• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Bide arkadaşlar bende yeni bi huy çıktı.sizlerde oluyomu bilmiyom.geceleri uyurken ağzım açık kalmış bide acayip bi ses çıkararak hani nefesin kesilirde bi ses çıkarırsın o şekilde kendi sesimi duyup uyanıyom yaaa..kısa bişey ama çok garip..yaşlılar gibiyim yaaa..geçen yine şekerleme yapıyodum.kendi sesime korkup uyandım.hafif bi ses ama benim uyku hafif olduğu için hemen duydum..:))

bende -henüz- öyle bişi yok şekerim kaydirigubbakcemile3

bişi sorcam sizlere... bebek karnımızda el kol hareketleri dışında yer değiştirmek için de hareket ediyor mudur? bazen sağımda bazen solumda bazende göbeğimin hemen altında hissediyroum geziniyor mu içeride ne dersiniz?

bişi sorcam sizlere... bebek karnımızda el kol hareketleri dışında yer değiştirmek için de hareket ediyor mudur? bazen sağımda bazen solumda bazende göbeğimin hemen altında hissediyroum geziniyor mu içeride ne dersiniz?

bende ole hıssedıyorum bazen sagımda bazen gobusumun altında genellıkle solumda ama

evet özlemcim bende bir orada bir burada hisediuordum doktora sordum oda yer değiştiriyordur dedi:ecrin_bebek:

kızlar kocacığım gelmedin birşeyler yapayım geliyorum öpüldünüz

Kızlar aĞustos ayına gırınce hayırlısıyla ne kadar heyecanlı olacaĞız bu topıcte dÜŞÜnsenız ya bı. Bırer bırer saĞlıklı doĞum haberlerımızı alacaĞız ınŞallah. ıple Çekıyorum o gÜnlerı, allah saĞlık sıhhat versın hepımıze...

bende ole hıssedıyorum bazen sagımda bazen gobusumun altında genellıkle solumda ama

evet özlemcim bende bir orada bir burada hisediuordum doktora sordum oda yer değiştiriyordur dedi:ecrin_bebek:

evet kızlar benimki de değiştiriyor... ama benim de genelde solumda... geziyor geziyoooorr sonra yine yerine gelip uyuyorr yer annesi onu yeeeerrr cokacimcoook :CüvCüv:

Kızlar aĞustos ayına gİrİnce hayırlısıyla ne kadar heyecanlı olacaĞız bu topİcte dÜŞÜnsenİz ya bİ. Bİrer bİrer saĞlıklı doĞum haberlerİmİzİ alacaĞız İnŞallah. İple Çekİyorum o gÜnlerİ, allah saĞlık sıhhat versİn hepİmİze...

canım benim tahmini doğum tarihim 8 ağustos ama ben büyük ihtimalle temmuz sonunda doğum yapacağım.. malum kız bebekler biraz erken doğuyormuş.. 36-38 haftalar gibi :)))

Kızlar aĞustos ayına gİrİnce hayırlısıyla ne kadar heyecanlı olacaĞız bu topİcte dÜŞÜnsenİz ya bİ. Bİrer bİrer saĞlıklı doĞum haberlerİmİzİ alacaĞız İnŞallah. İple Çekİyorum o gÜnlerİ, allah saĞlık sıhhat versİn hepİmİze...

ayyyyyyy ıns gelsın o gunler:) mesela ben hep sey derdım... amannnn arasında 2 ay var 3 ay var nekı yasıt onlar yasıt derdım... sımdı arada okadar cok fark varmıs gıbı gelıyokı bana mesela hazıranda dogum yapcakların bebeklerı sankı ben dogum yapasıya kocaman olcaklarmıs gıbı gelıyo... benden 2 hafta onde olanların bebeklerıyle benım bebgın arasında 2 ay varmıs gıbı gelıyo şimdi

