• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Dün "Cold Case"i izlerken reklamını gördüm; pazartesiden perşembeye olmuş yine. 9, 13, 17'ydi yanlış hatırlamıyorsam. 13'dekini izleyeceğim. Süper dizi ya neresini sevmiyorlar anlamıyorum. Hem heyecanlı, hem romantik, akıl oyunları, entrika herşey mevcut. Ne anlar erkekler; benim eşim de "kurtlar vadisi"ni hiç kaçırmaz. Hatta kendisi bir çeşit "polat alemdar"dır. Allah tarafından öyle yaratılmış, sanırım adamın karakterini yakın buluyor kendine.
Ben de kendimi "Gabriel"e (Eva Longoria) yakın hissediyorum. Boyum posum da benziyor, canlandırdığı karaktere de benziyorum.

hımmm ıyı ya bende ızleyeyım ozman bugun... ben artık bıde eskısı gıbı dızıde seyretmıyorum kı kardesım bı bu var bıde cumaları melekler korusun gabrıel bu arada cok gzuel ya ben cok begenıyorum onu fızıgını

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: SÜPERMİŞŞŞŞŞŞ:roflol::roflol:

eeee kımın kocası kıslar... hatta eşimin halası bıgun sey dedı bana sen yıgenımı bakıslarınlamı korkutuyosun dedı.. hıc farketmemısım ben kızınca esıme bı bakıyomusum bı bakıyomusum kaydirigubbakcemile3 sonra ddıkı halam ıyı yapıyosun cunku bende ole bakısım yeter diyo:D

Ütüyle sıkıntım yok ki. Acayip pantolon ütülerim; tek çizgi. Sadece evdeki gömleklerin kumaşlarına kıl oluyorum ben. Bir tarafını yapıyorum, diğer tarafı bozuluyor. Bir de öyle dikkatliyim ki jilet gibi olmazsa, yeniden yaparım. Kumaşından mıdır, ütüden midir anlamadım gitti.

ıkısıde olabılır canım... Ben bıtek keten utulemekten nefret edıyorum

hadi inş. sağlıklısıyla görürsün canım :))

ayyy canım arkadaşın için çok sevindim... daha da iyi haberler alırsın inş. bu arada ben de denedim şu çikolata işini :))) gerçekten çk doğruu.. bebeğim kıpır kıprdı :)

ehh iyi diyelim iyi olalım canım sağol :)) ben de yattım yattım dinlenemedim.... offff bu hafta sonları hiç bitmese :)))

ahh keşkemmm keşkemmmzemuszemus

Günaydın annecikler. İyi bir haftasonu geçirmişsinizdir inşallah?

günaydın tatlım nasılsın

burcucum canım varya nerdeyse aynı seyler yapmısız...:) bende 1 gıbı kalktım bulasıklarımı akıttım yorulunca ıcerı oturdum saat 2 gıbı bır uyumusum kalktıgımda 5tı... sonra bulasıga ve yemek yapmaya basladım hemen sagolsun kocısımde yardım ettı durulamama.. ya aklıma geldı sızın kocıslerde sıze yardım edıyolardır Allah arzı olsun benımkıde yardım edıyoama o sırada bırı arayınca ben bulasık falan yıkıyo dıuyorum veya yemek yapıyo benım kocıs cok bozuluyo baskasına soleme dıyo ama ben onun bana yardım etmesınden oyle bı gurur duyuyorum kı anlatamam...:):) aman erkeklık herhal işte

ayy bende canım ya çok mutluyum kocişimleeebayanssulusmile
herşeyime yardımcıdır ama o hamile kalmadan da önce öleydi yani ev süpürme işi hep onundur mesela balkonlaro kocişim yıkar çünkü suyu taşıyamıyorum ağır diye:))
ve nevresimleri kociş ütüler bas bas geç olduğu için:)))
napalım hayat müşterek değilmi amaa:emir_bebek:

arkadaşlar bende şu erkek kız ayrımı yapanlara çok sınırlenıyorum hepsı bıze allahın emaneti ve kızda olsa erkekte olsa şükür etmelıyız bızım toplumumuz erkege onem verıyor ve dıkkat ettımde en cokta erkek annelerı cekıyor acıyı benımde bebısım erkek olcakmıs ama hayırlısı dedım hıc ay benım oglum olck kızları hazırlayın falan demedım ayıp bu bence hem suan kızlar secıyor bence kızı olcaklar demelıkı arkadaslar oglanları hazırlayın kızlarımız sececek dıye:)

ay canım ya bizdede inat kız sevilir kayınvalidemlerde annemlerde hep kız istiyor :))

