- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
Dün "Cold Case"i izlerken reklamını gördüm; pazartesiden perşembeye olmuş yine. 9, 13, 17'ydi yanlış hatırlamıyorsam. 13'dekini izleyeceğim. Süper dizi ya neresini sevmiyorlar anlamıyorum. Hem heyecanlı, hem romantik, akıl oyunları, entrika herşey mevcut. Ne anlar erkekler; benim eşim de "kurtlar vadisi"ni hiç kaçırmaz. Hatta kendisi bir çeşit "polat alemdar"dır. Allah tarafından öyle yaratılmış, sanırım adamın karakterini yakın buluyor kendine.
Ben de kendimi "Gabriel"e (Eva Longoria) yakın hissediyorum. Boyum posum da benziyor, canlandırdığı karaktere de benziyorum.
hımmm ıyı ya bende ızleyeyım ozman bugun... ben artık bıde eskısı gıbı dızıde seyretmıyorum kı kardesım bı bu var bıde cumaları melekler korusun gabrıel bu arada cok gzuel ya ben cok begenıyorum onu fızıgını
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: SÜPERMİŞŞŞŞŞŞ:roflol::roflol:
eeee kımın kocası kıslar... hatta eşimin halası bıgun sey dedı bana sen yıgenımı bakıslarınlamı korkutuyosun dedı.. hıc farketmemısım ben kızınca esıme bı bakıyomusum bı bakıyomusum kaydirigubbakcemile3 sonra ddıkı halam ıyı yapıyosun cunku bende ole bakısım yeter diyo