2010 Ağustos Anneleri

sagol sohocum.o merhemi surdukten sonra tamamen duzeldimi?

canım evet sen zorlayana kadar iyiliğini sürdürüyor ama herhangi bir nedenle tekrar zorlarsan tekrar açılıyor... sen kendini zorlamamaya bak ki normal şartlarda biliyorsun zorlamadan yapabiliyorsun ama şuan hamilelik yüzünden benim için pek uygun değil bu... sende geçene kadar ki bugün yarın geçer o şişlik biraz sık dişini iyileşince herşey eskisi gibi oluyor merak etme...

saol canım... :) inş. doktor yanılmamıştır ve kızdır... :) bana da martın son haftasına randevu verdi detaylı ultrason için :) ozaman kesinleşir artık :))

çok sağolun arkadaşlar darısı sizlerin başına ben şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz kocaman öpüldünüz:ecrin_bebek:

takrar sagol sohocum.ben bir eczaneye gidip merhem alayim.insallah duzelir..

canım benim sende girdin cinsiyetini öğrenenler kervanına:))
çok sevindim canım hayırlı olsun erkekin Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
darısı başıma ayy sizlerin belli oldukça çatlayacağım bende meraktan halbuki hiç acelem yoktuukaydirigubbakcemile3

Burcuuuu kayinvalidemler gelmekten vazgecmis :) baska zaman buyursunlar gelsinler artik ne diyeyim :))) ayy cok rahatladimm :) raha rahat yatip uzanabilirimmm :))

canım benim gözün aydın allahım gönlüne göre verdi canım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
canım gözün aydın allahım hayırlı haberlerin devamını nasip etsin inşallah
allahım ona biran önce şifa versin sevdiklerine bağaşlasın canım gencecik daha allahım yardım etsin hep yanında olsun inşallah sende fazla kendini üzmemeye çalış bebeğin için bu şart canım

canım seninde gözün aydın allahım oğluşuna sağlık sıhhat versi canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım ne güzel canım oğluş kesinleşmiş darısı benim başıma inşallah iki kontroldede erkeke benziyor dedi ama kesini duayamadık bir türlü canım 10 martta randevum var hayırlısı bakalım

canım benim sende öğreneceksin merak etme allahım sağlıklı haberler almayı nasip etsin canım

Burcuuuu kayinvalidemler gelmekten vazgecmis :) baska zaman buyursunlar gelsinler artik ne diyeyim :))) ayy cok rahatladimm :) raha rahat yatip uzanabilirimmm :))

zemuszemuszemuszemus
tabi canım ne diyelim zemuszemus
paşa gönülleri bilirrrzemuszemus
uzan tatlım uzan da dinlen zaten erken kalktın opuyorumnanaktan

amin canım inşallah hepimize
hoşgeldin nasılsın canımmm

ohhhhh gözün aydın canım rahat rahat prensesinle vakit geçir dinlen canım

Ayy canim saol cok tesekkur ederim :) kizimle tembellik yapiyoruz bir yatti mi insanin cani kalkmak istemiyor ki :) bu arada benim kiz icin kiz ismi bulmam lazim yaa tek secenek yetmez :) aklinda bisey var mi canim senin?

pööfffff yaaa...
çok sıkıcı birgünnnn...
midem de bulanyooo hiçç halimm yokk..
hava da çok kötü!kafamçokkarıştı

ayyyyyy kızımın arkadaşları çoğalıyorrrr..
canım gözünaydınnn.. prensesin tekrar annesinin dünyasına da hoşgeldi topiğimize de.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ayyyy canim benim hallisnam sagolasinn :) ben de diyordum gelmis simdi bana yazar diye :) tatli arkadasim benim. Ins kesindir ki ben kesin olduguna inaniyorum :) simdi tek problem ismine karar vermek :) sen biseyler dusundun mu? Cok optumm kizim yerine de hosbulduk diyorum :)))

kızlar ben geldım....

cok mutluyum cok cok cok...

geldık doktorumuzudan... bebegımın durumu cok ıyı kılosu 136 gr olmus boyuda 9cm dedı doktor.. gayet herseyı normal dedı... kalbı nası hızlı atıyodu... ve ellerı ensesınde keyıf yapıyodu... cınsıyetımızde bellı oldu kesın artık...
KIZIM OLUCAK:):) ıns... cok mutluyum....

tatlım tebrıkederım... cok mutlu oldum... işte bugun kız gunu masallah... özlemım cok sevındım ya... mutlulugum katlandı...

MAŞALLAH... gözünaydın canım...
bu kızlar baskın çıkacak görün bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…