- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
Canım, benim karnımda bir uyuşukluk olmuyor. İlk defa senden duyuyorum ama her hamilelikte aynı belirtiler olmaz derdi annem. Doktorum da söylemişti. Ben duydupum birşeyi sormuştum o da herkesin hamileliği farklı olur demişti. Endişelenme inşallah kötü birşey değildir. Bebiş büyüyor ya ondandır büyük ihtimal...
herkese selammmmmmmm....
ben geldimmm ama geçmişi okumalıyım 2gün birikti:)
3'lü test için kan verdim haftaya sonuç çıkıyor.. usg de şükür herşey normaldi.. kız olduğu tescillendi:)
bebik ağzını açıp kapatıyordu.. doktor ağzını kapatıp açarken kendi suynu yutuyor dedi bu su ciğer gelişimi için gerekliymiş.. ne değişik.. ne mucizevi..
herkese slm
öncelikle geçmiş mevlit kandiliniz mübarek olsun.allah ettiğinz tüm dualarınızı kabul etsin.
uzun süredir taşınmadan dolayı giremedim şimdi yeni evede henüz net bağlanmadı .ancak akşamları eşim gelirse onun 3G si ile işi yoksa girip okuyabiliyorum
sayfa 1400'den itibaren okudum:)
tüm cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim.allah hayırlısı ile kucaklara almayıda nasip etsin ...
halisnacım senin haberini de şimdi okudum maşallah diyorum prensese..
bana gelince bu taşınma olayı acayip yordu kızlar ...
sanki ayakta durunca ayaklarımın altına bıçak splamışlar gibi oldu sürekli.gerçi annem ve teyzemden allah razı olsun hem temizledi hemde yeni evi yerleştirdiler.haklarını ödeyemem hele annemin
21 şubatta 3lü test için kontrole gittik bu güzel haber:)
teyzeleri bu kez babasıda görsün en son kese olarak gördü diye sabah 9 da idi randevumuz.
giderken çikolata yedim göreyim diye ama gittik çikolata yarım saat sonra kana karıştığı için gayet uyuyan parmak emen bi minnoş ile karşılaşık.
midesi ,idrar kesesi,ikili kol bacak kemikleri oluşmuş herşey haftasına göre tammış şükür
bize döndü popoyu kaldırdı uzun bacaklarıda dayadı karnıma gösterene aşk olsun.
doktor sallıyo sallıyo banamısın demiyo bi babasına el salladı o kadar:)
ağzını açıp kapatıyordu hemen o anı 4 boyutlu ile fotoğraflandırdı doktor...
16 hafta 4 günlüktü gittimizde doktor dedi nasılsa 2 li temizdi 4 lü zaten üçlünün geişmişi direk 4 lü yapalım boşuna para ödemeyin:)
bugunde aradı 4 lü sonucunu iletti herşey yolunda sorun yok dedi.
ama biz cinsiyeti görmedimiz için tabi uyuz olduk çünkü sürekli rüyamda erkek bebiş görüyorum ve hep oyle hayal edip sesleniyorum.
artık kesinleşsin istedik oda 1 martta saat 1 de önceden çikolata yiyip gelin kesinleştirelim dedi.
pazartesi yeniden gidicem
Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız?
Öncelikle geçmiş mevlüd kandiliniz mübarek olsun. Allahım bütün dualarınızı kabul eylesin inşallah.
Biz iki gündür baya hareketliyiz. Babamız bugün de hareketlerini hissetti. Artık kasıklarımın neresinde olup hareket ettiğini bile anlıyorum çok müthiş birşey. Bugün alışveriş yaparken hareketlendi. Yürümekte zorlandım birşey olacak diye endişe ettim. Ama iyiyiz çok şükür. Bugün yine 2 tane çıtçıtlı kolsuz bady aldık üzerinde tom ve jerry var. Cinsiyeti belli olmadığı için sarı ve turuncu beyaz çizgili aldık. Bir sürü cicimiz oldu yaaa... Resmini çekip bir ara koyacağım. Ben diğer resimlere bakamadım inşallah onlara da bakacağım. Şİmdi gidiyorum inşallah tez vakitte görüşmek üzere. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...
Hoşçakalın...
herkese merhabalar uzun zamandır bakamadım yakın arkadaşımın rahatsızlığı onun üzüntüsü cnm hiç bişe yapmak istemiyor aklım hep onda...
umarım herkesler iyidir bi sorun yoktur kimsede biz dün 3 lü test için kan verdik oğlumu gördük şimdi sonuç bekliycez...
