Evet seymacim kayinvalidemler gelecek :) bana pek bisey yaptirmaz gelir kendi yapar ama ben yine de rahatsiz oluyorum kosturuyorum ister istemez yoruluyor insan neyse gelsinler de :) canim bilmem ki soylesem mi? :) aklimda mantarli tavuk sote yapmak var yanina ne yaparim henuz emin deilim :)
Cigdem Allahin gucune gitmesin ama hamileykende misafir hic cekilmiyor
mumkunse ben bi yerlere gideyim onlar bana hizmet etsinler
ehehehe
Ozlemcim gunaydinn :) iyi yapmissiniz Zeynep in odasini ayirarak tam zamani :) canim bosuna uzme kendini seymanin dedigi gibi hem sinavlar hem zeynep hem esin hem evin isi gucu ne zaman gelsen buraya burda bile duramiyorsun surekli ugrasiyorsun hep kosusturmaca senin kilo vermen cok normal... Ama sen yine de vitamin almaya calis en azindan vucdun yorgun dusmesin... Ben okadar vitamin aliyorum ilac olarak hem de meyve falan yiyorum sanirim nezle olacagim burnum akiyor gozum sulaniyor ins. Ilerletmem

Cigdem Allahin gucune gitmesin ama hamileykende misafir hic cekilmiyor
Ozlemcim gunaydinn :) iyi yapmissiniz Zeynep in odasini ayirarak tam zamani :) canim bosuna uzme kendini seymanin dedigi gibi hem sinavlar hem zeynep hem esin hem evin isi gucu ne zaman gelsen buraya burda bile duramiyorsun surekli ugrasiyorsun hep kosusturmaca senin kilo vermen cok normal... Ama sen yine de vitamin almaya calis en azindan vucdun yorgun dusmesin... Ben okadar vitamin aliyorum ilac olarak hem de meyve falan yiyorum sanirim nezle olacagim burnum akiyor gozum sulaniyor ins. Ilerletmem