inşallah tatlışımm o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla o günlerin gelmesiniopuyorumnanaktan
kocişe diyorum geçen aşkım yaa ben bebeğimi çok özledim gelsin artık diyorum hamilelikte çok uzun 9 ay diyorum gülüyor bana:kedi:ama inanın hayal edince onun kucağımda oluşunu, koklayışımı, öpmemii, ezmirmemizi falan içim bi hoş oluyor böyle burnum sızlıyor özlemimdemopuyorumnanaktan
Rabbim hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ayyyyyyy ıns gelsın o gunler:) mesela ben hep sey derdım... amannnn arasında 2 ay var 3 ay var nekı yasıt onlar yasıt derdım... sımdı arada okadar cok fark varmıs gıbı gelıyokı bana mesela hazıranda dogum yapcakların bebeklerı sankı ben dogum yapasıya kocaman olcaklarmıs gıbı gelıyo... benden 2 hafta onde olanların bebeklerıyle benım bebgın arasında 2 ay varmıs gıbı gelıyo şimdi

dimi canım yaa 2 ayın ne kadar uzun olduğunu şimdi anlamış oldukkkolumunekankayizsmile

canım benim tahmini doğum tarihim 8 ağustos ama ben büyük ihtimalle temmuz sonunda doğum yapacağım.. malum kız bebekler biraz erken doğuyormuş.. 36-38 haftalar gibi :)))

haklısın, hayırlısıyla temmuzda gelir senin bebişin inşallah. benim ki erkek, bakalım 16 ağustostan da fazla bekletecek mi beni:emir_bebek:

evet canım, çok uzun fark varmış gibi geliyor bana da şimdi. 2 gün bile farkediyor değil mi??

inşallah tatlışımm o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla o günlerin gelmesiniopuyorumnanaktan
kocişe diyorum geçen aşkım yaa ben bebeğimi çok özledim gelsin artık diyorum hamilelikte çok uzun 9 ay diyorum gülüyor bana:kedi:ama inanın hayal edince onun kucağımda oluşunu, koklayışımı, öpmemii, ezmirmemizi falan içim bi hoş oluyor böyle burnum sızlıyor özlemimdemopuyorumnanaktan
Rabbim hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım ya gerçekten insan çok özlüyor bebeğini, hayırlısıyla zaman bir an önce geçsinde kucağımıza alalım, öpelim, koklayalım yavrularımızı...

cnm belli olmuyor kimsenin dediğine de inanma,bend ekendimi hazırlamıştım öyle ,hep öyle demşlerdi çünkü tam 40.haftayı doldurdu benim kızım,cuma günü doğdu o gelmeseydi pazartesi zaten sezeryanla alınacaktı

benimde doğum aslında ağustos 1 bakalım bence temmuzda gelecek gibime geliyor hayırlısı allahtan

cnm belli olmuyor kimsenin dediğine de inanma,bend ekendimi hazırlamıştım öyle ,hep öyle demşlerdi çünkü tam 40.haftayı doldurdu benim kızım,cuma günü doğdu o gelmeseydi pazartesi zaten sezeryanla alınacaktı

canım sen tecrubelı oldugundan soruyorum... normal dogum yaptın pekı canım cok acıdı mı zor mu oldu kolay mı dıkıs falan attılar mı? ben cok merak edıyorum da

benimde doğum aslında ağustos 1 bakalım bence temmuzda gelecek gibime geliyor hayırlısı allahtan

bende temmuzda dogsun ısterdım benım bebiş... benım dogum gunum 19 temmuz cunku o sıralar gelse saglıkla ne guzel olur( tamam farkındayım cok sey ıstıyorum ısmarlama bebek dogmaz::)

ne güzel normal doğum ama benim omurgam kırılmıştı 1 sene önce bel omurlarımda da doğuştan yamukluk varmış fıtığım da var yani normal doğum mucize bebiş büyük nasıl taşıycam allah bilir olsun güzel kızım iyi olsun ben gerekirse son ay yatarım

Back
X