Selamlaaaarrr kizlaaarrr :) hala gunaydin diyebilirim sanirim :) bende 1 saat once doktordan geldim :) cok sukur bebegimiz cok iyi yerinde durmuyor kipir kipir masallah :) bebek cok rahatti bacaklarini da bir acti bir actiiii :) doktor erkek olduguna dair bisey goremiyorum benim ilk dusuncem kiz oldugu yonunde dedi ama yine burasi cok net degil ben kesin kiz diyemiyorum dedi. 20-22 haftalar arasi detayli ultrason testimiz var ozaman orada kesinlesir dedi. Ben simdilik %60 kiz diyebiliyorum dedi ama bebek cok guzel gosterdi kendi tam o arada orda bisi gordugumu sandim ama doktor o kordonu dedi :)) ama bana gore bebisimm %95 kiz :)) hallisnam senin kisa arkadas geliyor :) dogumu da ayni gun yaptik mi daha ayrilmazlar :))
Kizlar bu arada biraz once gorumcemle gorustum ona da anlattim detaylari neyse onunda bir arkadasi var 8 aylik cocugu var beni solemis gorumcem detayli ultrasona girecek diye o da o detayli cok iyi herseyini gorebiliorsun bebegin ama renkli ultrasona girmesin onun ses dalgalari cok yuksek oldugundan bebekte ileride sorunlara yol acabiliyormus bana doktorum onermedi demis. Kisceler bilmiyorum dogru bilmiyorum yanlis ama sizinle de paylasayim dedim :) benden bu kadar galiba benim de prensesim oluyor :) cok optum sizleri :))
Selamlaaaarrr kizlaaarrr :) hala gunaydin diyebilirim sanirim :) bende 1 saat once doktordan geldim :) cok sukur bebegimiz cok iyi yerinde durmuyor kipir kipir masallah :) bebek cok rahatti bacaklarini da bir acti bir actiiii :) doktor erkek olduguna dair bisey goremiyorum benim ilk dusuncem kiz oldugu yonunde dedi ama yine burasi cok net degil ben kesin kiz diyemiyorum dedi. 20-22 haftalar arasi detayli ultrason testimiz var ozaman orada kesinlesir dedi. Ben simdilik %60 kiz diyebiliyorum dedi ama bebek cok guzel gosterdi kendi tam o arada orda bisi gordugumu sandim ama doktor o kordonu dedi :)) ama bana gore bebisimm %95 kiz :)) hallisnam senin kisa arkadas geliyor :) dogumu da ayni gun yaptik mi daha ayrilmazlar :))
Kizlar bu arada biraz once gorumcemle gorustum ona da anlattim detaylari neyse onunda bir arkadasi var 8 aylik cocugu var beni solemis gorumcem detayli ultrasona girecek diye o da o detayli cok iyi herseyini gorebiliorsun bebegin ama renkli ultrasona girmesin onun ses dalgalari cok yuksek oldugundan bebekte ileride sorunlara yol acabiliyormus bana doktorum onermedi demis. Kisceler bilmiyorum dogru bilmiyorum yanlis ama sizinle de paylasayim dedim :) benden bu kadar galiba benim de prensesim oluyor :) cok optum sizleri :))
canım canım arkadaşım çok sevindimmbayanssulusmile
bi prenses dahaaabayanssulusmile
sağlığı yerindeymiş maşallah Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımmmopuyorumnanaktan
öpüyorum seni ve prensesiniiiopuyorumnanaktan
canım günaydın sonuçlar iyidir inşallah canım bişey yoktur
hayırdır tatlım arkadaşına ne oldu nedir rahatsızlığı
Eveeeeet işte bu kadar benim dediğim gibi KIIIIIZZZ bebiş.Hayırlı uğurlu olsun tatlım sonra yazıcam yine öptm
çok geçmiş olsun canım üzüldüm arkadaşına inşallah kısa sürede iyileşir ayağa kalkar.:Saruboceq:ultrason sonuçlarımız gayet iyi çıktı inş. kanda öle çıkar...
arkadaşım hatta kardeşim ciğerinde bi kitle çıkmıştı ameliyat olmuştu hatta biyopsi sonuçları temiz çıktı diye burda sizlerlede paylaşmıştım ama o kitlenin tamamen alınması gerekiyormuş 2. ameliyatı olmak istemiyordu doktoru ikna etmiş ve sadece ablasına haber vererek pazartesi gidip ameliyat olmuş... ameliyatta atardamarı patlamış 2. by pass ameliyatı olmak zorunda kalmış damardan kaynaklanan bi nedenle böbreklere kan gitmemeye başlamış böbrekler çalşmayınca bagırsaklar çalışmıyor karaciğer enzimleri yüksek cıkıyor karaciğer tek başına savaşıyor ve yoğun bakımda doktorların yapabileceğimiz hiçbirşey yok Allahtan ümit kesilmez demesi beni kahrediyor 27 yaşında 9 aylık evli yaşam dolu çok güçlü olan canım kardeşimi inş. Allah bizlere bağışlar...
işte günlerdir beynimi bu kemiriyor ve bana istanbula gidicem kontrole 1 hafta sonra yanındayım dedi en son bana ameliyat olacağını söylemek istememiş stres yapmıyım diye
bu arada özlemcim hayırlı olsun kızçen zaten sen hep öle hissediyordun sanırım kim ne hissedersede öle çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?