• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhabalar güzel anneler
iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
cinsiyeti öğrenen arkadaşları da tebrik ediyorum
bende haftaya cumartesi gidicem doktora daha fazla bekliyemiycem sanırım

slm kzılar
nasılsınız?
kızımın odasını ayırdık dün sonunda akşam bend eyanında yattım bi süre böyle idare edicez artık alışana kadar
ay sabah cnm sıkıldı yaa
tarılayım dedim 1 kilo vermişim alacağıma 62 oldum offf
4 kilo oldu verdiklerim bebeğime bişey olacak gelişemeyecek diye korkuyorum
dr.randevusunu erkene mi alsam ne
bişey yiyemiyorum hep karnım tokmuş gibi hissediyorum

canım benım uzulme ya... tatlım senın hareketın fazla sana muhtac olan bı kızın ve sonucta kocan var..... bence kılo vermen buyuzden normal... bebek beslencek bısey nası olsa buluyo uzulme emı... sen dıkkat et kendıne...

merhabalar güzel anneler

iyi gunler tatlım... ınsan sabredemıyo demı... bende haftalık saglık ocagına gıdıp kalp atıslarını mı dınlesem dıyorum:):)

canım benım uzulme ya... tatlım senın hareketın fazla sana muhtac olan bı kızın ve sonucta kocan var..... bence kılo vermen buyuzden normal... bebek beslencek bısey nası olsa buluyo uzulme emı... sen dıkkat et kendıne...

cnm ya yemek yesemde almasam sorun değil,bulantılarım kesildi ama yemek yiyemiyorum hiç
canım istemiyo
bütün gün yediklerimi toplasan anca bi öğün ya eder ya etmez,o yüzden endişeliyim
inş miniğim iyidir bakalım dr.la telde görüşeceğim bu hafta gel derse erkenden gideyim bi baksın bende rahatlarım

selam kızlar
ya ne güzel bebeişleri hissedenleriniz varmış çok güzel bi duygu olsa gerek içinde bişeylerin kıpraşması senden bağımsız. inş. ben de yakında duyabilirim hepinizi öpüyorum

slm kzılar
nasılsınız?
kızımın odasını ayırdık dün sonunda akşam bend eyanında yattım bi süre böyle idare edicez artık alışana kadar
ay sabah cnm sıkıldı yaa
tarılayım dedim 1 kilo vermişim alacağıma 62 oldum offf
4 kilo oldu verdiklerim bebeğime bişey olacak gelişemeyecek diye korkuyorum
dr.randevusunu erkene mi alsam ne
bişey yiyemiyorum hep karnım tokmuş gibi hissediyorum

merhaba canım iyiyiz çok şükür.Sen nasılsın?
Şu kilo durumu benim de öyle canım ya bir de sağlık ocağına gittim dün ebe demez mi en az iki kilo almalıydın ileride bebeğin gelişmez diye korktum vallahi.
Senin iştahında yok sanırım benimki çok açık maşallah hele dünden beri her dakika yiyorum 3 gündür tartılmıyordum sinirimden bu sabah tartıldım 600 gr farketmiş canım komik ama bi de ben sabahları pijamalarımla tuvalete girdikten sonra tartılıyorum gramları bile görebileyim diye yoksa giydiklerimiz yediklerimiz 1 kiloyu değiştirebiliyor.
Bir de bişey sorucam ultrasonda bebeğin yaklaşık kaç gram olduğunu söyleyebiliyor doktor.Acaba güvenilir mi yani kendi kilosuna yakın mıdır gerçekten söylediği rakam?

merhabalar güzel anneler

Merhaba canım hoşgeldin git git valla ben de dayanamamıştım doktor 100 de 100 dememişti.Başka bir doktora gitmiştim o söyledi cinsiyetini sonrada kendi doktorum söyledi bana hiç şaşırmadnız dedi bi de:roflol:
Sen nasılsın canım bebiş iyi mi?

cnm ya yemek yesemde almasam sorun değil,bulantılarım kesildi ama yemek yiyemiyorum hiç
canım istemiyo
bütün gün yediklerimi toplasan anca bi öğün ya eder ya etmez,o yüzden endişeliyim
inş miniğim iyidir bakalım dr.la telde görüşeceğim bu hafta gel derse erkenden gideyim bi baksın bende rahatlarım

canım hiç dert etme derim kilo verme konusu, inan bebiş mutlaka besinini alıyordur senin depolarından, bunu fırsat olarak değerlendir bence ilk ayları böyle geçirirsin sonraki aylar istemesen de alıcaksın tabi bu konuda tecrübeli değilim ama öyle oluyodur muhakkak, valla ben de tartıdan inmiyorum nerdeyse yemekten önce yemekten sonra tuvaletten önce tuvaletten sonra, hergün alıyorum sinirim bozuluyodoktor kontrolüne gittiğimde en fazla bir kilo almış olmam gerekiyor ben almak istemiyordum aslında.

canım istemiyo

ıstahsızlık mı var tatlım sende vıtamın kulanıyomusun pekı??

bencede gıt en azından ıcın rahat eder tatlım ya...

