlar tekrar... yeni gelen arkadaşım hoşgeldin sefalar getirdin... su gibi bir hamilelik geçir inş. :)) bizden de hiç ayrılma... :))) ben de cumartesi doktora gitmeye karar verdim yani eşimle verdik inş. benim bebeiş totosunu dönmezde pıtısını gösterir bize :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?