2010 Ağustos Anneleri

Canım biliyor musun ben de soba yakmayı beceremem:)))Sobalı evde büyüdüm evlenene kadar da 5 defa bile soba yakmamışımdır.Şimdi doğalgazlı allahtan evim de çok şükür uğraşmıyorum sobayla falan.Bir de ben çok çabuk donan biriyim yakana kadar donardım heralde.Evde sağolsunlar ben yataktan çıkmadan içerisi sıcacık olurdu.Ama insan özlüyor sobayla ısınmayı da yaaa.çok soğuklarda iliğin kemiğin ısınıyor vallahi.

tatlım bizde hem kalorıferlı evde oturduk... hıc anlamam ama ınsanın bılmesı gerekıyomus varya.. ben elımı surmuyom eşim yapıyo genelde ama olmuyo yınede... ben sevemedım sobayı nedendır bılmıyorum.. hele hamılleıkte hıc cekılmıyo kokus hep kusturdu benı

Kızlar dun aksam TRT de bir belgesel izledim beldegirmeni cinari isimli.
Gercektencok guzeldi harika goruntuler vardi seyahat programıma kastamonunun beldibidegirmeni koyunude aldım :) Ben dizi falan izlemekten pek hoslanmıyorum, TRT deki programlar cok ilgimi cekiyor kesinlikle tavsiye ederim.

herkese günaydın kzılar nasılsınız bakalım
ben malesef üşütmüşüm grip oldum hafta sonu hep yattım
çok şükür şimdi sadece öksürük kaldı umarım onuda biran önce atlatırım

slm kzılar
herkese günaydınn
anam gece hiç uyumuyo bu çocuk yaw
15-20 kere kalkmışımdır hee
öyle yorgunum ki
mamada yemiyo ağlıyo hep
bi de aramızdyatmak isyito sürekli ailen odasını ayırıyorum haftaya inş.
dolap molap bekleyemiycem
katlı çamaşırlarım vardı yerleştirdim
bi posta çamaşır yıkadım onlar var asılacak
nevresimler değişecek
zeynebe banyo yaptırdım şimdi uyuttum
off ne çok ağladı ya niye böyle yapıyo sevmiyo suyu anlamadım
off bi çare bulmam lazım bi de ayaklanıyo sıpa oturmuyo içinde üstüm başım su oldu
bugün çamaşır işimi halletsem süper olacak ütüm var
katlanacak çamaşırım var
toz almam lazım
mutfağın işi bitti sayılrı
bi de fırının çekmecesi kaldı orayı düzenliycem fırının içini de silmem lazım ama çok uzun iş valla es geçiyorum bi ara silerim hiç dinlenemedim yaw
anca kahvaltımı ettim şimdi size yazarken

Günaydın canıııııım.yukarda neler yaptığımı yazdım. uyuyamıyorum artık eşim gittikten sonra .Kendime iş çıkarıyorum sabahları böyle.zemuszemus

Benim de aradabir bir uykum geliyor, öğlene kadar uyuyorum bazen de uykum kaçıyor; tıpkı bu sabahki gibi. Erkenden uyandım 7'ye çeyrek kala. Daha da uyuyamadım. Nefesim yetse ben de iş icat edeceğim; ya da cırcırım durursa... boshayallersmile

hosgeldin tatlım... biz ıyıyız sen nasılsın bakalım:)

Ne yapayım lokumum, garip hissediyorum kendimi; mutlu ya da mutsuz değil garip işte.

bı yandan forma bakıyorum bı yandanda tıkıstırıyorum:) bebek ac kalmasın dıye yıyorum yoksa canım hıc bısey ıstemıyor.sen nasılsın canım napıyosun

Eh afiyet olsun, ben de tıkınıyorum hafif hafif bir şeyler...
sempatiksalakcinni

geçmişi şöyle böyle okudum cinsiyeti öğrenen anneler var,tebrik ediyorum herkesi,sağlıklı ve hayırlı evlat versin Rabbim herkese

Günaydın kızlar, neler yapıyorsunuz bakalım?

hoşgeldinn canıım :))) müdürüm izindeydi o geldi.. kısa bir toplantı yaptık.. şimdi geldim yerime :)) uğraşıp duruyorum.. yaa benim çok kolum ağrıyor nedenkine.. buna da bebek neden olmuyordur heralde dimi :)

çok geçmiş olsun cnm ,bebeişin iyiimiş sevindim,umarım tekrar kanaman olmazŞeniz

Hoşgeldin meral geçmiş olsun kısa zamanda atlatırsın inşallah.
Canım senin dr.randevun ne zaman?cinsiyetini ne zaman öğreniceksin bebişin?Çok merak ediyorum vallahi.kaydirigubbakcemile3

:bbo: akannehir :1shok:

Vay anam ben okurken başım dönüyor (ah velet tekmeledi :asigim: ), sen yaparken neler hissediyorsun kim bilir?
Allah kolaylık versin ne diyeyim?
Hamileliğimin sonunda kendi evimize geçeceğiz inşallah. O zaman ben de böyle yoğun olacağım kesin. Ev deyince aklıma geldi: Yaw çeyizimdeki çamaşır makinasını takmaya geldiler geçen hafta yeni eve, ay daha açılmamış kutusu, kendileri açtılar bir de ne olsun "zınnk" makina üretim hatası çıktı. Yenisini getirecekler. Allah'tan kendimiz açmadık, ellemedik hiçbir yerini, yoksa yenisini aldırırlardı bize. klava:

Günaydın oh oh oh ne çok işin var canım yaa ama düşününce ben de buluyorum bugün yapabildiğimi yapıcam.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…