hoşgeldinn canıım :))) müdürüm izindeydi o geldi.. kısa bir toplantı yaptık.. şimdi geldim yerime :)) uğraşıp duruyorum.. yaa benim çok kolum ağrıyor nedenkine.. buna da bebek neden olmuyordur heralde dimi :)
Hoşgeldin meral geçmiş olsun kısa zamanda atlatırsın inşallah.
Canım senin dr.randevun ne zaman?cinsiyetini ne zaman öğreniceksin bebişin?Çok merak ediyorum vallahi.kaydirigubbakcemile3
slm kzılar
herkese günaydınn
anam gece hiç uyumuyo bu çocuk yaw
15-20 kere kalkmışımdır hee
öyle yorgunum ki
mamada yemiyo ağlıyo hep
bi de aramızdyatmak isyito sürekli ailen odasını ayırıyorum haftaya inş.
dolap molap bekleyemiycem
katlı çamaşırlarım vardı yerleştirdim
bi posta çamaşır yıkadım onlar var asılacak
nevresimler değişecek
zeynebe banyo yaptırdım şimdi uyuttum
off ne çok ağladı ya niye böyle yapıyo sevmiyo suyu anlamadım
off bi çare bulmam lazım bi de ayaklanıyo sıpa oturmuyo içinde üstüm başım su oldu
bugün çamaşır işimi halletsem süper olacak ütüm var
katlanacak çamaşırım var
toz almam lazım
mutfağın işi bitti sayılrı
bi de fırının çekmecesi kaldı orayı düzenliycem fırının içini de silmem lazım ama çok uzun iş valla es geçiyorum bi ara silerim hiç dinlenemedim yaw
anca kahvaltımı ettim şimdi size yazarken
Benim de aradabir bir uykum geliyor, öğlene kadar uyuyorum bazen de uykum kaçıyor; tıpkı bu sabahki gibi. Erkenden uyandım 7'ye çeyrek kala. Daha da uyuyamadım. Nefesim yetse ben de iş icat edeceğim; ya da cırcırım durursa... boshayallersmile
Ne yapayım lokumum, garip hissediyorum kendimi; mutlu ya da mutsuz değil garip işte.
Eh afiyet olsun, ben de tıkınıyorum hafif hafif bir şeyler... sempatiksalakcinni
geçmişi şöyle böyle okudum cinsiyeti öğrenen anneler var,tebrik ediyorum herkesi,sağlıklı ve hayırlı evlat versin Rabbim herkese
herkese günaydıııınlar....
zeynep yaramazlık yapıp kucak istemezse bunalr iş değil cnm hemencecik bitiyor,ama bid ekucak isterse evi olduğu gibi bırakıp geziyoruz biraz,oyun oynuyoruz sonra işlere devam bide ağır geliyor artık belim çok arımaya başladı:bbo: akannehir :1shok:
Vay anam ben okurken başım dönüyor (ah velet tekmeledi :asigim: ), sen yaparken neler hissediyorsun kim bilir?
Allah kolaylık versin ne diyeyim?
Hamileliğimin sonunda kendi evimize geçeceğiz inşallah. O zaman ben de böyle yoğun olacağım kesin. Ev deyince aklıma geldi: Yaw çeyizimdeki çamaşır makinasını takmaya geldiler geçen hafta yeni eve, ay daha açılmamış kutusu, kendileri açtılar bir de ne olsun "zınnk" makina üretim hatası çıktı. Yenisini getirecekler. Allah'tan kendimiz açmadık, ellemedik hiçbir yerini, yoksa yenisini aldırırlardı bize.klava:
Günaydın oh oh oh ne çok işin var canım yaa ama düşününce ben de buluyorum bugün yapabildiğimi yapıcam.bayanssulusmile
hoşgeldinn canıım :))) müdürüm izindeydi o geldi.. kısa bir toplantı yaptık.. şimdi geldim yerime :)) uğraşıp duruyorum.. yaa benim çok kolum ağrıyor nedenkine.. buna da bebek neden olmuyordur heralde dimi :)
talısım benım hayırdır ıns.. noldu sana
ttalım sız anlatıyosunuz ya hele ozellıkle sen ozlemcım varya utanıyom kendımden hala kalkım bı ıs yapmadıgım ıcın varya..
