- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin şaker :) boşver takma kafanı..benimde bugün içimden hiiiiçççç çalışmak gelmedi ve allahtan işte çıkmadı şimdiye kadar..zaten bugünlerde sürekli yatsam yatarım valla..çok üşengeç oldum çokk..
aminn canım..:Saruboceq:kızlar bundan sonraki sayfa kaynanalar sayfası olacak gibi görünüyor ben tam kızlar atak yaptı belki eşitlenir demiştim ki derincim de pipili haberi ile geldi Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kolay gelsin canım:teselli: sigortacılık çok mu sıkıcı bir ara bende yapabilir miyim diye düşünmüştüm de!off evet ama daha temmuz başına kadar çok var
birde yanımdaki arkadaşta ayrılcak inşallah sigortayı kapatıp benide işten atarlar tek duam bu![]()
ben de temizlik yapamadım bi ara deli oldum...:1shok:ayyyy şuna bak deli kaydirigubbakcemile3 kız insan temizlik yapmayı özler mi hiç yaaa :)))) yat dinlen keyfine bak![]()
aminn canım..:Saruboceq:
demek pipililer çokk burdaa!!!kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım:teselli: sigortacılık çok mu sıkıcı bir ara bende yapabilir miyim diye düşünmüştüm de!
ben de temizlik yapamadım bi ara deli oldum...:1shok:
yani takıntılıyım bu konuda şimdi yapıyorum biraz biraz...
kuzenim kendi acentasını yeni açtı da bir ara bana da burda şube açalım demişti.tatlım aslında zevkli ama artık burda olmuyor
dışarda serbest bi acentede çalışsan ne yaptığını bilir ona göre de hakettiğini alırsın
ama böle otomotiv firmasında zor
zam alamadık primde alamıyoruz o yüzden sıkıntılı bayayanımdaki arkadaşımda istifa edicek aybaşında yeni iş buldu
ben yalnız zaten yapamamda ya yeni birisini bulacaklar yada kapatıp benide atacaklar tek duam bu
bakalım hayırlısı
kızlar hepinize selam, cinsiyetimizzz belli oldu, kızıımm olucakmışş.. sağlığı da çok iyi şükür.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
Merhaba cnm gözünüz aydın allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..erkek bebişler öne geçmiş gibiydi bugünlerde ama senin kızınla durum tekrar eşitlenmeye başladı gibi :))
kızlar hepinize selam, cinsiyetimizzz belli oldu, kızıımm olucakmışş.. sağlığı da çok iyi şükür.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
kuzenim kendi acentasını yeni açtı da bir ara bana da burda şube açalım demişti.
valla zor özel sektör gerçekten.
hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:
amin canımm.. valla erkek bebekler çoğunlukta, bende içimden benimkiside erkek herhalde diyodum ki kız çıktı :):)
olabilir :):) senin kontrol ne zaman?
selam canım...opuyorumnanaktankızlar hepinize selam, cinsiyetimizzz belli oldu, kızıımm olucakmışş.. sağlığı da çok iyi şükür.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
slm kızlar nasılsınız???
foruma sürekli giremediğim için ara ara girip okuyabiliyorum...çoğu anne bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmiş.benden sonra doğum yapacaklar bile bildiğine göre bizim doktordan şüphe etmeye başladım CADIARZU neyse önümüzdeki hafta kontrol var yapıscammm yakasınaaaa nıhohooohohohohoho sempatiksalakcinni
selam canım...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun.
amin...
slm kızlar nasılsınız???
foruma sürekli giremediğim için ara ara girip okuyabiliyorum...çoğu anne bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmiş.benden sonra doğum yapacaklar bile bildiğine göre bizim doktordan şüphe etmeye başladım CADIARZU neyse önümüzdeki hafta kontrol var yapıscammm yakasınaaaa nıhohooohohohohoho sempatiksalakcinni
slm kızlar nasılsınız???
olabilir :):) senin kontrol ne zaman?
benimde haftaya salı yada perşembe canım
o zaman öğrenicem inşallahh
sağol arkadaşım dün gece 3 kez uyandım huzursuzluktan uyuyamadım bir sürü felaket senaryosu yazdım
hep aynıyız canım yaa
bende öleyim şimdi 5 haftadır gitmiyorum doktora
kg almadım hareket falanda yok
göbeğim de çok azzz
Allah ım diyorum bişeymi oldu yoksa ?
sonra sakinleştiriyorum kendimii