2010 Ağustos Anneleri

canımcım hoşgeldinn
oo bir erkek daha geliyorrrr
hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım inşallahopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim saolasın canım allah cumlemızınkını hayırlısıyla saglıklıca kucagımıza vermeyı nasıp etsın

şeymaaaa.... burun tıkanıklığında bebeklere ve hamilelere deniz suyu çözeltisi veriliyor bildiğim kadarıyla..
doktor seni muayene ederken aklı nerdeymiş acaba... cahil olsan bilmesen güvenip kullanacaksın ilacı!
ahh bazı ilgisiz doktorlar yokmuu klava: klava: klava:

Merhaba arkadaşlar..bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarada tebrikler..allah sağlıkla doğumlar nasip etsin..erkek bebişler iyice artıyor sanırım..:))

merhaba kızlar.
herkes iyi maşallah allahım dahada iyi etsin.yarın kandil biliyorsunuz.bol bol tüm bebek bekleyenlere,isteyenlere annelere dua edelim

Merhaba arkadaşlar..bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarada tebrikler..allah sağlıkla doğumlar nasip etsin..erkek bebişler iyice artıyor sanırım..:))

merhaba canım hoşgeldinnn

merhaba kızlar.
herkes iyi maşallah allahım dahada iyi etsin.yarın kandil biliyorsunuz.bol bol tüm bebek bekleyenlere,isteyenlere annelere dua edelim

selam canım sende hoşgeldin nasılsın
evet çok şükür bir kandili daha görücez
bizim için şükür ve dua zamanı hepimiz birbirimizin duacısı oluruz inşallah

mevlid kandili peygamber efendimiz(sav)in doğum gecesi.inşallah bizlerde onun yolunda onun ahlakı ile ahlaklanmış evlatlar doğururuz öyle yetiştirebiliriz.

SLm kızlar ben aranızda yeniyim listeye eklenmişim hallisna ççok teşekkür ederim bakalım bebeklerimize kavuşucamız bu yolda bizleri neler bekliyor...hepimize rabbim yardım etsin...Çocuğu olmayanlara kandil dışında da o kadar dua ediorum ki çünkü bu bambaşşka duyguyu her bayanın yasaması gerektiğine inanıorum hak ettiğini düşünüorum...Ama tabiki yarın daha çk edicem hayırlı gnler hepinize...

Aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin. İyi dileklerin için teşekkürler...

Pardon arkadaşlar, hala kendime gelemedim tam. Sözlüğe de takıldım, kafa iyice karıştı. Günleri karıştırıyorum...

Kandil 25 şubat değil mi??

evet bebikim yarın:))

mevlid kandili peygamber efendimiz(sav)in doğum gecesi.inşallah bizlerde onun yolunda onun ahlakı ile ahlaklanmış evlatlar doğururuz öyle yetiştirebiliriz.

amin inşallah

selam canım hoşgeldin sende aramıza güzel paylaşımlaraaabayanssulusmile

selam canlar tekrar... yeni gelen arkadaşım hoşgeldin sefalar getirdin... su gibi bir hamilelik geçir inş. :)) bizden de hiç ayrılma... :))) ben de cumartesi doktora gitmeye karar verdim yani eşimle verdik inş. benim bebeiş totosunu dönmezde pıtısını gösterir bize :)))

hadi allah gönLüne göre versin inŞ.içinden geçen kız-erkek vardır mutlaka kaydirigubbakcemile2

ay bu arada hoşbulduk yazmayı unutmuşum,bir de güzel dileğin için teşekkür ederim cok saol sende ve hepinizde inş...hep birlikte sağlıkla inş..gecirelim günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…