Allah allah herkes nefret ediyor ütü yapmaktan ben niye seviyorum ütüyü yaaa.Hele gömlek ütülemeyi şöyle şıkır şıkır kağıt gibi zevkle ütülüyorum vallahi.Ama kimse bana inanmıyor.şaka yapıyorsun diyorlar ben ütüyü seviyorum diyince.

ay bi arkadaşım daha var dı böle kk da :))
o da bayılırdı ütüye hemde dediğin gibi gömlek ütülemeye bayılırdu:))

benım eşime ole deseler hemen ne dıyo bılıyon mu?? Bu evın reısı benım benım der benım ıkı lafım var kımse ustune laf soyleyemez der... o laflarda'' TAMAM KARICIM PEKİ KARICIM''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

HAHAHA evett ama ben düzenide çok seviyorum çekmecelerim falan derli toplu olsun e gardolaptada kıyafetler jilet gibi olsun yaptıktan sonra da çok hoşuma gidiyor gerçi çalışanlara haksızlık ediyorum galiba çünkü siz istesenizde okadar yapamazsınız yine kendimden biliyorum evlenene kadar çalıştım babannemlerle yaşıyordum e kadın yapamıyor okadar tabi ben de yetişemiyordum...

hiç sorma canım.. ben bir de üşengeç bir tipim bir de çalışmanın verdiği yorgunluk olunca canım hiiiç bişey yapmak istemiyor...

hımmm ıyı ya bende ızleyeyım ozman bugun... ben artık bıde eskısı gıbı dızıde seyretmıyorum kı kardesım bı bu var bıde cumaları melekler korusun gabrıel bu arada cok gzuel ya ben cok begenıyorum onu fızıgını

eeee kımın kocası kıslar... hatta eşimin halası bıgun sey dedı bana sen yıgenımı bakıslarınlamı korkutuyosun dedı.. hıc farketmemısım ben kızınca esıme bı bakıyomusum bı bakıyomusum kaydirigubbakcemile3 sonra ddıkı halam ıyı yapıyosun cunku bende ole bakısım yeter diyo:D

Evet bazen ben de öyle bakarım o da hemen kulağıma eğilip şöyle der noldu gene hemen popülendin:roflol:ama anlar o anda ne demek istediğimisempatiksalakcinni

günaydın tatlım nasılsın

herşeyime yardımcıdır ama o hamile kalmadan da önce öleydi yani ev süpürme işi hep onundur mesela balkonlaro kocişim yıkar çünkü suyu taşıyamıyorum ağır diye:))

ay canım ya bizdede inat kız sevilir kayınvalidemlerde annemlerde hep kız istiyor :))

şimdi biz kocıslerden bahsedınce ozledım ben kocamı yaa.. gelse hemen keske... ben bıde kus olmaya dayanamıyorum kocamla... baskası olsa surundururum ama kocamla hıc duramıyorum ben cok canım yanıyo haklıda olsam haksızda..

hiç sorma canım.. ben bir de üşengeç bir tipim bir de çalışmanın verdiği yorgunluk olunca canım hiiiç bişey yapmak istemiyor...

hhaha tatlım sen calısıyon da usennıyosun ben ev hanımı oldugum halde usenıyorum ınan kı ıcımden hıcbısey yapmak gelmıyo... hele hamıleıkten sonra huyum falan degıstı benım... hıccc ev ısı yapmak ıstemıyorum...

günaydın tatlım nasılsın

:1shok::1shok::1shok:ooooo senin kociş baya iş yapıyormuş yaaaa.Benimki de biraz özleminki gibi aslında boşver yapma der ama baktı gördü ben yapmaya çalışıyorum gelir bu sefer yardım eder biraz da söyliycen tabi hadi bitanem şunu da yap bana hadi aşkım bunu da öyle öyle yapar yani yoksa benimki de kendi akıl edip yapmaz...ama ne güzel yaaa çarşaf bile ütülüyor:1shok:

kızlar kahvaltıya ne yapsam kı bulamadım???

Canım salam sosis ve sucuk yasak bize biliyorsun değil mi?onun dışında bişeyler yiyebilirsin canım.Yumurta kaynat mesela.Taze ekmek peynir zeytin bal tereyağ ve portakal suyu en faydalıları bunlar başka pek bi şansımız yok seçmek için.ayyy canınız da istiyeck şimdi.

