bu hani sizi yolda bırakmam diyen doktor değil miydi?hallisnaaaaaa benim doktorum doğum iznine çıktı biliyor musuuuunnn??? mafoldumben mafoldumben şimdi başka bir doktora gidicem... inş. ters suratsız bir kadın değildir... :Saruboceq:
bu hani sizi yolda bırakmam diyen doktor değil miydi?lmaz:
neyseki son zamanlarında bırakmamış tatlımmm ona da şükür...
ama kötü olmuş.. yeni hasta takibine başlamayıp elindekileri bitirseymiş keşke!klava:
bu gidişle topikte para toplayıp usg cihazı alacağım zati..boshayallersmile
her istediğinizde bebişlerinizi gösteririm.. doğumuda yaparız yerimseniben
az sıcak su makas işlem tamamkaydirigubbakcemile5
slm kızlar bahsettim sınavım vardı hatırlayanlar olur
geçmişim öyle mutluyum kiiiiiiiiiiiii:dance::dance::dance:
diplomamı almaya kızımla beraber gidicem:hooray::hooray:
ben de bu hız varken neler yaparım nelerrrr
biri beni durdursunnnalkisalkisalkis
Günaydın arkadaşlar... Nasılsınız bugün? İyisinizdir inşallah?
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün gece çok ağır bir kriz geçirdim. En son panik atak krizini 4 sene önce geçirmiştim, anlayamadım ne olduğunu o yüzden en başta. Bebeğime bir şey oluyor sandım. Şimdi üstümden kamyon geçmiş gibi.
,canlarım selamlar herkesler maşallah süperler hep böyle olalım inşallah
yeni gelen arkadaşımız aysunelmas hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım
cinsiyetini öğrenen arkadaşım onat gözün aydın sendende bir erkek geldi maşallah topiki pipililer bastı
canım çok tebrik ederim başaracağını tahmin etmiştim azmin elinden zafer kurtulamaz canım
canım çok çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah canım
Ya kızlar, dün gece kriz geçirdiğimden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Bir sorun olmamıştır değil mi?
canlarım selamlar herkesler maşallah süperler hep böyle olalım inşallah
yeni gelen arkadaşımız aysunelmas hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım
cinsiyetini öğrenen arkadaşım onat gözün aydın sendende bir erkek geldi maşallah topiki pipililer bastı
canım çok tebrik ederim başaracağını tahmin etmiştim azmin elinden zafer kurtulamaz canım
canım çok çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah canım
usg güsel makasssssssaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrr :)eyvahedigeldismilebu hani sizi yolda bırakmam diyen doktor değil miydi?lmaz:
ama kötü olmuş.. yeni hasta takibine başlamayıp elindekileri bitirseymiş keşke!klava:
sitareee hoşgeldinnnn:)
Eneee (hallisnaya yazdın ama kusura bakma), şansa bak. Ondan erkek doktora gidiyorum sanırım. Sadece az hastası olduğu için değil, içgüdüsel sanırım. bilmiyorumkismile
bu hani sizi yolda bırakmam diyen doktor değil miydi?lmaz:
Ya kızlar, dün gece kriz geçirdiğimden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Bir sorun olmamıştır değil mi?
Ben çıkıyorum arkadaşlar, kendimi çok kötü hissediyorum... Kendinize iyi bakın.
herkese merhaba
arkadaşlar sizin bulantılarınız devam ediyormu? benim bulantı değil ama koku hassasiyetinden aşırı çıkarmam oluyor. birde sizler bebeğinizin hareketleriniz hisstmeye başladınız mı?
herkese merhaba
arkadaşlar sizin bulantılarınız devam ediyormu? benim bulantı değil ama koku hassasiyetinden aşırı çıkarmam oluyor. birde sizler bebeğinizin hareketleriniz hisstmeye başladınız mı?
Ben çıkıyorum arkadaşlar, kendimi çok kötü hissediyorum... Kendinize iyi bakın.
herkese merhaba
,
merhaba canım hoşgeldin
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?