2010 Ağustos Anneleri

Bu arada tosunum 225 gr olmuş
maşallah maşallah.. sağlıkla büyüsünnn.. annesine aldırmasın hep kendi alsın sağlıkla kiloları..

Kızım olsaydı benim de ilk 5 in içinde olurdu ipek ismi bilinen bir isim olsa da çokk kibar çok güzelll.İsmiyle yaşasın inşallah çok güzel ipek gibi bi kızın olsun.
aminnn canımm aminnn çok teşekkür ederim.. hepimizin yavruları sağlıkla gelsin inş..

ben bugün markette ucuza bez buldum aldım bu aradakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerekkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mrb güzel anneler tatlı bebişler nasılsınız?
beni sormayın yorgunluktan bittim artık ne hafta sonu var ne hafta içi canım çıkıyor bebeğimi unuttum ya resmen arada eşiminde benimde aklıma geliyor o kadar bugün arkadaş dr ne zaman gidiyorsun dedi dedim ne zaman vaktim olursa düşünün artık.
ama canım bir şeyler çekmeye başladı bu hafta artık iştahım açıldı inşallah gerçi 3 öğünden başka bi şey yediğim yok canım çekse nolucak

anaaaammm asspirin hoşgeldiin canım da neden yoruyorsun bu kadar kendini.. rapor falan al... ne olur ne olmaz... bu kadar yorma yazık sana da bebeğine de

ben de çıkayım yavaştan kızlar çok sıkıldım daraldımm.... hemen dışarı atmak istiom kendimi... hepinizi çok öptüümmmm...

keşke alabilsem imkansız ama çekicem mecbur bana dua edin bebeğimin inşallah rahattır yerinde hissetmiyordur ama stresi hissettiği kesin allah yardımcım olsun inşallah 2 haftaya kadar biter

canım benim kolay gelsin
Allah yardımcın olsun tatlım
ne bu yoğunluk?

ben de çıkayım yavaştan kızlar çok sıkıldım daraldımm.... hemen dışarı atmak istiom kendimi... hepinizi çok öptüümmmm...

iyi akşamlar tatlışımm
öperim seni ve meleğini
benim çıkmama daha 45 dk var(

arkadaşlar slm herkese ben ders çalışıyorum kpss için bebişimle o yüzden çok giremiyorum nete umarım herkes iiyidir..benim son 2 haftadır baş ağrılarım oluyo..yarın dr a gitcem 3 lü test ve cinsiyet öğrencez bakalım dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ..hoşçakalın

hayırlısı olsun canım hakkınızda
inşallah öğrenirsiniz cinsiyetide
sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah canımmm

canlar bende toplanayım çıkayım yavaş yavaş
hepinizi öperimmm
Allah a emanet olunnn
iyi akşamlarrrrr

inş canım güzel haberlerini merakla bekliyoruz.. herşey çok güzel olacak..

canlar bende toplanayım çıkayım yavaş yavaş
hepinizi öperimmm
Allah a emanet olunnn
iyi akşamlarrrrr
iyi akşamlarr tattlımmmmopuyorumnanaktan

Ebrucuğum nasılsın en son konuştuğumuzdan beri ? Ben iyiyim ama benim doktorum 35 + olduğum için amniosentez yaptırmamı öneriyor. Sen yaptırmayacak mısın ?
Öperim

Merhaba hoşgeldin canım, Ben de bilmiyorum ki 2'li test yaptıramadık kaçırdık biliyorsun, 4'lü yapalım dedi % 90 doğru çıkıyormuş kaçak oluyor tabii. Gerekli görürse amniosentez yapılacakmış ki benim dr yapmıyorum çünkü düşük tehlikesi oluyor dedi. Bilmiyorum inşallah hiç gerek kalmaz.

merhaba,
benımde bebegım sat 22 kasım doğum tarıhı 29 ağustos,henuz cınsıyetı bellı degıl ıkılı testı yaptık sonuc gayet normal sukurler olsun.

sana harika bir dr bacımmm ataşehir avicenna sibel zorbaş git kendin gör başka bişi demem her daim güleryüzlü

Bel Ağrıları ıçin Öneriler:
•Evde iş yerinde otururken ,yolculuk yaparken belinizi destekleyici yastık kullanın.Bu yastığı her yere götürebilirsiniz.Lokantada ,sinemada,otobüste ayıplanmaktan korkmayın ,yastığı çantanızdan çıkarıp sırtınız koyun.
•Ağır şeyler kaldırmayın
•Yerden bir şeyler toplarken yada bir şeyi kaldırırken daime dizlerinizi büküp çömelin.
•Alçak topuklu (dümdüz değil) ayakkabı giyin
•Mutfak ileri yaparken bir ayağınızı basamak gibi yere dayayarak hafifçe yukarıda tutun.
•Gece yatarken bacaklarınızı ve belinizi destekleyici küçük yastıklar kullanın . Dizlerinizi karnınıza çekip bacaklarınızın arasına yastık koyarsanız daha iyi uyursunuz.
•Sıcak uygulama rahatlatır(banyo,duş,sıcak havlu uygulaması gibi)
•Fırsat buldukça yüzmeniz önerilir.
•Ani vücut hareketlerinden kaçının.
ıdrar Zorluğu
Hamilelikte rahim büyüdükçe komşusu idrar torbasına bası yaptığı için sık sık tuvalete gitme gereksinimi duyabilirsiniz.Ancak aşağıdaki durumlardan biri varsa doktorunuza danışmalısınız.
•ıdrar yaparken yada yaptıktan hemen sonra yanma
•ıdrardan kan gelmesi
•Her zamankinden daha sık idrar gelmesi
•ıdrar yolu enfeksiyonları gebelerde sıkça görülen hastalıklardandır.ıdrar yolu enfeksiyonu geliştiğinde doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli ve tam olarak almanız gerekir;Çünkü tedavi edilmemiş idrar yolu infeksiyonları erken doğum tehlikesine yol açabilir.ılaçların yanında
8-10 bardak su içmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…