• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

tatlım radyolojı dıyo... plasentanın yerıne bakmıs rahmın boyuna,amnıyon sıvısına, bas gobek bıde uyruk kemıgının uzunlukjlarına bakmıs

yaa bu radyolojide doktorlar radyoloji uzmanı olmuyor mu? bebeğe nasıl bakıyorlar? ben anlamadım gitti yahuuu :1shok:

sağol angel hiç sorma nefes alamıyorum resmen tıkandı her tarafım kapı pencere açtım valla yoksa düşüp bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi bilmiyorumkismile

tatlım gecmıs olsun... bende senın gıbıyım gecen pazartesı hasta oldum... hala ıyılesemedım ınan varya hamıleyken daha zor oluyomus hasta olmak... nefes alamıyorum yemek yerken cabuk oruluyorum bu yuzden bısey yıyemıyorum burnum devamlı tıkalı... gece uyuyamıyorum veya agzım acık uyuyorum:)

yaa bu radyolojide doktorlar radyoloji uzmanı olmuyor mu? bebeğe nasıl bakıyorlar? ben anlamadım gitti yahuuu :1shok:

oyle uzman oluyolarmıs.... tatlım bılmıyorum nası oluyo:) bu arada doktorum bunun ıcınmı gonderdı bızı ya gereksızmıs bu buna kendı doktorumda bakıyo:)

kızlar merhaba.dün doktora gittim.herşey yolunda.arada bir bakıyorum listeye .merak ediyorum.baktım listede ismim siyah kalmış.mavi yapar mısınız.oğlum olcakmış.çok mutluyum.3lü testimde yapıldı.herşey çok güzel.kendinize iyi bakın.Allaha emant olun..

sağol angel hiç sorma nefes alamıyorum resmen tıkandı her tarafım kapı pencere açtım valla yoksa düşüp bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi bilmiyorumkismile

tatlım gecmıs olsun... bende senın gıbıyım gecen pazartesı hasta oldum... hala ıyılesemedım ınan varya hamıleyken daha zor oluyomus hasta olmak... nefes alamıyorum yemek yerken cabuk oruluyorum bu yuzden bısey yıyemıyorum burnum devamlı tıkalı... gece uyuyamıyorum veya agzım acık uyuyorum:)

ay canlarım yaaa Allah yardımcınız olsun
bi an önce şifa versin inşallah
meleklerinizin hürmetine:kedi:
ya doktorlar ilaç vermiyormu size bi rahatlatıcı bişey olmalı ama dimi mafoldumben

ay hiç sorma canım ya bende senin gibi ağzım acık uyuyorum birde bakıyorum azım dilim kurumuş baş ağrısı ayrı bir dert çok zor ne bunalıyorum ev üstüme üstüme geliyor sankikafamçokkarıştı

kızlar merhaba.dün doktora gittim.herşey yolunda.arada bir bakıyorum listeye .merak ediyorum.baktım listede ismim siyah kalmış.mavi yapar mısınız.oğlum olcakmış.çok mutluyum.3lü testimde yapıldı.herşey çok güzel.kendinize iyi bakın.Allaha emant olun..

hayırlı olsun oğluşun canım :)) ama olmas ki arada gel sohbet bizimle.. ne bu böle hemen söle kaç olmas kiiiii boshayallersmile

ayyy canım gözün aydın allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin :Saruboceq:

ya doktorlar ilaç vermiyormu size bi rahatlatıcı bişey olmalı ama dimi mafoldumben

ay canım hiç sorma veriliyor ama ya bebeği etkilerse ya şöyle olursa hep endişe içindesin resmen hapşırmaktan öksürmekten bir hal oldum

teşekkürler hepinize.insan cinsiyetini öğrenince daha değişik duygular hissediyor.inşallah sağlıklı sağlıklı bebeklerimiz olur:)

kıslar selam girmedim uzun zamandır. bu arada ne kadar güzel bilgileniyoruz , geçmişi okudum az önce ben doktporımdan ayrıntılı ultrasonu hiç duymadım. adanada nereler yapıyor onuda bilmiyorum.

ama doktorumla da dediğim gibi hiç konuşmadık i konusu bile geçmedi, cuma günü akşam cinsiyet için gideceğim , belki söyler bakalım gittiğimde.

yok tatlım bısı vermıyo bıtek burun damlam la bogaz spreyım vardı bı ışe yaramıyolar :(

ay hiç sorma canım ya bende senin gibi ağzım acık uyuyorum birde bakıyorum azım dilim kurumuş baş ağrısı ayrı bir dert çok zor ne bunalıyorum ev üstüme üstüme geliyor sankikafamçokkarıştı

aynen ya rahat uyumayı ozledım ınan
bazen nefes alamıyorum eşim cok panıklıyo

oğlumun ismi de hasan efe:))))

tatlım hayırlı olsun oglusun... saglıkla kucagına al ıns... :)

Kızlarrr ben suprız yemek hazırlıyorum kocısıme 11 mart dogum gunu ama ozamn babam gelcek bıze gezmeye basbasa kutlayamıcaz bıraz erken olcak ama olsun dedım

kıslar selam girmedim uzun zamandır. bu arada ne kadar güzel bilgileniyoruz , geçmişi okudum az önce ben doktporımdan ayrıntılı ultrasonu hiç duymadım. adanada nereler yapıyor onuda bilmiyorum.

ama doktorumla da dediğim gibi hiç konuşmadık i konusu bile geçmedi, cuma günü akşam cinsiyet için gideceğim , belki söyler bakalım gittiğimde.

Merhaba cnm hoşgeldin..bende cinsiyet için gittiğimde söylemişti banada dr um..belki sanada o zaman söyler..eğer söylemezse sen sorarsın ne zaman yapcaksınız gibilerinden..

ay canım hiç sorma veriliyor ama ya bebeği etkilerse ya şöyle olursa hep endişe içindesin resmen hapşırmaktan öksürmekten bir hal oldum

ay canım çok zor ya
ilaçsız da hastalık atlatılmaz ki
ama doktor vermişse korkma tatlım ya bismillah de iç kaydirigubbakcemile3
ne biliyim yanlış bişey yapmazlar herhelde

teşekkürler hepinize.insan cinsiyetini öğrenince daha değişik duygular hissediyor.inşallah sağlıklı sağlıklı bebeklerimiz olur:)

inşallah canım
hayırlı olsun erkekin ismiyle yaşayın uzun sağlıklı hayırlı ömürler inşallah

selam canımcım nasılsın bebişin nasıl
burası gerçekten o kadar bilgili bi sayfaki bilmediğimiz herşeyi öğreniyoruz

yok tatlım bısı vermıyo bıtek burun damlam la bogaz spreyım vardı bı ışe yaramıyolar :(

aynen ya rahat uyumayı ozledım ınan
bazen nefes alamıyorum eşim cok panıklıyo

tatlım hayırlı olsun oglusun... saglıkla kucagına al ıns... :)

bilmiyorumkismile
off ne kötü yaa
Allah ım şifa versinde bi an önce kurtulun inşalah canımm:Saruboceq:

Bide arkadaşlar bende yeni bi huy çıktı.sizlerde oluyomu bilmiyom.geceleri uyurken ağzım açık kalmış bide acayip bi ses çıkararak hani nefesin kesilirde bi ses çıkarırsın o şekilde kendi sesimi duyup uyanıyom yaaa..kısa bişey ama çok garip..yaşlılar gibiyim yaaa..geçen yine şekerleme yapıyodum.kendi sesime korkup uyandım.hafif bi ses ama benim uyku hafif olduğu için hemen duydum..:))

Back
X