Merhaba canım hoşgeldin git git valla ben de dayanamamıştım doktor 100 de 100 dememişti.Başka bir doktora gitmiştim o söyledi cinsiyetini sonrada kendi doktorum söyledi bana hiç şaşırmadnız dedi bi de:roflol:
Sen nasılsın canım bebiş iyi mi?

sağol cnm biz iyiyiz bebişimle artık bebişimide hissetmeye başladım yaa çoook güzel bi duyguymuş gerçekten :asigim:
evet bende dayanamıyorum nasıl geçer zaman şimdi haftaya kadar bilemiyorum boshayallersmile

Salla gitsin o zaman:roflol:
Benim sallama şansım yokeyvahedigeldismile

hadı ben yıttım kızlar benım mısafır (kendılerı babam olur bıde arkadası) bu gece ankaraya ordan ucakla yarın dıyarbakıra ordan yarın ıkındın burda olabılırlermıs anca... sularımda yok zaten rahatladım sımdı... temızlıgımı kompostomu tatlımı bugunden yaparım... yarında yemeklerı...

Selam kızlar , nasılsınız ? Kilo verenler üzülmeyin ya bende 4 kilo verdim.En son 1 hafta önce kontrole gitmiştim 60 tan 59 a düşmüşüm ama bebeğimiz kilo almış.O yüzden takmıyorum kafama.Ayrıca ben yiyipte kilo verenlerdenim.Çünkü mide bulantım hala devam ediyo.

ıstahsızlık mı var tatlım sende vıtamın kulanıyomusun pekı??

bencede gıt en azından ıcın rahat eder tatlım ya...
ELEVİT KULLANIYORUM CNM
canım hiç dert etme derim kilo verme konusu, inan bebiş mutlaka besinini alıyordur senin depolarından, bunu fırsat olarak değerlendir bence ilk ayları böyle geçirirsin sonraki aylar istemesen de alıcaksın tabi bu konuda tecrübeli değilim ama öyle oluyodur muhakkak, valla ben de tartıdan inmiyorum nerdeyse yemekten önce yemekten sonra tuvaletten önce tuvaletten sonra, hergün alıyorum sinirim bozuluyodoktor kontrolüne gittiğimde en fazla bir kilo almış olmam gerekiyor ben almak istemiyordum aslında.
evet son aylarda çok alınıyor cnm tecrübeyle sabit
merhaba canım iyiyiz çok şükür.Sen nasılsın?
Şu kilo durumu benim de öyle canım ya bir de sağlık ocağına gittim dün ebe demez mi en az iki kilo almalıydın ileride bebeğin gelişmez diye korktum vallahi.
Senin iştahında yok sanırım benimki çok açık maşallah hele dünden beri her dakika yiyorum 3 gündür tartılmıyordum sinirimden bu sabah tartıldım 600 gr farketmiş canım komik ama bi de ben sabahları pijamalarımla tuvalete girdikten sonra tartılıyorum gramları bile görebileyim diye yoksa giydiklerimiz yediklerimiz 1 kiloyu değiştirebiliyor.
Bir de bişey sorucam ultrasonda bebeğin yaklaşık kaç gram olduğunu söyleyebiliyor doktor.Acaba güvenilir mi yani kendi kilosuna yakın mıdır gerçekten söylediği rakam?

cnm benim dr.um bilmişti cnm aynı kilo da dğdu nerdeyse gram bile aynıydı
ama arkadaşımınkini bilemediler,dr.a bağlı yani

hadı ben yıttım kızlar benım mısafır (kendılerı babam olur bıde arkadası) bu gece ankaraya ordan ucakla yarın dıyarbakıra ordan yarın ıkındın burda olabılırlermıs anca... sularımda yok zaten rahatladım sımdı... temızlıgımı kompostomu tatlımı bugunden yaparım... yarında yemeklerı...

ooooooh hakikaten yırtmışsın canım ne güzel.zemuszemus

ELEVİT KULLANIYORUM CNM

evet son aylarda çok alınıyor cnm tecrübeyle sabit

cnm benim dr.um bilmişti cnm aynı kilo da dğdu nerdeyse gram bile aynıydı
ama arkadaşımınkini bilemediler,dr.a bağlı yani

Ben tam 17 haftalıktım ve doktorum 228 gram dedi ben de nette falan baktım bide buradaki arkadaşlarda yazmış.140-150 gram olabilirmiş bu haftada yani ama benimkinin gramı baya fazla maşallah diyeyim de hiç kilo almadan hatta 3 kilo bile vermişken bebiş böyle beslenip gelişiyorsa korkulacak bişey yok demek ki.
Bu yüzden sordum yanılma payı çok mudur diye.Neyse ileriki haftalarda görücez bakalım nasıl gelişiyor ama sanki ben almaya başladım gibi biraz.

Back
X