2010 Ağustos Anneleri

Heheheh evet geçmişi okuyodum ben de valla. :) Nasılsın dmtumt84 ? Ben cinsiyeti öğrendim bu arada.Sen ne zaman öğreniceksin ? :)

sağol cnm,inş önemli değildir,dr.a gitmeme daha çok var,en az 2 hafta
olmazsa ararım artık ne :çok üzgünüm:yapalım

Günaydınn kılzarr.. cınsyetını ogrenenlerrrrı tebrık edıyorum gozunuz aydınnn..Allahım gonlune gore wersın herkesin..benmıde %90 kızdI ama sımdı merak edıyorum degısme ıhtımalı olabılrmı dıyee:)) 4 marta randewu alıcam 3 lu testmızde yapılcak OZMN TM 16 HAFTA OLUYOR... onu gormek ıcın sabırsızlanıyorum.. mıniiiik prensesımm benım...

Son düzenleme:
günaydın canlarr
hepinize güzel bir gün güzel hafta sonları dilerimmm
çok hareketli bir gece geçirmişsinizzz
opuyorumnanaktan

merhaba canımcımm:))
sonuçların temizmiş çok sevindim prensesinde geliyor ne güzel bayanssulusmile
maşallah canım
zaten ben diyorum yaşadığımız hayatta en büyük mucizeyi gerçekletiriyoruz içimizde bir canlı oluşuyor Allah ıma binlerce şüküürrrr

selam canım uzunnn zamandır yoktun ama herşey yolundaymış maşallah :)
bende ev taşıcam hemde mayıs gibi ağırlaşmış olacağım o zamanda ama artık başta Allah sonrada annemler yardımcın olsun

merhaba canım ben daha yavruma hiçbişey almadım yaa
artık bu ay cinsiyet öğreneyimde başlayalım dimi badiler tulumlar falan almayaaopuyorumnanaktan

herkese merhabalar uzun zamandır bakamadım yakın arkadaşımın rahatsızlığı onun üzüntüsü cnm hiç bişe yapmak istemiyor aklım hep onda...

umarım herkesler iyidir bi sorun yoktur kimsede biz dün 3 lü test için kan verdik oğlumu gördük şimdi sonuç bekliycez...

canım günaydın sonuçlar iyidir inşallah canım bişey yoktur
hayırdır tatlım arkadaşına ne oldu nedir rahatsızlığı

Selamlaaaarrr kizlaaarrr :) hala gunaydin diyebilirim sanirim :) bende 1 saat once doktordan geldim :) cok sukur bebegimiz cok iyi yerinde durmuyor kipir kipir masallah :) bebek cok rahatti bacaklarini da bir acti bir actiiii :) doktor erkek olduguna dair bisey goremiyorum benim ilk dusuncem kiz oldugu yonunde dedi ama yine burasi cok net degil ben kesin kiz diyemiyorum dedi. 20-22 haftalar arasi detayli ultrason testimiz var ozaman orada kesinlesir dedi. Ben simdilik %60 kiz diyebiliyorum dedi ama bebek cok guzel gosterdi kendi tam o arada orda bisi gordugumu sandim ama doktor o kordonu dedi :)) ama bana gore bebisimm %95 kiz :)) hallisnam senin kisa arkadas geliyor :) dogumu da ayni gun yaptik mi daha ayrilmazlar :))
Kizlar bu arada biraz once gorumcemle gorustum ona da anlattim detaylari neyse onunda bir arkadasi var 8 aylik cocugu var beni solemis gorumcem detayli ultrasona girecek diye o da o detayli cok iyi herseyini gorebiliorsun bebegin ama renkli ultrasona girmesin onun ses dalgalari cok yuksek oldugundan bebekte ileride sorunlara yol acabiliyormus bana doktorum onermedi demis. Kisceler bilmiyorum dogru bilmiyorum yanlis ama sizinle de paylasayim dedim :) benden bu kadar galiba benim de prensesim oluyor :) cok optum sizleri :))

canım canım arkadaşım çok sevindimmbayanssulusmile
bi prenses dahaaabayanssulusmile
sağlığı yerindeymiş maşallah Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımmmopuyorumnanaktan
öpüyorum seni ve prensesiniiiopuyorumnanaktan

Eveeeeet işte bu kadar benim dediğim gibi KIIIIIZZZ bebiş.Hayırlı uğurlu olsun tatlım sonra yazıcam yine öptm

Canim benim caniimm cok sagol :) Allah tez zamanda sana da guzel haberler almayi nasip etsin :) seni ve seymayi cok merak ediyorum :)) seyma da gelse de ogrensek alsak hayirli haberleri :) sizinkiler de kiz olursa anaaammm :))) bence kizlar bu aydan sonra cogalmaya baslayacak :)

Ayyy bu arada cok sinirliyim kayinvalidemler gelecekmis oofff daha gecen hafta ordaydik yaaa... Hic anlayis gostermiyorlar zaten calisiyorumm hafta ici bugunde 7 de uyandim kontrol var diye neden yaaa neden offff ben bole sey gormedimm.. Kendi keyifleri icin cok canimi sktilar... Birakalim dinlensin ders calissin isleri vardir halletsin hic dusunce yok ((

canım günaydın sonuçlar iyidir inşallah canım bişey yoktur
hayırdır tatlım arkadaşına ne oldu nedir rahatsızlığı

ultrason sonuçlarımız gayet iyi çıktı inş. kanda öle çıkar...

arkadaşım hatta kardeşim ciğerinde bi kitle çıkmıştı ameliyat olmuştu hatta biyopsi sonuçları temiz çıktı diye burda sizlerlede paylaşmıştım ama o kitlenin tamamen alınması gerekiyormuş 2. ameliyatı olmak istemiyordu doktoru ikna etmiş ve sadece ablasına haber vererek pazartesi gidip ameliyat olmuş... ameliyatta atardamarı patlamış 2. by pass ameliyatı olmak zorunda kalmış damardan kaynaklanan bi nedenle böbreklere kan gitmemeye başlamış böbrekler çalşmayınca bagırsaklar çalışmıyor karaciğer enzimleri yüksek cıkıyor karaciğer tek başına savaşıyor ve yoğun bakımda doktorların yapabileceğimiz hiçbirşey yok Allahtan ümit kesilmez demesi beni kahrediyor 27 yaşında 9 aylık evli yaşam dolu çok güçlü olan canım kardeşimi inş. Allah bizlere bağışlar...

işte günlerdir beynimi bu kemiriyor ve bana istanbula gidicem kontrole 1 hafta sonra yanındayım dedi en son bana ameliyat olacağını söylemek istememiş stres yapmıyım diye

bu arada özlemcim hayırlı olsun kızçen zaten sen hep öle hissediyordun sanırım kim ne hissedersede öle çıkıyor...

çok geçmiş olsun canım üzüldüm arkadaşına inşallah kısa sürede iyileşir ayağa kalkar.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…