cnm benim yat yatabildiğin kadar bunlar son yatmaların çünkü
bundan sonra olmayack o yüzden keyfini çıkar
bebek olduktan sonra hep onunla ilgileniyorsun büyüsede bitmüyor sonra ikincide geliyor aynı bende ki gibi
ömür boyu yatmak yok
o yüzden takılma hiç keyfini sürr
bende keşke daha çok yatsaymışım diyorum
günaydınn kızlaaarrr!!!
canım aşırıı derecede canım tuzlu, turşu, acı biber çekiyoo acaba bebişe bii zararı var mıdırr ??? bilmiyorumkismile
slm kzılar
herkese günaydınn
anam gece hiç uyumuyo bu çocuk yaw
15-20 kere kalkmışımdır hee
öyle yorgunum ki
mamada yemiyo ağlıyo hep
bi de aramızdyatmak isyito sürekli ailen odasını ayırıyorum haftaya inş.
dolap molap bekleyemiycem
katlı çamaşırlarım vardı yerleştirdim
bi posta çamaşır yıkadım onlar var asılacak
nevresimler değişecek
zeynebe banyo yaptırdım şimdi uyuttum
off ne çok ağladı ya niye böyle yapıyo sevmiyo suyu anlamadım
off bi çare bulmam lazım bi de ayaklanıyo sıpa oturmuyo içinde üstüm başım su oldu
bugün çamaşır işimi halletsem süper olacak ütüm var
katlanacak çamaşırım var
toz almam lazım
mutfağın işi bitti sayılrı
bi de fırının çekmecesi kaldı orayı düzenliycem fırının içini de silmem lazım ama çok uzun iş valla es geçiyorum bi ara silerim hiç dinlenemedim yaw
anca kahvaltımı ettim şimdi size yazarken
Günaydın, bir zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü ben de hamişliğimin başında acayip acı ve turşu yemiştim, bebeğim çok sağlıklı Rabbi'me şükür. Bebek yediklerinden alamazsa dahi senden alıyor herşeyi; örneğin yeterli kalsiyum almazsan bebeğin senin kemiklerinden ihtiyacını karşılar vs. Mideni delecek kadar yeme sorun olmaz.
Bilmiyorum ki... Cırcır olmuşum üstüme afiyet, acaba ondan mı bilemedim. :bbo:
anaaammmm özlem maşallah sana çok özeniyorum vallaaaa :))) bu ne hız bu ne azim hiç mi yorulmuyorsun? ben evde olsam bütün otururumm yatarım.. elimi bişeye sürmek gelmez içimden :)
ttalım sız anlatıyosunuz ya hele ozellıkle sen ozlemcım varya utanıyom kendımden hala kalkım bı ıs yapmadıgım ıcın varya..
cnm benim yat yatabildiğin kadar bunlar son yatmaların çünkü
bundan sonra olmayack o yüzden keyfini çıkar
bebek olduktan sonra hep onunla ilgileniyorsun büyüsede bitmüyor sonra ikincide geliyor aynı bende ki gibi
ömür boyu yatmak yok
o yüzden takılma hiç keyfini sürr
bende keşke daha çok yatsaymışım diyorum
:1hug::1hug::1hug:
günaydınn kızlaaarrr!!!
canım aşırıı derecede canım tuzlu, turşu, acı biber çekiyoo acaba bebişe bii zararı var mıdırr ??? bilmiyorumkismile
oy benım datlsıım gecmıs olsun... bol bol sıvı al amn datlım.. belkı ondandır..
yahu ağustos ayı erkek ayımı olcak ne açık ara önde gidiyo bu erkekler sositososito
özlemcim sende öğrenmişsin kızın olucak demek hadi bakalım darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
senin randevun ne zamanda yahu 3-4 gün giremedim siteye sayfalar almış başını gitmiş
özlemım varya ben herseyı artık hamılelıge bagladım ya oram buram agrıyosa hamılelıkten dıyıp gecıyorum artık:)
sağol cnm, bütün işler sana bakıyo gelen giden oluyo yapmada göreyim
hele ki zeynep var onun ihytiyaçları var hasta olsan bile yapıyorsun cnm herşeyi mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?