şimdi biz kocıslerden bahsedınce ozledım ben kocamı yaa.. gelse hemen keske... ben bıde kus olmaya dayanamıyorum kocamla... baskası olsa surundururum ama kocamla hıc duramıyorum ben cok canım yanıyo haklıda olsam haksızda..

hhaha tatlım sen calısıyon da usennıyosun ben ev hanımı oldugum halde usenıyorum ınan kı ıcımden hıcbısey yapmak gelmıyo... hele hamıleıkten sonra huyum falan degıstı benım... hıccc ev ısı yapmak ıstemıyorum...

Allah Allah, 1 saat içinde kocam ikinci kez aradı beni. Ne oluyor yaw? delikafadulden

İyiyim Angelcım, sen de iyisindir inşallah?

iyiyim bende canım yaa pazartesi sabah stresi

napıyım canım ya mecburiyetten :kedi::kedi:

benim kocam zaten yardım etmediğinden böyle bir sorunla karşılaşmıyoruz... ona kalsa bırak sen de yapma ama benden de yardım isteme... çok kötü büyütmüş annesi...

ya benimki de aynı. türünün tek örneği sanırdım. aynı dertten musdarip birini daha görünce sevindim mi desem, üzüldüm mü bilemedim:dance:

kızlar kahvaltıya ne yapsam kı bulamadım???

Çiğ etli kahvaltılık hariç birşeyler hazırlayabilirsin. Kalsiyumlu (peynir), proteinli (yumurta), A, C, E vitaminleri ile kalsiyum, fosfor, kükürt, klor, magnezyum mineralli (zeytin), tam tahıllı ekmek... süper olur hem bebiş hem de senin için.

:1shok::1shok::1shok:ooooo senin kociş baya iş yapıyormuş yaaaa.Benimki de biraz özleminki gibi aslında boşver yapma der ama baktı gördü ben yapmaya çalışıyorum gelir bu sefer yardım eder biraz da söyliycen tabi hadi bitanem şunu da yap bana hadi aşkım bunu da öyle öyle yapar yani yoksa benimki de kendi akıl edip yapmaz...ama ne güzel yaaa çarşaf bile ütülüyor:1shok:

benimkide söyleyerek canımcım yaa
yoksa hadi nevresimleri ütüleyim dermi??
ben ütü masasını kuruyorum kıyafetleir ütülerim nevresim yıkayınca da derim al tatlım bunlar senin payuna düşen:))
dün mesela 5 e kadar yattım o da yattı :))
sonra kalktım dedim hadi evler temizlensin o da kalktı süpürdü:) yoksa bütün gün aklına gelmez yani süpürmek:))

ayyy ne güzel işte pisisini merak etmiştir ya benimki de arasınmafoldumben

Benimki aramazdı eskiden (eskiden derken o kadar da eski değil, tüm flört ve nişanlılık dönemimiz telefona yapışık geçti), şimdi sık sık arayınca şaşırıyorum. Nefes alamıyorum düzgün 2 haftadır falan, nefes darlığı başladı. Gece PJ'lerimi giyip yatağa girdiğimde sanki maraton koşmuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı, 2snlik sağdan sola dönerken nefes tutmanın bedelini çok ağır ödüyorum, hemen hemen hergün çarpıntım var. İnternetten araştırdım ama hepsi "son aylarda olur" diyor. Pek bir şey çıkmadı yani. Belki de kocişim merak ediyordur, nasılım diye.
:hulya:

Benimki aramazdı eskiden (eskiden derken o kadar da eski değil, tüm flört ve nişanlılık dönemimiz telefona yapışık geçti), şimdi sık sık arayınca şaşırıyorum. Nefes alamıyorum düzgün 2 haftadır falan, nefes darlığı başladı. Gece PJ'lerimi giyip yatağa girdiğimde sanki maraton koşmuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı, 2snlik sağdan sola dönerken nefes tutmanın bedelini çok ağır ödüyorum, hemen hemen hergün çarpıntım var. İnternetten araştırdım ama hepsi "son aylarda olur" diyor. Pek bir şey çıkmadı yani. Belki de kocişim merak ediyordur, nasılım diye.
:hulya:

Yaaa zor senin işinde arkadaşım yaaa.Ev işi falan da yapamazsın sen zor yani.

Back
X