işte birde bu var.. kimse üzülmesin diye.. canım... burada sevinçlerimizi nasıl paylaşıyor isek sıkıntılarımızı da paylaşabilelim..
keşke elimizden daha fazlası gelse de daha çok yardımlarımız dokunda teselliden öte..
sanal da olsa burada sıcak bir ortamımız oluştu.. şu ara da dorukk yokona msj attım bakalım.. herkes iyi olsun.. alsın meleklerini kucağına..
geçmişi okumadığına göre yazayım hemen..
kız olduğu kesinleşti benim:) 161gr olmuş yarım ekmek kadar
16cm boyu var..
ben çok özlüyorum ipeğimiiiii...
O zaman birinize pisi pisim diğerinize sadece pisim diyerek olayı kurtarabilir miyiz ???? kaydirigubbakcemile5
Hafif de olsa kıpırdamış işte. Alışıyoruz bir süre sonra, eller ya da kafa meşgulken hissetmiyor olabilirsin. Gece sırtüstü yatıp karnını sev (biraz bastır ama çok değil), o zaman kıpırdaması daha kuvvetli olur. Benim bebeğim huysuzdur. Sırf daha çok kıpırdasın diye, tersine gelen tarafa yatıyorum. Çünkü diğer tarafa döndürene kadar tekme atıyor :asigim: . Başaşağı durmayı sevmiyor sanırım. Ne kötüyüm ya...
Neyse kızlar ben kaçıyorum. Herkese iyi akşamlar...
işte birde bu var.. kimse üzülmesin diye.. canım... burada sevinçlerimizi nasıl paylaşıyor isek sıkıntılarımızı da paylaşabilelim..
keşke elimizden daha fazlası gelse de daha çok yardımlarımız dokunda teselliden öte..
sanal da olsa burada sıcak bir ortamımız oluştu.. şu ara da dorukk yokona msj attım bakalım.. herkes iyi olsun.. alsın meleklerini kucağına..
16cm boyu var..
tabikide tatlımmmm.. artık bitti mm ler:) gelsin kilolar:)ay maşallah canım ya ne güzellllzemuszemus
bende 2 hafta sonra gidince gramını santimini öğrenebileceğim değilmi:))
kızlar ben kacar... herkeze hayırlı aksamlar.... yemek yapacam gorusuruz yarın ıns... opuyorum herkezi
ayyyy ipeeek ne kadar güzel bir isim
ben sana bugün hiç yazmadıııımm.. görmediğimden değilll sakın yanlış anlama olurmu.. en güzel en tatlı en şekerrrr anneeee opuyorumnanaktan
ay maşallah canım ya ne güzellllzemuszemus
bende 2 hafta sonra gidince gramını santimini öğrenebileceğim değilmi:))
tabikide tatlımmmm.. artık bitti mm ler:) gelsin kilolar:)
doktor midesini gösterdi bebeğin.. eşim diyor ki şimdi ben gördüm bebeğin midesi bomboştu...kaydirigubbakcemile3
sen ye ki dolsun midesiiikaydirigubbakcemile3
tabikide tatlımmmm.. artık bitti mm ler:) gelsin kilolar:)
doktor midesini gösterdi bebeğin.. eşim diyor ki şimdi ben gördüm bebeğin midesi bomboştu...kaydirigubbakcemile3
sen ye ki dolsun midesiiikaydirigubbakcemile3
sağolun arkadaşlar benimkini aradadım işten gelirken çikolata al diye tamam dedi yiyeyimde hareketlensin oğluşum ben hasta olunca senki oda hasta oldu yaamafoldumben neyse bende kaçarın arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum
Kızlar işten çıkıcam yine yoğun 1 gün yaşadım size selam veriyim dedim ben ve prenses kızım sizi öpüyoruz kendinize iyi bakın
Bu arada kız geliyor madem resmimi de değiştirdim
Ahhh canımmmm maşallah maşallhhhhhhh ipek böcüğüne :))))) kocaman olmuş ayol :))işte birde bu var.. kimse üzülmesin diye.. canım... burada sevinçlerimizi nasıl paylaşıyor isek sıkıntılarımızı da paylaşabilelim..
16cm boyu var..
İpek gibi yumuşacık, kibar ama aynı ipek gibi avuç içinde toplanıp buruşsa bile elini açtığın anda tek kırışık olmadan avucumuzdan açılsın. Zorlansa bile kendini çabuk toplasın, güçlü olsun. Hem yumuşacık hem güçlü.
İpek gibi yumuşacık, kibar ama aynı ipek gibi avuç içinde toplanıp buruşsa bile elini açtığın anda tek kırışık olmadan avucumuzdan açılsın. Zorlansa bile kendini çabuk toplasın, güçlü olsun. Hem yumuşacık hem güçlü.
biliom biliom şeker başkan olmak kolay değil zemuszemuskaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
evet tabii kiii bir bakmışssın kocaman olmuş bebeişinn ayyy ne güzel :)))
ben de bugün yemek yedim geldim msnden kocama yemeğimizi yedik geldik dedim... doydun mu diye sordu? evet dedim... bebekte doydu mu diye soruyor bana :))) doymuştur heralde dimi kaydirigubbakcemile3
Bu arada tosunum 225 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?